Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 831
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • софия
Вкъщи сме с висок креват, но в спалнята. Точно както го описваш - като седна и краката ми висят, абсурд да седна и да се облека на него (стройно джудже 160+ см съм). Неудобно е. НО мъжът много го харесва в определени моменти 😊 И при нас високият ефект беше нетърсен, защото избрахме някакъв супер дупер матрак, без да ни мине през ум да преценим височина.
Така че освен високото легло, изненадай го и с друго и веднага ще възприеме предимството пред неудобството. Дори ще има 2 в 1, като ще има хубав сън.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 19:02 от zvаnchе

# 646
Така че освен високото легло, изненадай го и с друго и веднага ще възприеме предимството пред неудобството. Дори ще има 2 в 1, като ще има хубав сън.

Слушай патило и няма да сбъркаш. Hands Plus1 Laughing

Скрит текст:
Същата баба с рибите разказваше като куриоз как повечето мебели в дома им е купувала зад гърба на дядо. Хем той е изкарвал парите, тя домакиня. Той побучи, помрънка, поцупи се, пък му мине. Ама цялото семейство се ползва от новите благини. След време дядо даже ѝ признавал, че добре е направила и изборът е бил добър, ама нали...

# 647
Прати му снимки на изненадата да се подготви психически. Докато се върне ще му мине.

# 648
  • Димитровград
И ние така вдигнахме леглото с 20 сантиметра, много е яко. Въпрос на гледна точка. После умишлено искахме да е високо следващото.

# 649
  • София
И аз мисля, че ще се размине скандала. В крайна сметка и ти си човек, който заслужава да спи добре и качествено, гледаш си децата сама, докато той работи, ти не си робот.
От моите от вчера и днес - имаме гости от мнооого далеч. Предусещам, че ще има гафове в цялото ми старание да им угодя и да им покажа всичко. Тук са само за 4 дни, така че все ще издържим някак. Първия ден отиваме на езерото Панчарево, аз съм се подготвила с яке за бебето и за баткото. Ще слагаме якето на дъщеря ми, гостенката ми я държи на ръце, аз тръгвам да закопчавам якето и в следващата секунда ципът буквално изхвърча от ръцете ми и пада някъде. Тъй като е сив се слива изцяло с камъчетата долу. Просто изчезна.
На сутринта се старая да пазя тишина като излизам от стаята ни. Синът ми спи на матрак долу до леглото. За да не го настъпя, стъпвам на спалнята отгоре, в този момент матракът хлътва навътре и аз потъвам с 20 см с единия крак. Измъквам го и губя равновесие, с елегантен пирует прелитам над спящия ми син и някакси опрях до шкафа, че не знам къде щях да се приземя иначе.

# 650
  • София
black_pearl_30, стана ми мъчно. колко си се старала и си се радвала, а сега да ти се съсипе удоволствието по всички линии. Едно, че мъжът ти сигурно няма да го хареса и ще мрънка. Второ, че очевидно не отговоря и на твоите представи и ти също си разочарована. Съчувствам ти.
Не може ли да смениш матрака? Все пак е нов.

# 651
Направих голям гаф, който може да ми струва скъпо.
Ще започна с малко предистория. Апартамента е 2 стаи и кухня. Като поотраснаха децата им направихме спалнята на детска и с мъжа ми се изнесохме да спим на дивана в хола. Който е спал на диван, той знае каква мъка е. Като си е тука разпъваме дивана и слагаме матрак, а като е на път спя на другата част. Отдавна го мрънкам за спалня, ама понеже търсим да купим къща и все отлагаме. Той замина на кораб на скоро и този път се оказа, че децата са счупили дъските на часта която спя и буквално се събуждам като пребито куче.
Реших, че ще купя спалня и няма да му казвам, ще мина номера с изненадааааа!
Преди не съм го правила, да купувам нещо тайно от него, ама знам че няма да е съгласен, а аз като си навия на пръста нещо и тряба да стане. Избрах си миналата седмица легло от Айко, от една позната поръчах супер матрак с голямо намаление, някакъв модерен дето единия,може да спи на твърдо, другия на меко, 31 см висок, някакви пакети вътре, абе супер е. Струваше ми 3 пъти колкото леглото. Извиках татко на помощ, той милия винаги ми удисва на акъла. Изнесохме двамата едната част на дивана, другата остана с трапезната маса, щото там се храним. Днеска сглобявахме леглото и матрака пристигна. Доволна слагаме матрака и щях да припадна. Леглото стана толкова високо, че мога да ползвам трапезната маса като нощно шкафче. На дължина и ширина всичко измерих, ама на височина не. Буквално се налага да подскоча за да се кача. Моя още нищо не знае и знам какво ще ми чуят ушите като разбере. Едно, че съм скрила от него, втора че изглежда нелепо това легло с всичките мебели около него. Изненадата беше за моя сметка, единственото ми успокоение, че ще спя удобно тази вечер, ако мога да заспя от нерви въобще. Толкова побеснях, че викам на татко взимай ъглошлайф и реши краката на леглото
 Той горкия щеше да припадне, добре че не се нави. Вика ти си луда, ново легло ще унищожаваш. И така, стискайте палци, да се размине скандала с мъжа ми, скоро няма да се прибере, дано да му мине.
Ай душичкааа, честита нова спалня, да спинкаш като в пух на нея и като се върне твоя мъж му кажи, че това е инвестиция за новата къща!
      Дълги години спяхме на дивани. Втория (нов) беше с едни метални ламели, които и топ-матрак плюс две одеала отдолу не можеха да омекотят. Събуждах се схваната, чак едвам пристъпвах сутрин. Побеснях и като теб купих спалня с матрак магнифлекс като твоя, без въобще да ми пука как се "вписва" в интериора. От тогава тази спалня и матрак си е с нас вече в трето жилище и не си я давам за нищо на света!
Поздравления за баща ти!
Хайде да ви е на хаирлия за нова къща!
ПП - допълвам - представям си и децата колко ще ѝ се радват! 🍀

