🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 47 292
  • 409
  •   1
Отговори
# 405
  • España
Сега , като изгледах пак финала , където имаше и много говорене ( в добрия смисъл на думата)  и от позиция на времето , това , което ми направи особено впечатление е : колко нормално , автентично и неподправено общуват и се изразяват участниците ! Няма “валидации”; няма енергии -мъжки; женски…манифестирания….няма “фитвания”; “кринджвания”; “влизания в обувки” и тнт… нито “раздавания на определен брой проценти “…Дори и традиционните “ лайтмотиви : “ да бъдеш себе си” и “да пребориш себе си”; “да си победител за себе си” едвам се прокрадват и звучат автентично… Уж не е минало много време от тогава ….само няколко години , а какво стана….”къде сбъркахме”?! 🤷♀🤨

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 02:58 от Воден пъпеш

# 406
Много ми беше приятно да изгледам отново Сървайвър и се чудя защо сезонът не се радваше на голям зрителски интерес.
На мен ми беше много интересно. Владо е страхотен водещ и общува много естествено с участниците.

# 407
Гледайки повторението на 6 сезон се замислих, от кога журито определя победителя? Преди не се ли случваше във финална битка?Thinking

# 408
  • София
Не, винаги в Сървайвър журито определя победителя. То това е и трудното- хем да стигнеш до финал, хем хора, които си изгонил да гласуват за теб.

# 409
  • Враца
ЗДравейте, кой точно е епизодът , в който изгониха Ганка. В смисъл, кой номер? Аз точно до там гледах и след това нямах възможност. Сега , искам да си догледам, та затова търся кой е епизода и евентуално, къде мога да си намеря сериите?

Общи условия

Активация на акаунт