Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 528
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 6 060
Йоана, разбирам те напълно, точно това ми е проблема - бунтарско тийнейджърско поведение, което е характерно за определената възраст, не толкова гащи, рокли или там каквото е. Иначе хубава е Валерия, както и да е облечена, но толкова.

# 6 061
Сега за В. и Е. тече фазата опознаване в реала.Ще бъдат видяни тук и там.Навсякъде форума си има "агенти",които ще докладват. Simple Smile
Приличат ми на тийнейджъри,които са се сгаджосали на летен лагер в откъсната, нереална среда.И сега реалността.

На мен ще ми е любопитно обаче да видя как ще се развият нещата при тях в бъдеще.В предвид на това кой къде живее и какви са им ангажиментите.Дали ще си остане връзка от разстояние до някое  време като единия ще гостува на другия и до там... или единия ще се реши да си напусне мястото и да се установи трайно при другия.Защото каквото и да си говорим Пловдив и Плевен не са толкова близо един до друг,а и да са ....А нали Евгени не си търсеше гадже,а жена.И ако ще са ЗАЕДНО в истинския смисъл и има развитие на връзката все единия ще трябва да си смени географията и всичко произтичащо от това.Дали и как ще стане това на практика, се питам.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 17:12 от Zhani

# 6 062
  • София
Чисто хипотетично питам: колко време трябва да мине, за да не се смята, че всичко между Валерия и Евгени е по договор?

Докато се разделят... Тогава ще се окаже, че наистина са било заедно, и сега единият е изритал другия, защото му е писнало да търпи еди какво си. Кой, кого и какво, според това кой последно е издразнил "обществото" Grin

# 6 063
Идвам да ви разведря: другата седмица Елена ще е гост коментатор в Преди обед

# 6 064
Интересно ще е значи. Мисля,че Елена добре ще допълни Сашо и Деси. А може и да сподили повече неща за себе си.

# 6 065
Благодаря за корекцията. Значи Валерия дори не се е карала, а просто се е възмутила. Аз колко пъти съм го правила, особено към шофьори, които спират след стоп линията. На такива, които паркират след паркоместата в края на тротоара. Не са кой знае какви прегрешения, но аз въпреки това ги коментирам.
Онзи ден направих забележка на една госпожица, която си изяде вафлата и си хвърли опаковката на земята... Думите ми бяха " Госпожице, как не те беше срам да си хвърлиш опаковката?" съответно тя ме изгледа високомерно, а другите младежи, които бяха с нея се притесниха видимо... Та каква е разликата в правенето на забележка или коментар например " Глей я па тая как си хвърли опаковката...". Аз не се почувствах нито обидена, нито засегната от изказването ѝ. Всяка майка разхождайки бебето си се е сблъсквала, я с гълъб или куче пред количката, но то прозвуча все едно аз съм се засилила умишлено към гълъба да го смажа... Относно облеклото ѝ няма какво друго да добавя, освен че роклята ѝ беше прекалено лепнала и къса и се надигна докато ходеше. Не вярвам някой да не е виждал подобна ситуация, дали с рокля или пола, но е било на жена(момиче) което не се коментира по форумите. Нямам нищо против каузата ѝ, но това поведение да го оправдавате с това, че си била такава избухлива и си я знаем ми се струва смешно. То и някой сериен убиец пуснали го от затвора и прегрешил отново сигурно ще го оправдаем, че си е такъв. Аз също съм избухлива, но това не ми дава право да се държа невъзпитано с хора, които не познавам. Пак подчертавам, много симпатизирах на Валерия, но поведението ѝ ме отблъсна.

# 6 066
Да, дали ще си сериен убиец или просто по-невъздържан и с недотам премерени реакции, все тая, едно и също е. No Mouth

# 6 067
Да, дали ще си сериен убиец или просто по-невъздържан и с недотам премерени реакции, все тая, едно и също е. No Mouth
Не е едно и също, разбира се. И не това се имаше предвид с въпросното споменаване.

