ЛОНДОН - 13

• 48 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
не
трябва паспорт, не става с лична карта

# 301
Здравейте, как ви се вижда това място за настаняване като съотношение цена-местоположение?

# 302
Не мога да преценя. Ние в хотел Премиерин  точно срещу гарата Сейнт Панкрас и Бритиш лайбръри за пет нощувки (двама възрастни и дете на 11 години) със закуска ще платим равностойността на около 1700 лева. На нас мястото ни е перфектно, защото пътуваме с влак до/от гарата, а закуската ни е важна, че моите съпътници са с претенции по отношение на това къде и какво се яде, но доста противоположни претенции.

# 303
Като местоположение - сума хотели са там,  удобно място за достъп до навсякъде. Цена не знам, тия цени полудяха напоследък. 7.3 за мен е доста нисък рейтинг, дано не сте много придирчиви.

# 304
  • EU
Местоположението до гара Виктория е отлична локация. От там е трансфера за летището,  има метро, гара, автогара, пешеходно до централните забележителности. Само ще нощувате в мястото за настаняване,  а и за мен рейтинг над 7 е чудесен.

# 305
Благодаря на всички, резервирахме. Въобще не сме придирчиви, там сме само за едното спане. Сега започвам с програмата ✌️

# 306
  • на третия етаж
И аз направих резервация за хотел близо до гара Виктория. Хареса ми, че забележителностите са на пешеходно разстояние, а и театъра, където ще гледаме "Фантомът от операта" е на 30 минути пеша. Мисля предварително да купя само билети за Уестминстърското абатство, а на место за корабче по Темза. И много разходки -  това ще е за два дена.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 12:46 от Арлет

# 307
а на место за корабче по Сена.
Това ще е яко! Stuck Out Tongue Winking Eye

D_e_s_i_t_o, имай предвид, че влакът от Лутън не ходи до гара Виктория, ако ще сте с влак, де. Аз лично търсих настаняване по линията на влака, а на всяка от жп спирките има и връзка с метро.

# 308
Сена Grinning Grinning

Щях да коментирам хотела, но вече е резервиран. Абстрахирам се от рейтинга, обща цена около 400 паунда за няколко дни и този брой хора в топ центъра е твърде ниска. Пожелавам ви да е чисто и да не ви е страх да влезете в банята.

# 309
  • на третия етаж
Ха-ха, така е като гледам и Париж!

# 310
В музеите следят ли стриктно спазването на часовете за влизане, резервирани с онлайн билетите?

И още нещо - препоръчайте някакъв хоп-он-хоп-оф автобус! По принцип планираме да се придвижваме с метрото, но ако е дъждовно или много студено, може да минем и на този вариант.

# 311
Препоръчайте, моля, място за следобедрн чай, което да ви е допаднало 🌷

# 312
  • София
В музеите следят ли стриктно спазването на часовете за влизане, резервирани с онлайн билетите?

И още нещо - препоръчайте някакъв хоп-он-хоп-оф автобус! По принцип планираме да се придвижваме с метрото, но ако е дъждовно или много студено, може да минем и на този вариант.

На първото ни ходене в Лондон пътувахме с метро и обикаляхме всякакви атракции. Бях купила и билети за Хоп-он-Хоп-оф автобус и май се качихме само веднъж и то за малко. Ако имате програма с часове за други атракции по-добре пропуснете, защото по мое мнение спират често, качват се и слизат много хора и се губи време. Ако искате да разгледате, просто си хванете някакъв градски рейс и пътувайте с него, за да разгледате някаква част от града - билетчето е 1,75 паунда.

# 313
  • Great Britain
Препоръчайте, моля, място за следобедрн чай, което да ви е допаднало 🌷
The Ritz

# 314
Гледах едно страхотно място и слагам снимка. Горе е профилът на една инфлуенсърка с чудни идеи за Лондон. Отдолу в текста се вижда мястото за чай.

Общи условия

Активация на акаунт