Трудно разбирателство

• 10 111
  • 332
  •   1
Отговори
# 105
Авторе, май си много мека Мария с нея, от тичане да угаждаш и да вършиш домакинска работа си се превърнал в п*тка мъж. И няма никакво уважение към тебе. В такива случаи давам този съвет- удряш по масата и да ти се носи ракията и салатката. Ако откаже или избеснее- багажчето (по-добре твоето да не стават панаири заради детето) и аут. Като и се наложи да се оправя сама със всичко известно време току виж и се излекували нервите. След там колкото години връзка- 8 ли, 10 ли трудно ще те възприеме по друг начин, но така или иначе всичко е заминало и нищо не пречи да се държиш по-мъжки с нея и да спреш с угаждането и ходене на пръсти покрай нея.

# 106
Колкото да това, което казах, че детето би избрало мен! Еми да , кое е лошото да го мисля? Ако тя не се промени и успокои нали горкото ще го види?

# 107
  • Далечният изток
И колкото и да не ви се вярва се грижа за детето си като майка, само дето не можех да го кърмя!
Грижиш се за детето си като родител, какъвто всъщност си.
То оставаше и да не се грижиш. Какво го изтъкваш като някакво свръх постижение?!

Много сте докачливи на тема "фуги". Хич няма да се обидя, ако ми каже "мило, абе хубаво си измила банята, но си пропуснала фугите".
Скрит текст:
Разговор като разговор. Ще кажа че ми е омръзнало или, че съм ги измила, но препарата е кофти или каквато там е причината да съм измила банята без фугите. Както и аз бих му казала, ако е пропуснал да свърши нещо, което е започнал.

Авторе, в прав текст я питай какво иска и как си представя живота след година примерно?
Така като го четеш, дали по този начин се обръща към "милото"?!

# 108
И колкото и да не ви се вярва се грижа за детето си като майка, само дето не можех да го кърмя!
Грижиш се за детето си като родител, какъвто всъщност си.
То оставаше и да не се грижиш. Какво го изтъкваш като някакво свръх постижение?!

Много сте докачливи на тема "фуги". Хич няма да се обидя, ако ми каже "мило, абе хубаво си измила банята, но си пропуснала фугите".
Скрит текст:
Разговор като разговор. Ще кажа че ми е омръзнало или, че съм ги измила, но препарата е кофти или каквато там е причината да съм измила банята без фугите. Както и аз бих му казала, ако е пропуснал да свърши нещо, което е започнал.

Авторе, в прав текст я питай какво иска и как си представя живота след година примерно?
Така като го четеш, дали по този начин се обръща към "милото"?!

Да постижение е!
Говорим си на зайче, не на мило. И да така и казвам !

# 109
Колкото да това, което казах, че детето би избрало мен! Еми да , кое е лошото да го мисля? Ако тя не се промени и успокои нали горкото ще го види?

Само, че децата симпатизират в повечето случаи на зарязания родител, на по-лудия, манипулативния и неоправдания. На този, който е по-неоправния и драматичния.
Да го имаш предвид просто.

# 110
Авторе, май си много мека Мария с нея, от тичане да угаждаш и да вършиш домакинска работа си се превърнал в п*тка мъж. И няма никакво уважение към тебе. В такива случаи давам този съвет- удряш по масата и да ти се носи ракията и салатката. Ако откаже или избеснее- багажчето (по-добре твоето да не стават панаири заради детето) и аут. Като и се наложи да се оправя сама със всичко известно време току виж и се излекували нервите. След там колкото години връзка- 8 ли, 10 ли трудно ще те възприеме по друг начин, но така или иначе всичко е заминало и нищо не пречи да се държиш по-мъжки с нея и да спреш с угаждането и ходене на пръсти покрай нея.

Викаш да я зареже и сама да се оправя.
Че тя не знае как. И ако стане, тая ще изтрещи съвсем и горко му на детето. То ще отнесе бой и скандали.

# 111
Значи ти работиш, ти вземаш майчинство, ти готвиш, ти чистиш, ти гледаш детето, ти имаш мераци и да кърмиш Simple Smile
Тя какво прави? Нервничи и пуши... Ясно!

Не ти врявам! И не те харесвам не само от самоизтъкването ти в темата. Не те харесвам, защото се изкара някаква добра бяла жертва и една добра дума не каза за жената до теб. Няма как да си ми симпатичен, защото с всеки твой пост си мисля, че си мрънкач, манипулатор, умишлено вбесяващ, правеш се на добър, но доста нечист човек.

# 112
Не ми е яко детето да влиза в банята и да пипа кичури коса. И ще гледам фугите, защото искам чист дом! И го чистя аз, защото половинчати работи не харесвам ! Когато нещо се започне , трябва да се довърши цялостно и точка! Щом аз мога да го  правя и половинката трябва да може! Са и не говорим за тежка работа или такива , които да са прилежащи за мъж.

Почва да става ясно защо дразниш жена си.

Не знам дали искаш чист дом и точка, ама фугите не стават черни за един ден че и за една седмица... Май доста месеци  не си чистил.

Щом ти си взел майчинството, значи жена ти работи.  Какво го изтъкваш като някакво геройство.

# 113
Авторът нещо започна да се изнервя. Лика прилика с жена си.

# 114
  • София
Затова банята вкъщи я мие съпругът ми. За да няма после претенции за фугите. Wink
И аз като Дорис не харесвам автора.
Интересно ми е как и работи, и е в бащинство, и детето гледа, и в командировки ходи по седмица, и жена си учи как да храни детето и да чисти, пък после си хвърля мръсните дрехи, не оправя кревата след себе си и има време за скандали.
А жената само пуши, крещи и работи в събота и неделя.
Това след 8 години връзка + 2 брак. Пък сега прозрял колко е лоша. Той е перфектен. Wink

# 115
Никъде не съм се изнервял. Също като предишната тема след мнение 10 спирате да четете какво се е писало до момента, хващате определени редове и коментирате без да сте разбрали 😂

Ами именно, грижа се за дома, а накрая пак съм мизерник.
Аз отивам да си почистя банята, пък вие го разбирайте както искате .

# 116
След последните постове на авторът оставам с впечатлението, че и той е невротик, че и доста нарцистичен май...
Нещо вече хич не му вярвам на версията колко е лоша жена му и как изтерясва без причина.
Очаквай когато се върне на работа и си стъпи на краката да поиска раздяла.

# 117
С последните си постове, авторе, вече показа защо жената истерясва. Ти си перфектния, ти всичко правиш, само дето не можеш да кърмиш, защото и това по-добре от нея щеше да свършиш. Аууу златен си направо. Пък тая лоша жена що така ти вика и крещи вместо да те боготвори за това колко си уникално перфектен...
У нас също мъжа ми чисти банята, защото на 4-5 дни се минава с машинката и остават малки косъмчета навсякъде. Ми нормално да я почисти след това. Но, първо аз никога не ходя след него да гледам как я бил изчистил, а съм благодарна, че не я чистя аз и не се занимавам с това и изобщо не го мисля. Защо? Защото му имам доверие, че е нормален човек и ще изчисти нормално и не е дете, за да ходя да го следя. И второ, той никога не го е правил на въпрос, че само той я мие. Ми цапа я, мие. Пак нормално.
Това вторачване в битовите дреболии е много характерно за определен типаж мъже. Сигурна съм, че си манипулатор, дуднещ мрънкалник, който само върви след жената и прави забележки. Тя истерясва, защото се чувства в безизходица в момента. Раздялата предстои, неизбежно е.

# 118
Ее, недейте така, че да не се радвам излишно 😟

# 119
Не ми е яко детето да влиза в банята и да пипа кичури коса. И ще гледам фугите, защото искам чист дом! И го чистя аз, защото половинчати работи не харесвам ! Когато нещо се започне , трябва да се довърши цялостно и точка! Щом аз мога да го  правя и половинката трябва да може! Са и не говорим за тежка работа или такива , които да са прилежащи за мъж.

Добре, защо когато и казвам, отиди да починеш, излез с приятелки или познати,  отиди при вашите за няколко дни или каквото и да е било, за да се откъсне от стррса или да си почине от мен ако я дразня, тя не иска? Как да дам почивка,  като тя не иска?
Аз примерно ходя, излизам, искам и тя да го прави,  защото после ми се натяква, да има баланс!  Ама не иска.

А иначе вече се върнах на работа,  изтече ми майчинството.
Чакай малко сега, нали ти беше спокоен, лежерен, мързелив, добър, пък тя нервна, злобна и припряна?

Общи условия

Активация на акаунт