Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 851
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Врабчето няма кой да го бие.
Имам си топ 3
Славка с навигацията
Гаргамела с вагоните на Бдж
И врабчето

# 586
"Славка с навигацията" съм я изпуснала!

# 587
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Панди, дай снимка на 💩-то 😃

# 588
  • София
И аз тея двете не ги знам, но за врабеца знам. За мен в топ-а влиза и историята с живите подскачащи риби в багажника.

# 589
Не знам как да намеря историята. Пробвах с ключови думи в гугъл, но не става

# 590
  • София

Ето го. Колекция са , 8 броя. Щерката си мечтае за кафявото, но беше свършило и затова избра мумията. Не знам на кой малоумник му е хрумнало това, но явно хлапетата се кефят, което води до продажби, така че малоумникът може и да не е малоумен.

На мен между любимите ми мунщини от темата са вагоните на БДЖ.

# 591
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Ето го. Колекция са , 8 броя. Щерката си мечтае за кафявото, но беше свършило и затова избра мумията. Не знам на кой малоумник му е хрумнало това, но явно хлапетата се кефят, което води до продажби, така че малоумникът може и да не е малоумен.

На мен между любимите ми мунщини от темата са вагоните на БДЖ.
Не знаех за това нЯщо!

# 592
  • София
Ми не си изпуснала кой знае колко. 😄

# 593
Кой болен мозък го е измислил туй нящо?! Хем лайно, хем мумия, хем така изработено, че не прилича нито на лайно, нито на мумия .... Нямаме ли такава тема за най-идиотските артикули на пазара?

# 594
Хич не е глупав производителят. Хлапетата точно на такива неща се кефят.

Редактирам, защото писането ми не беше по темата.

По темата - днес ходих на родителска среща. Никак не обичам да ходя и всякак гледам да избегна, но днес трябваше аз. Мъжът ми го няма, голямата щерка не се нави да ме отмени (тя е доста голяма и ползваме понякога услугите й), а малката (за която ходих), настояваше. В ново училище е, държала да отида. Добре. Даже се гримирах за случая.

Днес на обяд си взех една крем супа от готовата храна до работа. Понякога вземам една картофена, като нямам време за обяд. Изпивам на крак и готово, обядвала съм. Днес такава нямаха, имали от карфиол. Изпих една. Нито беше хубава, нито много лоша, свърши работа. Но, точно като пристигнах в училището, усетих действието. Така ме присви корема, че като ни пуснаха вътре, на бегом намерих тоалетната. Позабавих се доста и малко закъснях. По едно време имах чувството, че тази супа и от двата края иска да ме напусне едновременно. Както и да е, почти навреме влязох. Родителската среща мина чудесно, похвалиха ги децата, моето също го похвалиха, чудесен клас били, за пръв път да ми хареса родителска среща Simple Smile. Но дойдоха няколко учители, говориха, взе да се проточва... А мен продължава да ме свива корема. "Ще издържа! - казвам си. Няма тук още на първата среща да се излагам. Голяма жена съм, все ще устискам!" И издържах де, до края. Направо се усетих как побелях, позеленях, ама смея ли да изляза... След края пак на бегом в тоалетната. Прибирам се и ме пита детето: "Как мина?" "Ами, много хубави неща казаха за класа, че и за теб дори казаха, персонално!" "Е, разкажи по-подробно де!" "Ами, какво да ти кажа мамчо, половината не можах да го запомня, защото стисках и внимавах да не ос..а нещо срещата..."

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 00:57 от Clotilde

# 595
Моля ви се, дайте линк към поста на мунята с бдж-то!

# 596
Така се смях на историята с *айното ключодържател. 😀😀😀
Тъкмо нещо се бях сдухала и добре ми дойде. Почти бях ревнала преди да я прочета, ММ излезе за 1 минута да ми донесе  нещо и като се върна ме завари да се хиля като идиот.

И аз имам мунско изпълнение на родителска среща.
Понеже имам доста голяма разлика със сестра ми и мен ме ползваха за родителски срещи. Тя все беше в "А" паралелка. След няколко години детето в същото училище. Паралелката друга буква, но на мен в главата ми все "А". До 3 клас лесно имах познати родители и по тях се ориентирах. Обаче 4 клас нов учител нещо събраха класове, друг етаж. Отивам аз на първа родителска среща. Отварям една врата нищо познато. Втора пак нищо. Пусто и стаята друга, бяло петно коя е точната буква. Звъня на детето и то вика "пак ли забрави кой клас съм" 😀

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 07:05 от zavs

# 597
  • София
Преди една родителска среща друга майка , оказала се до мен, вървейки по коридора реши да сподели с мен, че е учила в същото училище и преди всяка родителска среща обърква и се вмъква първо в нейната стара класна стая, а после в тази на детето си. Не разбрах защо реши с мен да сподели тази информация, защото, нито беше родител на дете от класа на дъщеря ми, нито обърка да влезе в "нашата" стая. Със сигурност не я познавам от квартала, така че просто я е напънала необходимост да сподели с непозната . Или е решила, че съм позната. Simple Smile

# 598
  • София
Аз до ден днешен не знам в коя паралелка са децата ми. Докато ходех на родителски срещи, питах непосредствено преди това за номера на кабинета. Много се зарадвах, че в гимназията на големия, се провеждаше обща родителска среща в аулата на училището, та не се налагаше да помня подробности. Отидох, седнах на първия ред, баш най-близко до учители, директор и т.н. и заспах. Още ме е срам. Работя на 3 места и умората е жестока, това е моето оправдание.

# 599
Моля ви се, дайте линк към поста на мунята с бдж-то!
https://bg-mam.ma/p/28778/35065787

Общи условия

Активация на акаунт