Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 839
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Преди години имахме магазин за риба ,идва един човек и иска да му извадя от аквариума жив сом ,обаче аз не мога да намеря кепа.  Веднага реших че мога с кофа ,човека каза че ще помага и като гребнах с кофата и като се развилня тази риба и аз и човека държим заедно кофата и всичко ( ние,магазин)вир вода. Човека се засмя и само каза ,че ще каже на жена му че лично я е уловил , тогава влезе друг клиент и каза просто да пробием дупка на кофата отдолу следващия път ,ние и двамата мокри гледахме като пълни дебили и само казахме ,че така е по-весело🤣🤣🤣🤣.

# 631
Друга култова история е за съфорумката, която си настъпила ластичната пола пред една група майстори. Но не помня кой номер е постът. Паднах! Simple Smile

# 632
  • Mediterraneo
Днес пушим с колеги и нещо спорим разпалено. Идва друг и иска запалка да ползва. Аз бъркам в джоба и му подавам моята, но буквално без да си прекъсна приказката с останалите. Той ми вика Нямаш ли друга, тази не пали. Прекъсвам си разговора- Е, не пали, нали сега с нея палих, а и да не мислиш, че нося по 5 запалки в джоба си. Изричайки това, го поглеждам, но вече всички физиономии са сменени - подала съм му тампон вместо запалката. А, викам, тази верно не пали, на ти другата.

# 633
Отива свако ми на гости на майка ми, будалата носи прясна риба, но я оставя закачена, в найлонова торбичка е, на бравата на вратата, навън студено, вкъщи топло, нали, да не се развали. Седял, колкото седял, пили кафе и тръгва човека да си ходи, мама да го изпраща. Отварят вратата, пред къщи поне 16 котки, обядват с неговата риба. Много се ядосал, а аз много се смях, като ми разказваха.

# 634
  • София

Ха-ха-ха,  това ми напомня как в гладните студентски години родителите на една приятелка купили с много зор (и те притеснени финансово) някаква огромна и скъпа риба. Добре, обаче щерка им не яде риба и им казала. Те въпреки това пратили.
Е, М. я дала на котката и родителите ѝ като разбрали щели да припаднат .

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 12:09 от Светулчица

# 635
  • Rock & Roll feeling ...
Момичето им е казало, че не обича риба ... пак й е намерила някакво благотворно приложение.

Което ме подсеща, че една приятелка, която живее на общежитие и е с малък хладилник, дала торбичка със замразено месце, пратено от семейството й да пребивава в камерата на неин колега. Когато й го връща, 2/3ти били изядени, без да я питат Joy  Този няма да мине за муня, защото го е направил съвсем умишленката, че даже и без да пита, че даже и няма срам да й върне препразненото торбе Joy Той прост кретен, не муня.

# 636
  • Карлово
Веднъж на Никулден купих сом от рибарския магазин. Прибирам се, слагам го в мивката, за да го измия и изведнъж тоя голям сом започна да ми се мята в ръцете. Аз се разпищях, мъжа ми дойде да види какво става, и като започна една борба ... ужас. Трепахме го с каквото можахме, не съм сигурна дали накрая не го сложихме жив във фурната.
E, kak!? Не го ли почистихте от вътрешностите?

# 637
Баба ми обичаше да разказва как като млада булка някакъв съсед ѝ подарил една торба ситни рибки, хванати с мрежа. Тя дотогава не била пържила такива, откъде да знае, че трябва и да се чистят. Измила ги, оваляла ги в брашно и в тигана. Да, ама рибетата били още живи и като започнали да подскачат в олиото, няколко дори се залепили на тавана. Голямо пищене е било... Simple Smile

Скрит текст:
Ама то така става, когато бързаш да се жениш, още преди мама да те е научила на всички тънкости в кухнята. Баба е избягала от дома си и пристанала на дядо 17-годишна. Той – на 16...

# 638
  • Карлово
Ей това е много яко!:joy:JoyJoy

# 639
Прясна мунщина. Боядисвам си косата червена и ще влизам да се къпя. Развървам си кокчето, започвам да мажа шампоани, работи, и забелязвам, че целите плочки са в червени пръски. Започвам да мия коса, лице, стени, вдигам си главата нагоре, ужас, и по тавана има. Вдигам скоростта на къпане, да се опитам да ги чистя. Излизам от банята, пробвам да вкарам стола там - не става. Сещам се, че между етажите седят някакви сгъваеми столове, незнайно от къде и от кого, слагам си една кърпа на главата и така по хавлия тръгвам да си взема един, че да стигна до тавана. Грабнах го набързо и катеря стълбите нагоре. През това време, естествено, чувам как някой си отключва вратата. Опитах се да стигна, преди съседа да е излезнал, но естествено не се получи. А той е нов! И симпатичен! Вирнах си носа, поздравих го, той мен - също, но кой знае за каква откачалка ме мисли. А петната, очаквано, не изчезнаха, все едно хорър филм е заснеман. Основен ремонт преди година и половина.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 13:45 от SsSa

