Къде се запознахте с половинката си

• 12 575
  • 359
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Така е, никъде не съм срещал удоволетворени жени.
Надявах се поне тук да срещна, ама ...
Пусто ѝ късмет Simple Smile

# 76
  • Paris, France
Малко жени след 50г търсят секс, а повечето, дето са на ХЗТ след менопауза нямат проблем да си намират младоци.
Начи, като стане въпрос мъж към 50 да си търси млада жена, всички тука викат в един глас "Юююю, гадост, коя ли пък млада хубава жена ще иска да спи с някакъв чичка/дядка"
Обаче пък лелки/бабки над 50 лесно си намирали млади жребци. Че не им ли е гадно и на тях?

Е, пак пък гадост. Доналд Тръмп, Елон Мъск и много други мъже увеличават възрастовата разлика с партньорката във всяка следваща връзка и това е нормално. Търсене и предлагане. За семейство и деца, за мъж е еволюционно по-удачно да е с млада жена, а за жена да е с връстник. В съвременните общества повечето жени влизаме на брачния пазар в края на фертилните ни години, често и след него, ако изобщо.

Мъжете не подбирате. Съвременните мъже често не щете разходи по жена и деца, а ви се иска някой да ви готви и да ви пере, да ви пуска без да изисква кой знае какво вложение.

Лично аз не се виждам да хукна по мъже и да живея с мъж и ако остана сама, повече мъж няма да пипна. Приятелките ми на моя, бабешка възраст, които искат мъж, обикновено налитат на млад. Като млади може и да са излизали със стари мъже, но като са си стъпили на краката и са се опаричили вече не ги щат. Не е трудно за стара да намери млад, защото малко 50+ годишни необвързани жени искат връзка, съжителство, брак. Може да няма много търсене, но и предлагането е малко. При мъжете е обратното. Има ги с лопата да ги ринеш, но ако 50+ годишен няма пари, не е добре сложен, има заболяване, нито връстничка, нито млада го иска. Има 50 годишни мъже, които нямат никакъв проблем да си намират 20 и 30 годишни красавици.   

Танграта, и в България има връзки между стара/разведена с дете и младок. Повечето разведени съседки на майка имаха/са имали такива връзки. Две даже прибраха такива и живяха с тях известно време. Е, от такава връзка няма да излезе брак, няма да има общи деца и това устройва и двамата. Въпросните дами никога след това не заживяха с друг. Сега гледат внуци, правнуци и не щат мъже.

# 77
И аз познавам няколко такива връзки - разведена с дете с по-млад мъж без дете. А даже живея в провинцията на БГ Joy Това е връзка, която устройва и двамата. Невена е обяснила защо.
Отделно познавам доста жени, които са щастливи и удовлетворени от живота и мъжете си. Пък Танграта щом никога не е срещал, значи сериозно му куца удовлетворяването...

# 78
  • София
Не, някой друг каза, че не съм срещал (удоволетворени).

За връзки с по-млади мъже, също не съм казал, че няма, да ми казвате, че "една имало нейде из провинцията", а че аз лично не съм виждал такива, т.е. са статистически незначителни.
Един Макрон пролет не прави.
Това, че и "предлагането" било малко не е аргумент. Биологично-инстинктивно, жената не обича да дели ресурси. Не че няма богати жени, не им се дава по мъже. Имам преки наблюдения на близки (а и не само)

За жена е по-удачно еволюционно не връсник, а такъв, който е "търсен" (сиреч гените му ще създадат търсени мъже, които да предават гените на жената), който е силен (да опази себе си, нея, поколението и от външния свят и мъжката и женската конкуренция) (в т.ч. силен умствено, физически, психически, финансово), а с най-голям приоритет се гледа "мястото му в йерархията" (несъзнателно се оценя, разбира се), и това се определя от "увереността и наглостта", поведението му, "отношението" му.
Списъци с рационални изисквания много, ама като опре до пеперуди и тръпка, се гледа горното, или поне илюзията за него.

# 79
Важното е ти да си вярваш. И да сме живи и здрави.

# 80
  • София
Малко жени след 50г търсят секс, а повечето, дето са на ХЗТ след менопауза нямат проблем да си намират младоци.
Начи, като стане въпрос мъж към 50 да си търси млада жена, всички тука викат в един глас "Юююю, гадост, коя ли пък млада хубава жена ще иска да спи с някакъв чичка/дядка"
Обаче пък лелки/бабки над 50 лесно си намирали млади жребци. Че не им ли е гадно и на тях?

Независимо дали мъж или жена, 50-годишни ми се струва гнусно да се таковат с 20-годишни. Моите приятелки все още всичките са към 35-годишни, та не ми се струва толкова странно да се мандръсат с 25-годишни, въпреки че не е моето. Иначе младостта си е плюс, когато ти си възрастният Joy Все пак жените гледат от позицията на жени, реципрочно мъжете правят същото Wink Но си има жени, които харесват по-възрастни, както и такива мъже. Нещо го влече, какво, те могат да кажат, аз не мога.

че аз лично не съм виждал такива, т.е. са статистически незначителни.

