Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 036
  • 814
  •   2
Отговори
# 570
Благодаря!!

А някой може ли да ми каже каква е разликата между двете предложения:
https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-b … atur-a357568.html 329 евро - стол + шезлонг + седалка ;
https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-o … a6a7-00008e84c3d9
379 евро пак стол+шезлонг+седалка.
Заради цвета ли е разликата?
Извинявам се, че не е по темата, но не мога да намеря тема за столчета.
А тъй като тук сте поръчвали от сайта,  моля някой да ме насочи откъде идва разликата.
Избрала съм това столче да ми го подарят и искам да изпратя линк, но не ми става ясно само цвета ли е причината да е 50 евро повече второто?
Скрит текст:

# 571
  • София
Като купувахме нашата и аз бях загледала Jane. Много харесвам модела им Epic, макар и стар. В Рая Тойс разчистват този модел и е на прилична цена в комплект. Новите модели наистина са с ужасна материя. Като казвам ужасна много тънка, запарваща. Приличат на евтина тениска, като за вкъщи, която лесно става на топчета. Бяха хубави колички иначе. Преди да изберем нашата, тествах Maxi Cosi Leona Essential много хубава количка. Лека, маневрена хубав плат, може да и се сложи кош за новородено, чрез адаптори.

# 572
Благодаря!!

https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-b … atur-a357568.html 329 евро - стол + шезлонг + седалка ;
https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-o … a6a7-00008e84c3d9
А тъй като тук сте поръчвали от сайта,  моля някой да ме насочи откъде идва разликата.
Избрала съм това столче да ми го подарят и искам да изпратя линк, но не ми става ясно само цвета ли е причината да е 50 евро повече второто?
Скрит текст:

Разликата е че едното е Oak - което е Дъб, а другото е Buche - което е Бук.

# 573
Здравейте, има ли някой, който е използвал cybex coya? В търсене съм на лека количка, подходяща за път. От Рая тойс дадоха по-положителна оценка за Coya спрямо другата Мелио. Бих се радвала, ако чуя мнение обаче от някоя мама. ☺

# 574
Те двете няма много общо 🙄 Може би само че и двете са много леки. Тази coya няма нито хубаво изправено положение, нито напълно легнало, нито хубав голям сенник, като гледам и борд няма. Не може евентуално да й се сложи кош за новородено и да се ползва за друго дете. На мен тези неща ми бяха изискване. Освен това зависи колко и за какво ще се ползва количката. Предимно за път, но често ли пътувате? Ще се налага ли се детето да спи? Ще се вози ли дълго или само колкото да си почине като се поумори и после пак да ходи. И т.н и т.н

# 575
Те двете няма много общо 🙄 Може би само че и двете са много леки. Тази coya няма нито хубаво изправено положение, нито напълно легнало, нито хубав голям сенник, като гледам и борд няма. Не може евентуално да й се сложи кош за новородено и да се ползва за друго дете. На мен тези неща ми бяха изискване. Освен това зависи колко и за какво ще се ползва количката. Предимно за път, но често ли пътувате? Ще се налага ли се детето да спи? Ще се вози ли дълго или само колкото да си почине като се поумори и после пак да ходи. И т.н и т.н

По описание пише, че има пълно легнало положение 🙄
А иначе в немски сайт видях комплект за 499е с борд, може би в Рая Тойс не е включен.
Консултантът ми препоръча Коя като по-добър вариант за лека количка.
Споделих, че съм гледала Мелио, но ми е много паянтова и ме насочи към този модел..
Не държа кошът за новородени да е съвместим, тъй като имам Приам за 1-вата година.
Бих използвала новата за пътувания след 6-ия месец (1 път в месеца) и вече след първата година като по-лек вариант след основната ни количка, която ще ми дойде тежка по моя преценка. 😅

# 576
Благодаря!!

Скрит текст:

Разликата е че едното е Oak - което е Дъб, а другото е Buche - което е Бук.
Благодаря!