# 640
Прясна мунщина. Боядисвам си косата червена и ще влизам да се къпя. Развървам си кокчето, започвам да мажа шампоани, работи, и забелязвам, че целите плочки са в червени пръски. Започвам да мия коса, лице, стени, вдигам си главата нагоре, ужас, и по тавана има. Вдигам скоростта на къпане, да се опитам да ги чистя. Излизам от банята, пробвам да вкарам стола там - не става. Сещам се, че между етажите седят някакви сгъваеми столове, незнайно от къде и от кого, слагам си една кърпа на главата и така по хавлия тръгвам да си взема един, че да стигна до тавана. Грабнах го набързо и катеря стълбите нагоре. През това време, естествено, чувам как някой си отключва вратата. Опитах се да стигна, преди съседа да е излезнал, но естествено не се получи. А той е нов! И симпатичен! Вирнах си носа, поздравих го, той мен - също, но кой знае за каква откачалка ме мисли. А петната, очаквано, не изчезнаха, все едно хорър филм е заснеман. Основен ремонт преди година и половина.

Аз на моя съпруг му казвам да не се притеснява, отново съм снимала “психо”. Да не говорим, че последния път съм накапала пътечката в банята и изглежда ужасно, няма да казвам как. Нямах време да я изхвърля, че бързах за работа…

# 641
История, на която съм се смяла със сълзи е на Дорис. Пост 943
https://m.bg-mamma.com/?topic=28778.930

# 642
Веднъж на Никулден купих сом от рибарския магазин. Прибирам се, слагам го в мивката, за да го измия и изведнъж тоя голям сом започна да ми се мята в ръцете. Аз се разпищях, мъжа ми дойде да види какво става, и като започна една борба ... ужас. Трепахме го с каквото можахме, не съм сигурна дали накрая не го сложихме жив във фурната.
E, kak!? Не го ли почистихте от вътрешностите?

Чистихме го, естествено, но много жилав, пусто, не ще да мре

# 643
  • София
Аз искам снимки и на двете!

# 644
Направих голям гаф, който може да ми струва скъпо.
Ще започна с малко предистория. Апартамента е 2 стаи и кухня. Като поотраснаха децата им направихме спалнята на детска и с мъжа ми се изнесохме да спим на дивана в хола. Който е спал на диван, той знае каква мъка е. Като си е тука разпъваме дивана и слагаме матрак, а като е на път спя на другата част. Отдавна го мрънкам за спалня, ама понеже търсим да купим къща и все отлагаме. Той замина на кораб на скоро и този път се оказа, че децата са счупили дъските на часта която спя и буквално се събуждам като пребито куче.
Реших, че ще купя спалня и няма да му казвам, ще мина номера с изненадааааа!
Преди не съм го правила, да купувам нещо тайно от него, ама знам че няма да е съгласен, а аз като си навия на пръста нещо и тряба да стане. Избрах си миналата седмица легло от Айко, от една позната поръчах супер матрак с голямо намаление, някакъв модерен дето единия,може да спи на твърдо, другия на меко, 31 см висок, някакви пакети вътре, абе супер е. Струваше ми 3 пъти колкото леглото. Извиках татко на помощ, той милия винаги ми удисва на акъла. Изнесохме двамата едната част на дивана, другата остана с трапезната маса, щото там се храним. Днеска сглобявахме леглото и матрака пристигна. Доволна слагаме матрака и щях да припадна. Леглото стана толкова високо, че мога да ползвам трапезната маса като нощно шкафче. На дължина и ширина всичко измерих, ама на височина не. Буквално се налага да подскоча за да се кача. Моя още нищо не знае и знам какво ще ми чуят ушите като разбере. Едно, че съм скрила от него, втора че изглежда нелепо това легло с всичките мебели около него. Изненадата беше за моя сметка, единственото ми успокоение, че ще спя удобно тази вечер, ако мога да заспя от нерви въобще. Толкова побеснях, че викам на татко взимай ъглошлайф и реши краката на леглото
 Той горкия щеше да припадне, добре че не се нави. Вика ти си луда, ново легло ще унищожаваш. И така, стискайте палци, да се размине скандала с мъжа ми, скоро няма да се прибере, дано да му мине.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 18:46 от black_pearl_30

Общи условия

Активация на акаунт