Търся една песен - 4

• 19 482
  • 184
  •   1
Отговори
# 135
karzz
А тази Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Bf0A-V4_JQc

И да припомня сайта с плейлиста на радио Енерджи - ако търсите песен, която сте чули по това радио, запомнете в колко часа е било и после потърсете Simple Smile
https://onlineradiobox.com/bg/energy895/playlist/?lang=en

# 136
  • Бургас
Точно тази е!!! ❤️
Супер! Много ти благодаря,Impatiens !
Сега ще я слушам в несвяст!☺️
Благодаря и на двете ви с Данифин!

# 137
  • FMSTEREO
Най лесно е да намерите,профил на радио Енерджи във фейсбук,и ако имат да ви дадът плейлистата в чата ,така по лесно ще я намерите.аз като ми се е налагало за някоя песен,питам съответното радио по фейсбук,и ако имат желание ми дават плейлистата.

# 138
  • Fairbanks, Alaska
Търся една песен на ЛиЛана-в клипа, почти непрекъснато я показваха до ръстова линия, която се използва при снимане на престъпници.

# 139
Нат, тя няма много песни. Ако сърчнеш във вбокс, ще да се намери бързо.

# 140
  • Fairbanks, Alaska
Прегледах съдържанието във Vbox-не я намирам. И заглавието да знае някой, пак ме устройва-аз ще потърся сам клипчето.

# 141
Те vbox изтриха повечето клипове. А имаше и такива дето ги нямаше никъде другаде.

# 142
Някой знае ли името на песен в която се пее нещо като "електрисата ме втриса" Laughing
а също и нещо като 'що ме гледаш с очи черни'
Насечено, модерно парче, въртеше се по радиата допреди 2-3 месеца.

# 143
  • FMSTEREO
Това кой го пее мъж / жена / група ? пробвайда се сетиш повече от текста,постави го в гугле и той ще ти намери а в какъв стил е рап / диско или друго ?

# 144
Някой знае ли името на песен в която се пее нещо като "електрисата ме втриса" Laughing

Мила роберт - нови очи

# 145

Мила роберт - нови очи

Оооо, жив и здрав да си, никога нямаше да я намеря, как ли не търсих!

Благодаря още веднъж!

# 146
Здравейте, търся една песен, която сега върви на бекграунд на рекламата за тази седмица на предаването-" Коя е тази песен?" по БТВ. Предполагам е някаква сръбска, изпълняват я Ку ку бенд. За протокола не слушам такава музика и не знам дали не подвеждам някого с това, че е сръбска. https://www.btv.bg/shows/koia-e-tazi-pesen/video/ne-propuskajte- … k-i-srjada-1.html

# 147
  • Майничка
С "Ла-ла-ла" ли? "Перспектива" на SARS.

# 148
С "Ла-ла-ла" ли? "Перспектива" на SARS.
Много благодаря! Точно тази е песента, но слушайки текста, се убеждавам, че само въпросното "ла-ла-ла" ми харесва Simple Smile

# 149
  • Fairbanks, Alaska
Търся една песен на ФСБ-първо започва да пее Константин Цеков с "Тогава..." или поне това си мисля, че беше.

Общи условия

Активация на акаунт