Къде се запознахте с половинката си

• 12 694
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
  • Paris, France
Ако иска по-готини, трябва да се постарае. И навреме.
Абе не е ядрена физика и повечето сме на едно мнение

Разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна с повечето от това, което пишеш, поне от гледна точка на мъжете.

Навреме, обаче авторката е на 34г и 80 кила, разбираш ли? Хайде, теглото може да се намали, но времето не можем да го върнем назад.

И аз отдавна забелязах, че след късните 20г, ранните 30г става трудно за жена. Не знам как да помогна, а и не съм била в такава ситуация.

Казвай къде да среща мъжове!

# 166
JoyGrinningJoy
Има някаква истина и в това.

Слагате ми думи в устата и . И все аз съм виновен на цялото СО за несполучливия любовен живот.
Joy

Нашия е сполучлив и не се оплакваме.
Чакаме просто и ти да се похвалиш най- после.
Стига с тия теории, животът се случва на смелите, находчивите и адаптивните.

# 167
  • София
Е, аз ако знаех.
Никога не ми се е свидила информация.
Проблемът е, че повечето мъже са претенциозни, независимо дали имат покритие. Модерната промивка не прощава.
Също и дамите са претенциозни.

Което води до логичния и супер основен въпрос, авторката на темата представя ли си в детайли какъв точно мъж иска? Не съм привърженик на "то само стана", "за всеки влак, (дори и за тоя) си има (супер) пътници"

Друг проблем е, че аз нямам чак толкова богат опит с обратното на моето търсене. Затова в сходни случаи съветвам, да си намери приятелка и да търсят заедно. Също и да обменят съвети, мнения. Но приятелката трябва да е адекватна, да не е завистлива, ревнива, да обича мъжете, не да ги мрази.

Та, какъв точно мъж се търси? 40+? 40-? ИТ с 5к заплата? Голям секс? Не тормози половинката с диети и фитнес?
Супер сложни са женските схеми и аз няма как да дам супер конкретен съвет. Не само непознаваме в детайли авторката, нито мъжете, които търси, но понякога жените си намират по 2ма мъже. Един оплодител, друг за брак. Така си решават проблемите с разликата между търсеното и предлаганото, както и реалните и мечтаните рангове.

Малко грубо може да прозвучи, ама питате ме, отговарям.
Ако е 80кг, с тенденция за повече, шансовете за мъж, който избира и подбира са малки. Т.е. отпадат локациите с капризни и претенциозни мъже, танци, фитнеси, улицата, мола, метрото.
Остават локациите с непретенциозните мъже ... интернет сайтове.
Също остава и като вариант авторката да е действащата и активната страна. Ама егото лесно може да сгъне. Жените не са направени за активности от този тип, риск и откази (изключения винаги има, евала, че СО сте от тях).
Според мен трябва да седне сериозно, да си напише на лист какво точно иска от един мъж и да се примири с някой по-кротичък и "нормален", който няма против да бъде "воден", който и няма много жени около него.
Между другото, ако на 34 е 80 кила, на 40 ще е 100+. Това е дийл брейк не по-малък от възрастта.
Ако речеш да я завъртиш в леглото, може да секнеш някой нерв. А по-вероятно е изобщо да не можеш да я мръднеш. За носене не става въпрос.

# 168
Някой (май Нарциса) каза, че жените били от Венера, а мъжете от метеорит. Освен да седиш навън и да чакаш някой да падне от небето, но пък от друга страна не се знае откъде е изхвърлен  ¯\_(ツ)_/¯ Или да се запишеш в университет, там поне са пресни и свежи.

# 169
Само ще ти кажа, че познавам няколко пълни, клонящи към дебели жени, които имат връзки и не само, а мъжете ги харесват. Имат предложения от различен тип.
Вероятно има и други качества, които мъжете харесват. Едната е с невероятно чувство за хумор, няма начин да не я забележиш.
Просто аура и чар му се вика. И слава богу, че не всички мъже подхождат със списък в ръка, като теб.

