Търся една песен - 4

• 21 377
  • 194
  •   1
Отговори
# 180
Срам не срам и аз да си кажа Simple Smile "Да те жадувам" на Сигнал. В края на солото.

# 181
Здравейте, търся основната песен от филмовата поредица "Живот е Прованс"

# 182
  • Майничка
Ein Tisch in der Provence - playlist
Не съм гледала сериала, но ако копираш горния ред в търсачката, излизат в спотифай.

# 183
  • София
Защо повечето клипове с превод (предимно такива попадам във Вбокс7) от по предишни години са недостъпни?
https://lupload.vbox7.com/play:982a0ff8d0#

# 184
Вероятно заради авторски права

# 185
Защо повечето клипове с превод (предимно такива попадам във Вбокс7) от по предишни години са недостъпни?
https://lupload.vbox7.com/play:982a0ff8d0#

Цитат : "От днес всички клипове във Vbox7 (извън официалните профили) са недостъпни. Една българска субкултура от 2000-те и 2010-те окончателно бе затрита."

https://offnews.bg/medii/vbox7-iztri-vsichki-potrebitelski-klipo … te-pr-816131.html
Това е то .. за огромно съжаление

# 186
МТV умря,  Vbox7 умря, съсипаха я тая държава Simple Smile

# 187
Здравейте, търся един вариант на песента в, която гръцкия изпълнител nino пее с жена песента theos, но песента звучи много по електронно  от официалната версия? Много повече женски глас се чува в завършващите фрази.

# 188
Вероятно заради авторски права
Не, откакто Нова ТВ купиха ВиБокс, останаха публични само клиповете, които са качвани с акаунти на Нова ТВ, Гонг, Нетинфо.. тяхната си медийна група, акаунти на конкретни предавания и хора, свързани с тези медии.
Аз имам хиляди клипове там, сега те са станали "частни" и си ги виждам само аз, не мога да ги направя публични вече. Качвани са когато ВиБокс си беше свободна платформа.

# 189
Здравейте, търся една песничка...

Онзи ден (21 дек.) по някое от радиата пуснаха българска песен, приложенията не успяха да я разпознаят, текстът също не ми излиза. Може би е нова?

Женски вокал, стилът на песента беше рок/епик рок?

Част от текста накрая:
...ще бъдеш във мен,
откъснат цвят, ти,
забравен сън,...
Ти си летен дъжд,
забравен във миг...

Дано някой да се сети! Поздрави, весели празници!

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 14:27 от music_mommy_43

# 190
Честита нова година!
Да се пробвам, пък може да имам късмет.
Преди ехеей 17-18 години сигурно, от форума на дата.бг бях изтеглила един ремикс на песни от 90-те, DJ го беше правил, имаше звукови ефекти и много яко преплитема от песен в песен. За съжаление, тогавашният ми компютър пострада и си загуби паметта, а аз безвъзвратно изгубих микса. Търсила съм го много и ще съм безкрайно благодарна, ако някой го има или ме насочи къде мога да търся.

# 191
А пробвали да търсиш в бананите и на подобни други места и в тубата е пълно с миксове от 90те.

# 192
Там не съм. Вчера си говорих с джеминай и той е почти убеден, че е на DJ Rossko, българин, обаче никъде не намирам миксове, а линковете, които ИИ ми дава, не работят.

# 193
Можеш да попиташ тук

# 194
Не бил негов🥴

Общи условия

Активация на акаунт