Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 207
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
Ето за микробиологична
3. Микробиологична биопсия
Микробиологичната биопсия е изследване на маточната лигавица, което се извършва при съмнение за възпалителен процес в матката. Основание за изследването могат да бъдат данни за ендометрит, установен при оглед на матката по време на хистероскопия, както и

резултатите от ИМПО и/или имунологична биопсия. За разлика от другите видове биопсии на маточната лигавица, при микробиологичната биопсия не е от значение в кой ден от цикъла се взима материал за изследването.

# 436
Ето за микробиологична
3. Микробиологична биопсия
Микробиологичната биопсия е изследване на маточната лигавица, което се извършва при съмнение за възпалителен процес в матката. Основание за изследването могат да бъдат данни за ендометрит, установен при оглед на матката по време на хистероскопия, както и

резултатите от ИМПО и/или имунологична биопсия. За разлика от другите видове биопсии на маточната лигавица, при микробиологичната биопсия не е от значение в кой ден от цикъла се взима материал за изследването.

Странно….. в тази също излизат гадните болести ….. и гъбични инфекции 😏😏😏

# 437
  • На изток от Ада
Каквото е преценил  твоят док , това е пуснал Belive!
Аз имам и Имплантационен потенциал... без прозореца .

# 438

Имплантац потенциал и прозореца не са ли едни и същи ?
Аз , когато ги правих Персенска ми каза: хайде , да направим трите биопсиии наведнъж …..

# 439

Имплантац потенциал и прозореца не са ли едни и същи ?
Аз , когато ги правих Персенска ми каза: хайде , да направим трите биопсиии наведнъж …..

Едни и същи са.

# 440
Ние имаме бебе от ембрион, който размразиха, за да се направи ПИД. Желая Ви успех и скоро да имате добри новини.

Не бих направила Пид на вече замразено ембрионче,  на свежо, да. Не знам дали ще има шанс веднъж замразено, размразяват за Пид, вземат клетки, пак да го замразят и на трансфера пак да го размразят...

# 441
  • На изток от Ада
Това ли са всички генетични изследвания?
Кариотип ок. 5 спонтанни аборта имам
https://nadezhdahospital.com/statii/art/izsledvaniya-pri-samneni … ina-hadzhidekova/

# 442
Ние имаме бебе от ембрион, който размразиха, за да се направи ПИД. Желая Ви успех и скоро да имате добри новини.

Не бих направила Пид на вече замразено ембрионче,  на свежо, да. Не знам дали ще има шанс веднъж замразено, размразяват за Пид, вземат клетки, пак да го замразят и на трансфера пак да го размразят...
Тео123, бихте разказали по-подробно Вашия случай. На кой ден беше замразено ембриончето и как процедирахте до трансфер? Предстои ми аналогична ситуация и бих искала да съм ориентирана доколкото е възможно.
Може и на лични. Благодаря предварително!

# 443
Alis, ние също изследвахме вече замразени ембриони. Размразяват ги, биопсират (обадждат ви се да кажат как е минало) и ги замразяват отново. После ЗЕТ си се провежда по стандартния начин.

# 444
Alis, ние също изследвахме вече замразени ембриони. Размразяват ги, биопсират (обадждат ви се да кажат как е минало) и ги замразяват отново. После ЗЕТ си се провежда по стандартния начин.
Много благодаря за отговора!
Удобно ли е да попитам на кой ден бяха първоначално замразени?

# 445
Много благодаря за отговора!
Удобно ли е да попитам на кой ден бяха първоначално замразени?

Петдневни са.

# 446
Днес питах док за същото, каза че ако самият Е е ОК, няма проблеми от това размразяване и повторно замразяване!

# 447
Здравейте, преди ЗЕТ, някой имал ли е изписани 3 имуносупресора наведнъж(имуран, преднизолон и програф) + зиртек? За първи път ми изписват толкова много наведнъж и се чудех някакъв нов подход в терапиите ли е.

# 448
Явно е някакъв вид ново лечение от няколко месеца. Аз бях около месец преди ЗЕТ на имуран, дузодрил и зиртек. След трансфера добавиха и преднизолон.

# 449
И докога ги пихте?

Явно е някакъв вид ново лечение от няколко месеца. Аз бях около месец преди ЗЕТ на имуран, дузодрил и зиртек. След трансфера добавиха и преднизолон.

Общи условия

Активация на акаунт