# 170
  • Столичанин ама не в повече :D
Ако иска по-готини, трябва да се постарае. И навреме.
Абе не е ядрена физика и повечето сме на едно мнение

Разбирам какво искаш да кажеш и съм съгласна с повечето от това, което пишеш, поне от гледна точка на мъжете.

Навреме, обаче авторката е на 34г и 80 кила, разбираш ли? Хайде, теглото може да се намали, но времето не можем да го върнем назад.

И аз отдавна забелязах, че след късните 20г, ранните 30г става трудно за жена. Не знам как да помогна, а и не съм била в такава ситуация.

Мъжове се срещат навсякъде, стига авторката да има очи и усет за тях. Sunglasses
Някой (май Нарциса) каза, че жените били от Венера, а мъжете от метеорит. Освен да седиш навън и да чакаш някой да падне от небето, но пък от друга страна не се знае откъде е изхвърлен  ¯\_(ツ)_/¯ Или да се запишеш в университет, там поне са пресни и свежи.
А кво да правят тея мъже дето зодиакалната им планета е венера? Thinking Joy

# 171
  • Sofia
Мъж не може да завърти в леглото 80-килограмова жена?! Flushed Че те повечето мадами са по 60+ кила, 15 отгоре толкова ли морно ще му дойдат? 'Баси мамата...

Уф, както и да е, разкарвам се от темата, че не ми се четат поредната доза болни фантасмагории.

# 172
Добре де ако до 40г не си създавал пълноценна връзка - години да си живял с партньор и да не се е получило..Как след една такава възраст ще се случи?

# 173
А не, 60 е добре, 65 да кажем също, ама още 15 са си бая сланини отгоре и разликата е доста осезаема. Особено като видя висящи мръвки отстрани и лошо ми става, а принципно не си падам по кльощави.

# 174
Истината е,че няма да се случи. Изграден си егоист, свикнал всичко около теб да се върти.
Не си научен да даваш,да се грижиш,  да се съобразяваш с чувствата и нуждите на другия.
Как да стане?

# 175
  • София
Брех, някои дами са въртели по 4 торби цимент по 25 кила, че не говорят "фантазии", а личен опит.  JoyJoy

А който е учил бой и борба (или танци) знае, че отпусне ли се едно тяло, "няма вдигане". Нищо общо, ако се стегне и го вдигаш стегнато. Та нека ти се отпусне някой 100 кила в легло, и бай Арни няма да може да я мръдне.
Имах една приятелка "с привилегии", така и не каза колко кила е. Ама отиваше към 80. Та не е като да пиша тЙоретично и да фантазирам.

# 176
Брех, някои дами са въртели по 4 торби цимент по 25 кила, че не говорят "фантазии", а личен опит.  JoyJoy

А който е учил бой и борба (или танци) знае, че отпусне ли се едно тяло, "няма вдигане". Нищо общо, ако се стегне и го вдигаш стегнато. Та нека ти се отпусне някой 100 кила в легло, и бай Арни няма да може да я мръдне.
Имах една приятелка "с привилегии", така и не каза колко кила е. Ама отиваше към 80. Та не е като да пиша тЙоретично и да фантазирам.
И после що отивал " на кино брака"Simple Smile
Хем дебела, хем нервна;)
Аман от битовизми де!

# 177
  • Sofia
Та нека ти се отпусне някой 100 кила в легло, и бай Арни няма да може да я мръдне.

'Дига, 'дига – не само мадамата може да вдигне Арни, ами и оная си работа ей от това:

Скрит текст:

# 178
  • София
През 98 е роден синът. Т.е. 97ма ако са имали нещо, т.е. преди 26 години. Сигурно по различен начин е изглеждала латиноската.
Освен това, не е било с комитмънт, ами "прислужницата".
Чудя се, някои толкова са снабдени и живеят с пикантерии и фенство, че сякаш нямат свой живот.

# 179

Прав си, това е тежест само за агент 007.
И в живота, не само на кино.Wink

Общи условия

Активация на акаунт