Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 843
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Днес реших да опитам рецепта за гофрети на Джейми Оливър, но половин доза (слава Богу). Е, вместо 150 г мляко и 100 г брашно - смених числата. Получи се чудна шпакловъчна маса, та се наложи разреждане.

# 601
  • софия
С риск да запиша ново участие тук: какво е сбъркала гаргамела? Не съм ходила на военно, не съм била войник. Питах мъжа и той потвърди, че описаното е сапунка. Тя не е знаела, че влакът тръгва след 45 мин.

# 602
С риск да запиша ново участие тук: какво е сбъркала гаргамела? Не съм ходила на военно, не съм била войник. Питах мъжа и той потвърди, че описаното е сапунка. Тя не е знаела, че влакът тръгва след 45 мин.
Май нищо не е сбъркала. ММ редовно прави "сапунка" в къщи. После обаче подсушава. Мен не ми пука, щом му се занимава😀.

# 603
Намокрили са седалките

# 604
  • here and now
Решила е, че знае точно какво и как трябва да прави и не е изслушала инструкциите.

# 605
През февруари мокри седалки на минус много е гадно. Може би ако имаше време да изсъхнат.

# 606
  • Street of Dreams
Аз пък не разбрах от какво я е било срам суфорумката на родителската в аулата?

Иначе когато Панда писа, че детето си изтървало л***то и тя го прибрала в чантата, бях убедена, че историята ще е като с врабчето 🤣

# 607
Била е на първи ред и е заспала. Т.е. всички учители и директор са я видели как спи.

# 608
  • Street of Dreams
Била е на първи ред и е заспала. Т.е. всички учители и директор са я видели как спи.
Егати... Три пъти го четох и три пъти съм проспала думата "заспах"...

# 609
Аз много се смях на разказа на съфорумката, която отворила вратата по ц*ци, мислейки си, че съпругът и се е върнал за нещо, но се оказал някакъв доставчик. Тя го погледнала, казала му “Простак!” И му тръшнала вратата. И сега се смея!

# 610
.....

Иначе когато Панда писа, че детето си изтървало л***то и тя го прибрала в чантата, бях убедена, че историята ще е като с врабчето 🤣
И аз си мислех, че историята ще завърши по друг начин. 🤣

# 611
Може ли някой да даде линк към тази история с врабчето, благодаря предварително. Някой ден ще изчета всички теми Sunglasses

# 612
Сутринта, още преди да е започнал денят, мислех да пиша за мъжа ми, но вече си имам лична изцепка 😊

Майка ми ме помоли сутринта да измия прозорците в спалнята. Казвам й: Добре, а ще сваляме ли пердетата да перем.
Тя ме гледа много странно, а аз не мога да разбера защо.
И ми казва: Нали ми поръча щори за спалнята, няма вече пердета 😊

Предисторията е, че в спалнята винаги е имало пердета. Едва тази пролет я убедих да ги махнем и да сложим вертикални щори. Но навикът е голяма работа 😊

# 613
# 614
Импала,
Сърдечни благодарности. Това с рибата не бях го чела, а си заслужава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт