Търся една песен - 4

• 19 571
  • 186
  •   1
Отговори
# 90
Няма я и тук, явно тази мистерия ще си остане неразгадана 🤷🏻‍♀️

# 91
# 92
Леле, много ти благодаря! Това е песента. Черпя едно виртуално питие 🤩🥂

# 93
Радвам се, че се откри! Наздраве и приятен остатък от петъка. 😊
Леле, много ти благодаря! Това е песента. Черпя едно виртуално питие 🤩🥂

# 94
Търся една българска етно група. Имаха 1-2 хита може би в периода на 2000-2003 г. Тогава едната песен супер много ми харесваше. Пускаха я по ММ в рубриката "Етно". Обаче нямам никакъв спомен за нещо повече.

# 95
  • FMSTEREO
Лично аз,съм много доволен от SHAZAM.няма друга програма като нея ,имам си андроид  бокс на твто,слагам с външна юсб звукова карта чрез нея ,включвам микрофон и така ми намира до 80 процента,от това което търся ! Simple Smile

# 96
# 97
Здравейте ! На откриването на Олимпиадата , в първата част наречена "enchante" , в началото ,
                   на фона на мост /с кафеви фрески/ , се чуват повтарящи се мотиви от мелодия .
                   Не случайно някой да се сеща коя точно е мелодията ?!   Simple Smile

# 98
  • Майничка
Мелодиите са две, в началото е "Тълпата" (La foule) на Едит Пиаф, тази, в която има акордеон, после продължава с "Инициали Б.Б." (Initials B.B.) на Серж Генсбур, но на моменти пак се чува "Тълпата".

# 99
Мелодиите са две, в началото е "Тълпата" (La foule) на Едит Пиаф, тази, в която има акордеон, после продължава с "Инициали Б.Б." (Initials B.B.) на Серж Генсбур, но на моменти пак се чува "Тълпата".

........първата - благодаря !      ....целувам Ви ръка  !

# 100
Чух една песен която се изпълнява от мъж и жена.

Имаше лирики като "Дай ми нощите безкрайни" и "Облечени сме но с поглед се събличаме".

Пее се как момчето е станало престъпник и е станало престъпник за да може момичето да е щастливо.

Чух песента преди около 3 седмици.

# 101
  • Враца
Здравейте.
И аз търся една песен от откриването на Олимпийските игри.
Беше по време на носенето на огъня с лодка от Серина Уилямс.
Имаше и сцена, на която един чернокож мъж танцуваше и правеше думите на песента с жестомимичен език.
Мисля, че я обявиха като песента Supernatural от 70-те години, но не откривам такова нещо.

# 102
  • Майничка
Не е Supernatural, a Supernature на Марк Серон, една от емблемите на електронната музика. 🙂 Има и по-късна версия на Дюран Дюран.

П.П. Толкова жестоки ретропрепратки имаше в изпълненията на откриването, че направо ме върнаха в подгответо!

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 21:15 от gargamela

# 103
Чух една песен която се изпълнява от мъж и жена.

Имаше лирики като "Дай ми нощите безкрайни" и "Облечени сме но с поглед се събличаме".

Пее се как момчето е станало престъпник и е станало престъпник за да може момичето да е щастливо.

Чух песента преди около 3 седмици.

Какъв стил? Чалга? Хип хоп? Поп? Рок?

# 104
  • Враца
Не е Supernatural, a Supernature на Марк Серон, една от емблемите на електронната музика. 🙂 Има и по-късна версия на Дюран Дюран.

П.П. Толкова жестоки ретропрепратки имаше в изпълненията на откриването, че направо ме върнаха в подгответо!
Намерих го! Благодаря!

Музиката на откриването беше жестока! ЖЕСТОКА!
Може би 95 процента беше на европейски изпълнители. Много популярни парчета имаше, бяха подбрани толкова подходящо за всяка част... направо не е реално! Всъщност само изпълнението на Га-га не ми допадна и можеше нещо по-различно и мелодично да пуснат. И песента на синия смърф също беше... странна.

Общи условия

Активация на акаунт