ЛОНДОН - 13

• 48 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Велико Търново
В Париж използвах за трансфер от и до Бове един българин - Иво, който с това се занимаваше. Беше много удобно, закара ни пред хотела и ни взе от пред него. Дали и в Лондон няма някой българин, който предлага тази услуга. За Иво научих пак от тук, от темата за Париж.

Има, аз имам уговорка с един за трасфер от/до Станстед. Летим на 01.02, така че мога да дам отзиви след това. От Станстед до Whitechapel Gallery ми даде цена 65 паунда. Нощуваме в Premier Inn London City(Aldgate), но там е платена зона, така че ако искам до хотела точно е 85 паунда, на 3 минути от хотела - 65. Любомир Лучев е човекът, но както казах, ще пиша другата седмица за отзив Simple Smile

# 331
  • В две мъжки сърца
В Париж използвах за трансфер от и до Бове един българин - Иво, който с това се занимаваше. Беше много удобно, закара ни пред хотела и ни взе от пред него. Дали и в Лондон няма някой българин, който предлага тази услуга. За Иво научих пак от тук, от темата за Париж.

Има, аз имам уговорка с един за трасфер от/до Станстед. Летим на 01.02, така че мога да дам отзиви след това. От Станстед до Whitechapel Gallery ми даде цена 65 паунда. Нощуваме в Premier Inn London City(Aldgate), но там е платена зона, така че ако искам до хотела точно е 85 паунда, на 3 минути от хотела - 65. Любомир Лучев е човекът, но както казах, ще пиша другата седмица за отзив Simple Smile
Благодаря! Надявам се всичко да е точно! Ще чакам отзиви и евентуално контакт!
Приятно изкарване!

# 332
Здравейте, ще пътуваме с деца и сме се спряли на Шрек атракциона и Хари Потър студиата, но ми се иска някакъв отзив за тях. Заслужават ли си? Особено Хари Потър - от сайта им оставам с впечатлението, че е просто разходка из декорите, на които е сниман филма. Ако може някой ходил там да сподели мнение.

Доколкото разбрах, в метрото деца под 11 г. се возят безплатно. Това важи ли и за автобусите?

И последен въпрос - цената на билетите за влака летище Станстед - Лондон и обратно по-ниска ли е, ако билетите се букнат предварително?

Благодаря Simple Smile

# 333
Има advanced билети за влаковете и те са по-евтини. Затова по-добре купете билетите за влака по-рано.

# 334
Здравейте, ще пътуваме с деца и сме се спряли на Шрек атракциона и Хари Потър студиата, но ми се иска някакъв отзив за тях. Заслужават ли си? Особено Хари Потър - от сайта им оставам с впечатлението, че е просто разходка из декорите, на които е сниман филма. Ако може някой ходил там да сподели мнение.
Аз съм ходила в студиото на Хари Потър. На мен много ми хареса разходката там. Освен за фенове на Хари, според мен е интересен и за любители на киното, или по-точно как се създават филми.
Наистина има декори и когато се снимате пред тях се вижда как през обектив нещата изглеждат по различен начин. На някои места прожектират филмчета за това, как са снимали определени сцени. Минава се през забранената гора, банка Гринготс, битката с дракон, можете да се снимкате в "летящата" кола и подобни.
Има и кафе-ресторант където се предлага и джинджифилова бира Simple Smile

# 335
  • sofia

Доколкото разбрах, в метрото деца под 11 г. се возят безплатно. Това важи ли и за автобусите?

И последен въпрос - цената на билетите за влака летище Станстед - Лондон и обратно по-ниска ли е, ако билетите се букнат предварително?

Благодаря Simple Smile

И ние ходихме преди няколко месеца на студиото. За фенове на Хари Потър е страхотно изживяване. На нас много ни хареса.

# 336
Здравейте, а дали някойй е купувал билети от тук https://lwtheatres.co.uk/? Искам да взема билети за Frozen с опция Booking Protection, която трябва уж да мога да добавя при плащането, но няма такава опция - мога само да приема условията на театъра и да платя с карта. Писахме на мейла, звъняхме и на телефона, но няма отовор от тяхна страна. Ако някой знае как стоят нещата ще съм благодарна да ми разясни.

