Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 212
  • 746
  •   2
Отговори
# 450
В крайна сметка генетичното изследване не е вкючено в абразиото и се доплаща допълнително 680лв. Изписаха ми след процедурата Белара + Сумамед, но забравих от днес ил утре да ги почвам. Някой помни ли? Благодаря.

# 451
Здравейте,дали може другаде да се проследи овулацията?
Случвало се е при отсъствие на доктора да ме пренасочат към друг доктор,а ми се налага проследяване на овулацията за взимане на кръв за лекарство РВМС ,но съм във Варна и се чудех дали не може тук да я проследя и да дойда направо за пробата?

# 452
Разговаряй с лекаря си - аз съм се примолвала два пъти и се съгласиха, но държат хормоните да станат в същия ден.

# 453
Здравейте,дали може другаде да се проследи овулацията?
Случвало се е при отсъствие на доктора да ме пренасочат към друг доктор,а ми се налага проследяване на овулацията за взимане на кръв за лекарство РВМС ,но съм във Варна и се чудех дали не може тук да я проследя и да дойда направо за пробата?

Аз съм правила така два пъти, тъй като също съм далеч от София и исках поне затова да спестя разкарванията. Нямаше проблем, съгласиха се и отидох директно за пробата.

# 454
Ние имаме бебе от ембрион, който размразиха, за да се направи ПИД. Желая Ви успех и скоро да имате добри новини.

Не бих направила Пид на вече замразено ембрионче,  на свежо, да. Не знам дали ще има шанс веднъж замразено, размразяват за Пид, вземат клетки, пак да го замразят и на трансфера пак да го размразят...
Тео123, бихте разказали по-подробно Вашия случай. На кой ден беше замразено ембриончето и как процедирахте до трансфер? Предстои ми аналогична ситуация и бих искала да съм ориентирана доколкото е възможно.
Може и на лични. Благодаря предварително!

Ембрионът беше на 5 дни. Стимулацията беше на естествен цикъл по Фонд, започнах няколко месеца преди да стана на 39г. На третата стимулация, д-р Персенска предложи да се направи ПИД и резултатът на единственото ембрионче от този месец беше небалансиран, затова се размразиха останалите 3, които имахме. 2 бяха балансирани, а третото за самокорекция. На четвъртата пункция, лигавицата беше тънка и нямаше трансфер. После имахме един неуспешен ЗЕТ и един успешен 🙂 Генетиците ме бяха предупредили, че гинеколозите често препоръчват трансфер на един балансиран ембрион и на един за самокорекция, но те са против това. Първият ни ЗЕТ беше такъв с два ембриона, а вторият само с един. Пишете ми, ако имате въпроси.

# 455
Момичета, здравейте.

Моля, за съвети как да се предпазим от хиперстимулация, тъй като започнах стимулация по дълъг протокол ..... някакви медикаменти, храни , течности , които са ви помогнали на вас ? Simple Smile

ПП : Може ли по време на стимулация да се правят антицелулитни масажи през интервал от 7 дни с радиочистотен апарат ? ( само бедра ) ???

# 456
  • На изток от Ада
Генетик предложи изследвания за 2300 лв на човек.  За генетични заболявания.  Като после евентуално или Пид или донорство.
Не приемат, че е здрав ембриона от Геника (абротивен материал) пълен пакет нищо му няма по документи

# 457
Здравейте, момичета! Правя подготовка за ЗЕТ, поради липса на доминантен фоликул на 7 ден от МЦ имах назначена Ф£м@р@ за 5 дни. На 12 ден от МЦ се видя фоликул 13мм. Утре трябва да пусна хормони и евентуално след няколко дни замразен трансфер. Преди малко обаче забелязах кафеникаво зацапване и страшно много се притесних. Има ли някоя от вас, която е била в подобна ситуация? Благодаря предварително!

# 458
Здравейте на всички! Интересувам се дали на гише "Информация" работят сега или те са в отпуск? Питам, защото трябва да получа договор за замразяване на ембриони, а досега никой не ми се е обадил за това или ми е начислил сметка. Аз съм по фонд и може да е платено с тези пари, не знам. Само ембриоложката в деня на замразяването ми се обади и ми каза да отида да си взема документа, друго не знам. Дали ще ми звъннат отново?
Поради отпуски на лекари и аз се налага да почивам два цикъла и искам да замина другата седмица. Какво ли ще стане, ако не успея да си взема договора?

# 459
  • София
Няма как да не работят и няма да ти се обадят за договора. Първо, ако не ти се разкарва се обади на кол центъра и попитай. Така направих. Ние бяхме по фонд, но доплатих около 350 лв. за съхранение. Май това беше сумата. Но не очаквай да ти се обадят за договора. Нашият бил говот по-рано, ама кой да знае. Ако не успееш обясни ситуацията, но според мен е готов. На момента принтират всичко. Когато отидох ми го принтнаха.

# 460
Не се обаждат за договора. Като отидете на място ще ви го дадат и ще платите според срока, който сте си избрали за съхранение. Фонда поема съхранението само за един месец. Мен ме предупредиха, че те не следят за изтичането на договорите и нямат ангажимент да се обаждат и напомнят.
Здравейте на всички! Интересувам се дали на гише "Информация" работят сега или те са в отпуск? Питам, защото трябва да получа договор за замразяване на ембриони, а досега никой не ми се е обадил за това или ми е начислил сметка. Аз съм по фонд и може да е платено с тези пари, не знам. Само ембриоложката в деня на замразяването ми се обади и ми каза да отида да си взема документа, друго не знам. Дали ще ми звъннат отново?
Поради отпуски на лекари и аз се налага да почивам два цикъла и искам да замина другата седмица. Какво ли ще стане, ако не успея да си взема договора?

# 461
Имам 3 правени инсеминации в надежда.Мисля да сменя клиниката.Как мога да си получа епикризите ако изобщо издават такива за всяко инсе?

# 462
  • София
Обаждаш се и казваш, че искаш етапна епикриза. Така се казва. Получих моята миналата седмица, защото и ние сменихме, заявих я неделя, вторник беше готова. Simple Smile Но не очаквай подробна информация, точно една страница е.

# 463
Благодаря за отговорите! Ще мина да ги видя днес.

# 464
Здравейте , има ли такива момичета от вас които са правили инсеминация след инвитро на ЕЦ . Ние имаме една неуспешна инсе и едно неуспешно инвитро на ЕЦ , сега ще търсим причини в имунитет или в матката чрез биопсия но през това време доктора ни посъветва да направим още две инсеминаций за да може да кандидатсваме по фонда, вие как мислите ?

Общи условия

Активация на акаунт