А аз лично не съм виждала индийци, значи са статистически незначителни Satisfied

# 81
  • София
А аз лично не съм виждала индийци, значи са статистически незначителни Satisfied
Голи ли?

Относно разликата във възрастта, при мъжете и жените, никой не твърди, че жените непременно харесват по-възрастни.
Както съм казвал, възрастта е един фактор, от много. И да, хубаво е при равни други показатели и възрастта на мъжа да е по-малко. При равни други показатели, обаче. Т.е., лоялен, отдаден, стабилен, финансов, силен, висок, голям х, голям скс.
Ако някоя жена е топ ъф дъ топ, джей ло (само пример) и тн, може и да ѝ помогне да се пребори за по-млад с по-високи показатели. В общия случай, обаче е тегава работа.
Реципрочно е и при мъжете. Очевидно е, забелязано от опит, колкото по-готина мадама е младата, толкова по-трудно ще я хване някой чичо. Само че, не е линейно. Има някои задръстени, обикновен външен вид, дето си имат предварителна "рамка" (със снимка) на въображаемия мъж-мечта и си подбират някой смотльо/чехльо, но младичък, розовичък, гладичък. Става за показване пред приятелки и роднини. Има и други, супер красиви, дето се кефят на мъжа, без оглед на възрастта. Просто са "над нещата". Извън тия крайности, в масовия случай, като е по-готина една мадама, толкова повече реже чичовците. Има и друго изключение, супер малките. Те се кефят на внимание всякакво, защото им е ново.

Та може и твоите приятелки да са някакви супер-дупе(р) и да боцкат 25 годишните. Може и просто да са по-лесни и да лягат за единия салам.
На мен (и на много други) им е по-интересен ъгълът брак-деца-дом-семейство, и как върви търсенето и предлагането там. За салама има друго търсене и предлагане и важат по-различни правила и оценки.
Много често се омесват тия 2 вида връзки, а не би трябвало.

# 82
Да се пребори?
Явно трябва да се обясняваме пак. Аз съм се 'преборвала' за мъже от 20 до 50+. Щраквам с пръсти и са на посочено място в посочен час. Но тези мъже не са профила, който търся, така че няма нищо нататък. А и при условие, че съм просто жена, не знам изобщо за какво преборване става дума. Жените винаги, ви-на-ги имаме по-широк избор от мъжете, без оглед възраст, телосложение, финанси, визия, деца и прочее.
Мъжете или изобщо не подбират, или подбират по критерий тунинг. И докато второто е видимо, първото не е, просто защото на тези всеядни нерези няма коя да им върже, защото тази всеядност по подразбиране върви и с интелектуална тъпота и кофти отношение. Често и с липса на пари и външност.
Накратко, дреме ми, че според някакъв смешник не му отговарям на високите критерии, след като
1. размаха на моите опции дори с наличие на критерии той дори не го е сънувал
2. онези, които му отговарят на критериите, не го бръснат за слива, защото той самият е ниско качество

# 83
  • София
Пак се омесва дълготраен комитмънт срещу еднократен секс.
И се пропуска, че говорим за мъже "с показатели", т.е. отговарящи на изисквания, т.е. обратното на "не са профила, който търся".
"Преборване" да се тълкува индиректна конкуренция с други жени, които въпросните мъже са избрали за брак и деца, не някакъв пехливанлък и бой буквално.

То и жени, неотговарящи на критерии има бол и като им се свирне, ще козируват в ден и час, въпросът е, за какво са ни.

# 84
Нали говорехме за секс без ангажименти между кугърка и млад жребец. Сега ставало въпрос за друго.
По принцип кугърката има акъл да завърти главата на жребчето и да си го прибере. Въпросът - отново - е, че тя не иска. Пак опираме до избора на женския екземпляр при нашия вид, който е в ролята на избиращ.
Впрочем, тези жени, дето реагират на свирване, си имат вътрешен commitment спрямо един конкретен човек, не реагират така на всеки. За разлика (пак) от мъжете.

# 85
  • София
Тоест, мъже дето дори до секс не могат да се доберат, имат голям избор за сериозни връзки ли? Thinking Нещо не ми излиза математиката Joy Всички искат топ оф дъ топ, ама повечето не се класират. В крайна сметка, успяват тези, които си приемат чергата и се простират според нея. Такъв случай, много съм готин, ама не се намират, няма. Винаги става дума за целене извън възможностите.

И да, жените имат много повече възможности за секс, което не е никак малко. Опциите за връзки са друга тема, защото там ограничението идва повече от бройката приемливи кандидати, отколкото от качествата на жените - просто жените са по-придирчиви (но в днешно време и много мъже страдат заради същото). А и секс можеш да правиш с неограничен брой, а връзката става само с един, съответно принципът е друг. И накрая пак се опира да чергата, защото общия брой е един и същ и няма как да го надхвърлиш.

# 86
Аз съм се 'преборвала' за мъже от 20 до 50+. Щраквам с пръсти и са на посочено място в посочен час. Но тези мъже не са профила, който търся, така че няма нищо нататък. А и при условие, че съм просто жена, не знам изобщо за какво преборване става дума. Жените винаги, ви-на-ги имаме по-широк избор от мъжете
Преборила си се за някой мъж, когато той купи пръстен и подгъне коляно да ти го предложи.
Инак за нищо не си се преборила, освен за това дето и всяка шафрантия по Студентски Град може да му даде.

# 87
Глупости. В такъв случай досега всичките ми сериозни връзки са били преборени, защото са завършвали с предложение за брак и пръстен.
Не съм приемала.
Това не означава абсолютно нищо.
---
Дами, как не ви мързи да обяснявате. Мега досадно повтаря едно и също късогледо мнение и нагласи Тангърчо.

# 88
  • София
Аз лично се забавлявам Laughing Такива дискусии ми действат хем стимулиращо, хем задачките в работата ми вървят по-леко Joy

# 89
Глупости. В такъв случай досега всичките ми сериозни връзки са били преборени, защото са завършвали с предложение за брак и пръстен.
Не съм приемала.
Само дигаш кръвното тука на колежките.
Някои вече са с по 7-8 уловени букета по чуждите сватби и вместо пръсрен - крив макарон.
Ми дръж се малко...

Общи условия

Активация на акаунт