Търся една песен - 4

• 19 569
  • 186
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • FMSTEREO
Сега някой ще ми тегли една,че предлагам чалги ама.

Стефан Митров - Ще ти говоря за любов
Стефан Митров - 100 грама любов

дано да ти харесат,определено са хубави ! и не са точно чалга !

# 167
Здравейте,
Моля помагайте!
Търся немска песен, мисля че се казва "Тине" - поне припевът е такъв. Изпълнява се от мъж, доста е стара - може би от ...1985/6 г.
Клип не зная да има.
Започва с речитатив на немски и полицейски сирени.

# 168

Да не би да е Фалко ?

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 08:52 от Danifin1

# 169

Точно той е.
Благодаря!

# 170
Аз търся на Kiara  - sled lubovta , беше в vbox7  ,но са я изтрили
Ако някой я има или я намери моля да ми пише

# 171
Здравейте. Търся песен , която е смесица от народно пеене и денс/техно музика. На двуглас и се пее за Лазаровден. Не е Вила е мома Лазар, с модерно звучене е .

# 172
Здравейте
От доста време търся една песен, която пуснаха за фон в " Ергенът" , при тръгването на Йоана. Хванах думите "surrender " u "you&I".. изпълнение от жена. благодаря предварително

# 173
Искам да попитам рокаджиите това соло на китарата от 1:20 минута познато ли ви звучи и от коя песен е.

# 174
На мен ми прилича малко на Scorpions, но не мога да се сетя от коя песен точно, защото все пак само наподобява, не е абсолютно същото.

# 175
На мен леко ми напомня на Gary Moore-Parisienne walkways. https://youtu.be/98eIW6CN62k?si=VfY7gwQEQmMYwYM1

# 176
Пак го слушах - сега пък ми заприлича страшно много на She's gone на Steelheart.

# 177
  • София
Tюрлюгювеч от няколко хитови балади на късните 80'

# 178
Пак го слушах - сега пък ми заприлича страшно много на She's gone на Steelheart.
Като че ли има един конкретен момент от тази песен, която напомня, включително и ударните. Но имам чувството, че цялото соло е 1:1 от друга песен, въртяна доста по радиата. Не изключвам възможността да си е изцяло авторски проект това на сръбкинята, но просто ми звучи прекалено добра и позната композиция за певица и композитор, които са записвали главно в тамошния фолк жанр, нищо че самият композитор e бил част от рок банда и е учил китара, може наистина да си е негова композиция, макар и повлияна от тук, от там.
Както и да е, благодаря!

# 179
Малко и от Куин долавям. Абе смесица е, влияние от този-онзи и е станала една сглобка, напомняща много други.

Общи условия

Активация на акаунт