Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 224
  • 814
  •   1
Отговори
# 540
Днес пак ходих до Бебе макс, за да видя пак Easywalker Harvey 3, защото предния път ми се стори най- маневрена от всичко, което пробвах по магазините. Преди 2 седмици беше 1700 лв. и допълнително чанта за 130 лв. Днес обаче беше 1900 лв. без чанта. Постоянно ми предлагат новият си модел, чийто багажник се закопчава, а аз искам да няма нищо отгоре- да е тип кошница, каквото си е на класическото Harvey 3. Чанта имали сива, но количка нямали сива вече, нито чувалче за краката. Какъв ми бил проблема да взема количка, чанта и чувал различен цвят… потрес. Знаете ли сайт в чужбина, където евентуално да намеря тази количка, защото те чистят бройките заради Easywalker Harvey 5, който всеки момент ще дойде и явно всичко е дефицит.

# 541
Моят съвет е да проверите Бебино, те имат добри оферти. По едно време и в дундьо имаха много хубава оферта, може да следите и там.
От чужбинските вижте в mypram, както и официалния сайт на easywalker правят много добри намаление, когато чистят стари модели.
Иначе аз съм с цвят forest green, но съм с черна чанта (не оригинална) и черен чувал (оригинален - намален на 30€ от официалния сайт). Рамата е черна и на мен така ми харесва много повече, но е въпрос на вкус.

# 542
  • София
Знаете ли сайт в чужбина, където евентуално да намеря тази количка, защото те чистят бройките заради Easywalker Harvey 5, който всеки момент ще дойде и явно всичко е дефицит.
Здравей, MoniMoni909090
Преди време потребителка сподели този холандски сайт и като че ли по-добри оферти на тази марка не съм срещала.
А това е доста добра оферта, но е за Harvey 3 Premium

# 543
Здравейте,
В процес сме на избиране на детска количка. Казусът при нас е,че живеем на висок етаж с много малък асансьор ( приблизителни размери 85 -80). До момента единствените колички,които сме открили,че евентуално биха се побрали са на Muuvo и Anex IQ. Бихте ли дали мнение коя от свете марки е по-добрата или ако някой е имал подобен казус и може да предложи по-компактна количка?
Също така дали би бил удачен варианта количката да се сгъва в асансьора?
Ще бъда много благодарна на мнение и споделен опит Simple Smile

Благодаря ви предварително!

# 544
Мууво ми излезе сега за 1390лв в мое бебе, ако се спрете на нея.

# 545
  • София
А как поръчвате от холандските сайтове? За Великобритания и Германия ползвам GGBG, но от Нидерландия не знам, а и аз съм се спряла на Харви 5, но чакам намаления някакви, т.к. имам време.
Знаете ли сайт в чужбина, където евентуално да намеря тази количка, защото те чистят бройките заради Easywalker Harvey 5, който всеки момент ще дойде и явно всичко е дефицит.
Здравей, MoniMoni909090
Преди време потребителка сподели този холандски сайт и като че ли по-добри оферти на тази марка не съм срещала.

# 546
Здравейте,
В процес сме на избиране на детска количка. Казусът при нас е,че живеем на висок етаж с много малък асансьор ( приблизителни размери 85 -80). До момента единствените колички,които сме открили,че евентуално биха се побрали са на Muuvo и Anex IQ. Бихте ли дали мнение коя от свете марки е по-добрата или ако някой е имал подобен казус и може да предложи по-компактна количка?
Също така дали би бил удачен варианта количката да се сгъва в асансьора?
Ще бъда много благодарна на мнение и споделен опит Simple Smile

Благодаря ви предварително!

Ние сме в абсолютно същата ситуация и точно Muuvo гледах, само че SE варианта. От няколко близки приятелки имам положителни отзиви за тях, а и на мен ми хареса - доста лека и маневрена беше Simple Smile

# 547
Здравейте отново,

Вече ходихме с ММ да гледаме колички и определено мога да кажа, че Inglesina Electa си ми е фаворита засега. Харесах и Easywalker Harvey 3, макар че предните гуми ми се видяха малко странни с това малко разстояние между тях.

Само се зачудихме дали не поставяме прекалено голям фокус върху ниските килограми ( Electa-тата е 8.7кг със седалката) и дали не си струва да гледаме малко по-устойчиви колички (с по-големи гуми), които са 1-2 кг отгоре обаче . Как мислите?

Много не ми се иска да си купуваме втора количка след няколко месеца, а виждам, че това масово се прави. Тоест хората си харесват някоя количка в началото и после най-честия случай е, че търсят някоя МНОГО по-лека от първоначалната, която са закупили. Нека опитните мами споделя мнение Hands Pray

# 548
Зависи от начина ви на живот (къде живеете, къде се разхождате и т.н) Мен не ме устройваше тежка количка, като порасна детето установих, че ми върши работа възможно най-леката, пък макар и не толкова стабилна

# 549
Категорично зависи от начина на живот и околната среда. Аз ползвам Харви 3 вече 19 месеца и не я заменям за нищо на света. Точно тясно разположените предни колела я правят тооолкова маневрена. Леката я взехме само и единствено за път и честно казано ако имахме голяма кола тип комби вероятно нямаше и да вземем втора количка. И друг път съм писала, че "тежката" количка се бута 100 пъти по-леко (конкретно моята де, не мога да говоря за всички).
Ако държите количката да е по-лека вижте модел Чарли по-стар модел е на Easywalker, но с много сходна конструкция на Харви. Гумите са по-малки, но пак са достатъчно големи, олекотена е - 8кг. и седалката не е с чупка - това са основните разлики.

# 550
  • до най-прекрасния мъж
С количка, тежаща 8.7 кг ще си изкарате спокойно до края. Не теглото, а други фактори, като разпределение на тежестта, конструкцията и т.н влияят върху маневреност и лесно управление. Сравнявам количка 13 кг и 7.8 кг. Леката върви в пъти по-лесно и спокойно от тежката.
Виждам, че Инглесината се сгъва с коша 6+, което е супер улеснение при пътуване.
За съжаление марката е много подценявана в БГ, а всъщност са много хубави, удобни и здрави колички.

# 551
Днес видях една Inglesina Maior в парка, ами много добре изглеждаше широка седалка, достатъчно големи колела и висока дръжка, като за по-високи родители. Това са впечатления само от поглед хвърлен отстрани.

# 552
Здравей, MoniMoni909090

Mного интересен сайт, не знаех за него.
А доставката до България ли е или се използва превозвач?
Някой ако е поръчвал скоро би ми било полезно да сподели.

# 553
В този сайт и аз съм гледала супер оферти, но единствената фирма, която успях да открия, с транспорт до България, беше:

https://www.dostavkinl.com/pages/ceni-i-uslugi

Някой ползвал ли е услугите им?

# 554
Inglesina Electa, купила бих само спортната количка с ботуша за крачетата  + едно столче за кола Romer с останалите пари.

Общи условия

Активация на акаунт