Не може просто обяснението, че някой си е еди си какъв, да служи като оправдание за действията му, които са еди си какви. Тука ключово е, че се налага да оправдаваме нещо, тоест то по някакви норми е недопустимо.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 01:03 от Telesilla

# 6 068
Какво означава по-невъздържан? Та тя да не е на 12 и навлизаща в пубертета... Мир да има ще го кажа така, че родителите ѝ не са си свършили добре работата, тя не е виновна. Не съм лелка на 35 съм, имам дъщеря на 12 и въпреки че ѝ бушуват хормоните, когато не е права не бих я оправдала, че е невъздържана и е още млада. Това, че Валерия изглежда добре, не означава, че е нещо повече от някой. Аз също имам самочувствие, при положение, че съм раждала два пъти и (втория скоро)  съм 50 кг. 170 висока, но не ходя като богопомазана. ВЪЗПИТАНИЕ...

# 6 069
По-спокойно, няма нужда да се палите толкова. Коментирах сравнението Ви, което за мен лично е безумно. А за другото вече се изписа света и е толкова досадно, че и на гаргите навън им писна.

# 6 070
Толкова много скандал от едно предаване за любов Satisfied

# 6 071
Толкова много скандал от едно предаване за любов Satisfied
Нали... Joy Да се чуди човек какъв е този парадокс. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 6 072
Госпожата  отово се е изявила . Тя не спи и е на пост .Нищо,  не и импонира поста ми и е в действие . А всъщност Animal Rescue Sofia казват , че кучкар  не е обидна дума. PS. Три пъти променях поста си  за да отговоря на очакванията и .

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 01:36 от gerido

# 6 073
Благодаря за корекцията. Значи Валерия дори не се е карала, а просто се е възмутила. Аз колко пъти съм го правила, особено към шофьори, които спират след стоп линията. На такива, които паркират след паркоместата в края на тротоара. Не са кой знае какви прегрешения, но аз въпреки това ги коментирам.
Онзи ден направих забележка на една госпожица, която си изяде вафлата и си хвърли опаковката на земята... Думите ми бяха " Госпожице, как не те беше срам да си хвърлиш опаковката?" съответно тя ме изгледа високомерно, а другите младежи, които бяха с нея се притесниха видимо... Та каква е разликата в правенето на забележка или коментар например " Глей я па тая как си хвърли опаковката...". Аз не се почувствах нито обидена, нито засегната от изказването ѝ. Всяка майка разхождайки бебето си се е сблъсквала, я с гълъб или куче пред количката, но то прозвуча все едно аз съм се засилила умишлено към гълъба да го смажа... Относно облеклото ѝ няма какво друго да добавя, освен че роклята ѝ беше прекалено лепнала и къса и се надигна докато ходеше. Не вярвам някой да не е виждал подобна ситуация, дали с рокля или пола, но е било на жена(момиче) което не се коментира по форумите. Нямам нищо против каузата ѝ, но това поведение да го оправдавате с това, че си била такава избухлива и си я знаем ми се струва смешно. То и някой сериен убиец пуснали го от затвора и прегрешил отново сигурно ще го оправдаем, че си е такъв. Аз също съм избухлива, но това не ми дава право да се държа невъзпитано с хора, които не познавам. Пак подчертавам, много симпатизирах на Валерия, но поведението ѝ ме отблъсна.
Хайде сега да я сравним със сериен убиец. 😂😂😂

Много благодаря на хората, които трият/докладват моите коментари, но мненията по повод на тях си стоят. Свобода на словото, нали. 🙊
Много интересно. Лошо мнение за Елена не може да се напише - трие се. Но и да защитиш Валерия - пак не може, защото също се трие. Значи върви само да се пише в прослава на Елена и против Валерия? 🤔 Мнението ми за това как се ходи на кръщене е останало само, защото явно иронията е убягнала на някого.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 08:11 от Alucard

# 6 074
  • # супернатурална #

Това вече звучи по-различно и далеч по-правдоподобно от "беше и се вдигнала до пъпа". Разбирам, че сте се афектирала от коментара, вероятно и аз бих се, но едва ли е бил предназначен за вашите уши. С което не го оправдавам, разбира се, а си го обяснявам. Както Вие, например, помежду си бихте могли да изкоментирате момичето с опаковката. За аналогията със сериен убиец вече са писали

Общи условия

Активация на акаунт