# 337
Аз точно от този сайт май не съм купувала. Досега съм купувала билети за Цар Лъв, Фантома на операта и Хари Потър и проблеми не съм имала. Booking protection не се сещам дали са ми предлагали, но и да са, не съм взимала. Имайте предвид, че някои билети ги пращат по-късно - за Цар Лъв например беше 24 часа преди спектакъла (пратиха, всичко беше ок). За Хари Потър също писаха, че ще получа билетите 24 часа или 72 часа преди представлението (не помня). Ще ходим в средата на април, така че все още нищо нямам освен, разбира се, потвърдителен мейл и номер на поръчката.

# 338
А от къде сте купували? Излизат много сайтове, прегледах 2, но там билетите са с доста голяма надценка.

# 339
Вижте цените на сайта на театъра.

# 340
А от къде сте купували? Излизат много сайтове, прегледах 2, но там билетите са с доста голяма надценка.

За Хари Потър ги взех от сайта на спектакъла. Другите два от сайтове, които продават за различни мюзикъли. Даже можеше да ги филтрираш по тема.

Не знам как преценявате дали има надценка или не. Принципно билетите би трябвало да са навсякъде една цена. Но признавам, че не съм сравнявала.

Сега отворих линка и мисля, че от тук взех за Фантомът на операта миналата година.

По принцип спектаклите са скъпо удоволствие, но поне за мен и семейството ми си заслужават да се видят. Хубаво е да купите от по-рано билети. За Хари Потър купих през ноември, въпреки че ще ходим в средата на април. За нашите дати имаме много малко билети - или от най-скъпите, или от тези с лошата видимост.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:43 от Nedinka

# 341
Мисля, че билетите за театър нямат надценка, но има доста различни ценови категории, в зависимост от разположението на мястото. Има доста скъпи за представленията на West Еnd, виждала съм цени около 200 и над 200 паунда, но мисля, че в този случай в цената влиза и някаква напитка.

Аз все още не съм посещавала Лондон, но се надявам това да стане в близката година-година и половина и преглеждам цените на постановките информативно, тъй като бих желала също да посетя такава. И на мен ми се струват скъпи, но ще прежаля сума за такова преживяване (е, няма да е 200 паунда Simple Smile)

Бихте ли споделили дали сте останали доволни от представленията, които сте гледали? Има ли нещо, което не ви е харесало?

# 342
  • гр. София
Здравейте, през април ще бъдем за два дни в Лондон. Знаете ли дали има намаление на цените на входните билети за забележителности за инвалиди? И с какво се удостоверява?

# 343
Виждала съм намаление за транспорт за Blue Badge holder. Може да проверите как се вади такава значка. За атракциите мисля, че ако се ползват офертите 2 на цената на 1, цените са съвсем поносими. Може да ги погледнете https://www.daysoutguide.co.uk/2for1-london.
Ние обикновено посещаваме 1 атракция на ходене, за да може да имаме достатъчно време да разгледаме.

# 344
  • Велико Търново
Благодаря! Надявам се всичко да е точно! Ще чакам отзиви и евентуално контакт!
Приятно изкарване!

Прибрахме се от Лондон много заредени. Изключително доволна останах от транспорта ни от/до летище. Комукацията беше много лесна, обадих се след като кацнахме, той предварително ми беше казал на коя лента да го чакаме, дойде за 3-4 минути. Направихме си и уговорката за връщане, като в нашия случай беше от същото място, където ни остави, но няма проблем да е от друго. Платих по банков път. Препоръчвам с две ръце, но не знам колко редно е да поствам контакта тук, та по-скоро ще пиша на лично, ако някой се интересува. Комуницакията водих по вайбър.

Относно студиото на Хари Потър, аз съм много впечатлена. Отидохме в Лондон главно заради него, голямата ми дъщеря е фенка и това и беше мечта. Посетихме го на 02.02, и въпреки че самата аз не съм Хари Потър фен, страшно ми хареса. Като цяло ни отне около 8 часа тура в студиото, пазара в магазина и пътя до там (ползвахме метро + влак), така че правилно бях предвидила цял ден за него. Самият тур ни отне около 3,5 часа + половин час за хранене.

Общи условия

Активация на акаунт