Номинации за най-голяма муня (тема 6)

• 103 858
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бях тези дни на място, където се пуши. Мразя миризмата на цигари върху себе си и дрехите след това. Естествено, изпрах всичко. Днес приготвям раницата, която всъщност е дамската ми чанта. Намирам вътре остатъци от един нещастен изпран ваучер за служебното такси.

# 481
Няколко секунди се чудих какъв е този супер здравословен секс, за който трябва елда. Картинно се опитах да си го представя, но се върнах и прочетох.

# 482
Няколко секунди се чудих какъв е този супер здравословен секс, за който трябва елда. Картинно се опитах да си го представя, но се върнах и прочетох.
LaughingLaughingLaughing
Забавен факт: на руски език "елда" е дума за мъжкия полов орган, та от тази гледна точка не е съвсем мунска асоциацията.

# 483
А аз си представих как мъж и жена разпиляват пакет елда по пода. Тя се навежда да я събира зрънце по зрънце и... За него – секс, за нея – здравословно отслабване.

# 484
Направих си едно отровно бяло фрапе с 2 лъжици сол. Сложих му мляко и лед и доволна отпивам, изригнах на фонтан всичко обратно 😭

# 485
Аз тази сутрин каква глупост направих … Обличам си едно такова яке за дъжд, което се нахлузва през главата, а отпред има джоб като на кенгуру. Да, ама предният цип, който стига до средата, т.е. до джоба, е закопчан догоре. Така че не мога да си напъхам главата и тръгвам да го разкопчавам. Така си прищипах клепача, че изпищях. Много гадно беше. Сигурна бях, че е станало някое черно-синьо петно, че посинявам от най-малкото, ама слава Богу - нищо. Само ме боля до обяд. Каква гъска.

# 486
Копирам се от друга тема, щот чак сега зацепих, че съм върла муня...
Събота казвате, а, да ѝ таковам таковата на съботата. Няма такър резил. Снощи луна, пълна като кръгъл идиот и Карамела не може да мигне естествено. И каква да измисли, ами да яде бонбони Линдор посред нощите. И естествено няма да седна в тъмни доби в кухнята и да ги ям с нож и вилица, ама си ги взех в леглото. Освиних се порядъчно, до тук всичко е наред, обаче историята е с неочакван край. Измушквам се от леглото сутринта и с половин отворено око казвам на мама да включи машината , да се събудим качествено. Врътвам се да запраша към банята и чувам гръмовен вик- КАРАМЕЛАА, СТОЙ! КАКВО СИ НАПРАВИЛА!? Стреснах се, чак подскочих-  ма, какво да съм направила, ма мила майко? А тя идва застрашително към мен, хваща ми пижамите с два пръста и отсича - ти си се на@кала. МОООЛЯ!!?? Хора, поглеждам се отзад... Явно няколко бонбона предателски са се изсулили от кутията, залепнали са ми на д-то, барабар с обвивките, ма съдържанието им е изтекло въру пижамите, чаршафите, матрака и е станало егасимус мазалото. Два часа търкам пораженията, а старшата се хили, сочи ме с пръст и ме нарича дрисл@...

# 487
Ох, предният пост ми напомня един случай с моята щерка и щерката на брат ми. Винги когато се съберем на някой  семеен празник двете се изпокарват. За да изясня ситуацията ще поясня, че моята щерка е тинейджърка, а племеницата е малка - в ДГ на 5 години. Та след поредната кавга между двете, щерката не издържа и сърдито я обижда "ПИКЛ@", племеницата се замисля, но не може да намери точната дума да върне обидата и изстрелва "@КЛА".

# 488
  • here and now
Индукционните котлони се изключват, когато махнеш съда, също и ако сложиш неподходящ съд.
Но и това не спасява много. Запалила съм една касерола, един тиган и хубаво опърлих чугунената тенджера.
+1 касерола. Спирам вече да броя.

# 489
По повод яденето на шоколад в леглото, една сутрин ММ щеше да ме убие. Каза, че цяла нощ нещо му убивало на задника и накрая намерил един цял лешник. Като се има предвид, че той не ядеше шоколад с ядки, виновникът беше разобличен веднага.

# 490
  • Street of Dreams
Ми явно лешникът не е бил изяден - значи е бил той. Съвсем ясен казус.

# 491
Той обича черен шоколад, а аз млечен с ядки, особено с цели лешници. Та бях обвинена веднага.

# 492
Принцът и лешниковата ядка /по аналогия с принцесата и граховото зърно Simple Smile))
Карамела, купи по една кутия Линдор за ТМ и майка ти Simple Smile))

# 493
  • София
Карамела, не си сама, сестро! По-важното е, че аз не съм сама (честно не вярвах, че някой може да ме достигне Simple Smile)

2017та година:
"Да отбележа, че съм облечена с чисто бял панталон.
Гледам бебе на моя позната и си купих един шоколад да има какво да хапна по някое време. Та, отварям си го аз, той в таз жега се беше поразтекъл и как съм седнала на него не знам, но съм се изцапала точно отзад. Ама най-отзад. И то бая. На малката ѝ се доспива, слагам я в количката и се юрвам на разходка из квартала. Че даже и в един голям супермаркет влязох, напазарувах си маслини, излизам и тъкмо ще пресичам на пешеходната пътека, когато една госпожа, седяща на метър и половина зад мен ми казва:
- Извинете, изцапала сте си панталона.
Обръщам се, виждам на крачола едно кафяво петно, хващам се за главата и започвам да го търкам с мокра кърпичка, обяснявайки, че това е от шоколада. Тя казва, че вижда и предполага, че е така, но  това на крачола не е нищо, а имам изцапано точно на ръба отзад. Обаче не успявам да го изчистя, та картинката беше потресающа:
Аз вадя мокри кърпички от един пакет, а някаква жена ми бърше панталона отзад, изцапан с тъмно кафяво...
А доста се бях поразходила из квартала..."

# 494
  • София
Случайно преди малко се срещнах в магазина с колега, който ми се явяваше нещо като шеф на предишна месторабота. И от тази случайна среща се съживи един спомен, който  бях забутала в далечни кътчета на паметта си. Ще го разкажа.
Та значи още бях неприлично млада и доста по-притеснителна от сегашното ми аз, но още тогава стриктно придържаща се към всяка подробност в служебните задължения.  Четях едни фирмени документи. Забелязах несъответствие и неточно използвани думи, което трябваше да обсъдя по телефона с колегата, когото споменах в началото на поста си. За целта трябваше да му цитирам двете противоречащи си части от един документ, защото той в момента нямаше възможност да извади документа и да чете. Стигам до думата "евакуация", но не знам защо езикът ми се върза и произнесе "еякулация". Шефът избухна в смях. Изречението по начинът , по който го прочетох аз беше горе-долу следното:  " Всички служители без излишен хаос се насочват към мястото за еякулация". Човекът ме попита къде е това място за групова еякулация, за което чак сега научава, а аз от смях и, едновременно с това, смущение не успях да произнеса нищо, звучащо по-различно от квичене на прасе.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 13:03 от Pandachina

Общи условия

Активация на акаунт