Иначе да кажа, ако не сте видели от 6.08.10 В рая тойс ще има намелние до 25%.

# 577
nomadgirl А пробвахте ли я? Не мога да кажа коя колко е паянтова, тъй като не съм виждала coya на живо, но и двете са с малки гуми. Ако само това ви е условието, я пробвайте и ще ви стане ясно. При мен като порасна детето, се оказа, че не достатъчно изправената облегалка също е проблем. Докато беше по-малък сина ми без проблем се возеше в eezy s+2 (може да видите изправеното положение каквое) Но като порасна вече изобщо не му беше ок. И също заради сенника и лекотата избрах melio

# 578
Здравейте, от кой сайт от изброените бихте ми препоръчали да си закупя количка Cybex (най-вече ме интересува за гаранцията)? Рая Тойс, Вис Виталис, Айко или Хиполенд. Ще ви бъда много благодарна, като споделите от личен опит, тъй като няма от място да я купувам, а ще бъде онлайн.

# 579
Здравейте, не успях да намеря отзиви за този модел. Някой има ли впечатления?
Благодаря.

# 580
Здравейте, от кой сайт от изброените бихте ми препоръчали да си закупя количка Cybex (най-вече ме интересува за гаранцията)? Рая Тойс, Вис Виталис, Айко или Хиполенд. Ще ви бъда много благодарна, като споделите от личен опит, тъй като няма от място да я купувам, а ще бъде онлайн.

Рая Тойс са официален представител на сайбекс. На мои познати смениха счупено колело по тяхна вина (бутнато от колата в гаража). Айко от друга страна са доста зле откъм гаранционни условия и винаги изкарват, че нещо клиентът не е направил правилно и по негова вина е счупено/ не работи. Това поне е от нашето обкръжение като опит.

# 581
Правила съм рекламации към Рая Тойс и Вис Виталис точно за колички Сайбекс. От Вис Виталис купихме Priam, но счупих копчето, с което се накланя “лятната седалка”. Смениха го без никакъв проблем.
От Рая Тойс купихме Cybex Eezy S Twist +2 и от дърпане, катерене по количката и т.н., детето буквално изкърти предпазният борд. Само поискаха снимки и да им кажа кога е закупена количката. На следващият ден още пратиха по куриер нов борд безплатно.

# 582
  • София
За мен материята е някъде към края на списъка с критерии. Ако толкова не е ОК - една подложка ще реши проблема лятото, а един чувал зимата и готово. Конструкция, маневреност, здравина са много по-важни.

Материята, която не ми хареса беше на сенниците. Както казах това си е моето мнение и просто споделям наблюдения.

Здравейте!
Колебая се между количка на Maxi Cosi и на Mamas & Papas. Коя марка според вас е по-добрата опция? Благодаря!

За M&P на една позната към 5-6м. и се обели дръжката и не е много доволна от този факт. Иначе каза, че количката не е лоша и си я ползва.

# 583
Изчетох доста от предните теми и пак нищо не разбирам Joy. Така значи очакваме пролетно бебе в средата на март. Доколкото разбрах от някои коментари,доста бебета стоят само по 3 месеца в коша за новородени и после не го искат. Бях чела,някъде че е по-удобно да се ползва столче за кола , за шасито на Cybex , вместо да се купува кош за новородено .Било уж по-удобно . Не знам, не ги разбирам , ако може някой да ме просветли

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 19:21 от kratos84

# 584
Здравейте, момичета! В търсене съм на подходяща количка и четейки назад в темите и ми стана пълна каша 😅 направи ми впечатление, че доста от вас са на мнение, че количка 11-12 кг е тежка и се обърквам, 11-12 кг с коша за новородено ли се смята за тежка или само когато шасито/рамата тежи толкова? На повечето колички които попадам пише че тежат по толкова, дори и на тези хубавите марки като Cybex.

Общи условия

Активация на акаунт