# 652
Мъжа ми има проблеми със сърцето и лоши показатели като холестерол, пикочна киселина и др., които може да се влияят от храна. Та проблемът е сериозен и на прегледи вече ходя курдисана с него, за да съм напълно в течение, а че не крие нещо от мен за да ме щади.
При кардиолога:
Човекът преглежда изследванията и казва:
- Лекарят - Вероятно ядете вредна храна. Това хранене не е за вас.
- Моя Мъж - Еми ДА.
- Аз - Не, не яде вредна храна. Може да яде пържено, но не повече от веднъж месечно, яде едикакво си .. едищо си.

- Лекарят - Явно ядете червено месо на всяко хранене и пикочната ви е висока!
- Моя Мъж - Да, доста месо ядем.
- Аз  - Не, не яде месо на всяко хранене. Дневно едното му хранене му е с месо, а другото е обезателно без месо. Два пъти в седмицата яде червено месо .....

и още поне няколко такива лекарски предположения, мъжа ми щедро се съглася, а аз като някаква черна станция "Не, не е така...". А ние работим заедно и сме 99% от времето си заедно. И аз съм се вманиачила в това хранене и смятах, че е в течение на цялата подготовка, пазаруване и готвене, плануване и сметки за храната. И в един момент се ядосах и поглеждам мъжа ми:

- Аз - А бе ти да не ядеш тайно някъде?
- Лекарят /без да ни поглежда/ - Тъкмо почнах да се чудя дали се познавате въобще!

Бележка на автора: Май не успях да пресъздам много нелепостта на ситуацията, ама дано се разбере.

# 653
Благодаря за подкрепата момичета, леглото е много комфортно, просто е супер високо. Въобще не съм го очаквала, може би в спалня щеше да стои супер, но сега наистина не са вписва. Като цяло не ми дреме какво ще каже някой като дойде вкъщи, пука ми какво ще каже мъжът ми. Надявам се да го приеме положително, разбира се ще си го вземем в новата къща когато и да е. Като се обади тези дни ще говорим, надявам се на положителни отзиви.

# 654
Дорииис! Joy Верно, познавате ли се? 😜 Да не би ТМ да си е направил "хралупа" със запаси в мазето?

# 655
  • София
Аз така си имам тайни запаси от нещо си, което много си го харесвам и си го пазя за мен само. Дорис, пожелавам ти мъжът ти да се подобри бързо. Всъщност не се учудвам, че не знае какво яде и какво пие, защото моите 2ма вкъщи (малък и голям) са същите. Ако умът им е зает с нещо друго, буквално бомба да падне, те няма да се усетят. Та и твоя съпруг - ако много бачка и като пазарувате умът му е другаде, това е страничен ефект.

# 656
Защо не пробваш са върнеш матрака и да го смениш с друг? Едва ли ще откажат!

# 657
И аз си помислих същото и се обадих да попитам . Но не могат, защото е разопакован вече, както споменах е доста скъп и ми направиха голяма отстъпка. Но не това епроблема, а в политиката на магазина. Снощи се наспах като бял човек за първи път от много години. Аз също работя много натоварваща и отговорна работа и това, че не се наспивам добре ми влияе много. В момента нямам друг избор освен да оставя нещата както са и да се примиря с положението. Не мога да върна нито леглото, нито матрака, нито пък да купя нови.

# 658
Щом ти е удобно леглото, смени къщата.
А ако мъжът много мрънка, смени и него.
Ама-ха, то така се намира удобен матрак, на който да спиш спокойно.

# 659
  • Враца
Черна перла, не се ядосвай! И мъжът ти ще оцени удобния матрак и качествения сън! Освен това, явно гледате напред към къща, ще има къде да сложите удобното и красиво легло, което си купила с толкова желание за семейното удобство Wink

Общи условия

Активация на акаунт