Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 215
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Моята ситуация беше сходна - писала съм по назад в темата . Правихме инсеминации, заради бройката за фонда и междувременно търсихме причината: хистероскопия, биопсии, и имунология. Открихме проблема малко преди четвъртата инсеминация - имунологичен. Отпуснаха ми заповед по фонда ,  но няколко седмици преди да започнем с инвитрото съм забременяла- най вероятно се повлиях от лечението , което ми назначиха след имунологията. Успех ви пожелавам. Аз се доверих на 100% на лекарката.

# 466
Моята ситуация беше сходна - писала съм по назад в темата . Правихме инсеминации, заради бройката за фонда и междувременно търсихме причината: хистероскопия, биопсии, и имунология. Открихме проблема малко преди четвъртата инсеминация - имунологичен. Отпуснаха ми заповед по фонда ,  но няколко седмици преди да започнем с инвитрото съм забременяла- най вероятно се повлиях от лечението , което ми назначиха след имунологията. Успех ви пожелавам. Аз се доверих на 100% на лекарката.

Какво лечение имахте ?

# 467
Здравейте, момичета
Пациентка съм на доктор Христов , при него следя серклаж веднъж месечно, но се налага да пускам микробиология по- често.

Знаете ли дали може да се пуска микробиология в болницата без да записвам час за преглед при доктора?

Благодаря ви!

# 468

При вас какъв беше проблема , август и ние пускаме имунология и биопсия ще правим и се надявам да излезне нещо за да може да го лекуваме 🙂

# 469
При мен се оказа рядко автоимунно заболяване , което изискваше намесата на лекар извън болницата - ревматолог. Реално лечението ми е от ревматолога. Но репродуктивния лекар не спираше да търси каква е причината през цялото време, защото както тя казваше “ няма логика” да не се получава - някъде има нещо и трябва да го намерим.

# 470
При мен се оказа рядко автоимунно заболяване , което изискваше намесата на лекар извън болницата - ревматолог. Реално лечението ми е от ревматолога. Но репродуктивния лекар не спираше да търси каква е причината през цялото време, защото както тя казваше “ няма логика” да не се получава - някъде има нещо и трябва да го намерим.
При кой доктор сте?

# 471
Момичета защо сменяте Надежда ?
Обаждаш се и казваш, че искаш етапна епикриза. Така се казва. Получих моята миналата седмица, защото и ние сменихме, заявих я неделя, вторник беше готова. Simple Smile Но не очаквай подробна информация, точно една страница е.

# 472
  • София
Мога да ти отговоря само на лично. Не е удачно тук.
Има и доволни, сигурно има и добри лекари.

# 473
Здравейте на всички! Интересувам се дали на гише "Информация" работят сега или те са в отпуск? Питам, защото трябва да получа договор за замразяване на ембриони, а досега никой не ми се е обадил за това или ми е начислил сметка. Аз съм по фонд и може да е платено с тези пари, не знам. Само ембриоложката в деня на замразяването ми се обади и ми каза да отида да си взема документа, друго не знам. Дали ще ми звъннат отново?
Поради отпуски на лекари и аз се налага да почивам два цикъла и искам да замина другата седмица. Какво ли ще стане, ако не успея да си взема договора?
Днес бях в Надежда.Информацията работи до 17 часа

# 474
  • София
Интересно ми е тук дали някой от Надежда чете? Simple Smile Разбира се, че никога няма да си признаят, но нека се замислят. Освен машина за пари, в моите очи не са нищо друго. Simple Smile

# 475
  • На изток от Ада
Чета . Съгласна съм ! На нас искаха изследвания за 2300 на човек.  И донорството или ПИД ...

# 476
  • София
Да допълня: служител.
(ПС. много съм гладна и съм пропуснала Grinning)

# 477
  • На изток от Ада
Да допълня: служител.
(ПС. много съм гладна и съм пропуснала Grinning)
идва ли .
Ние още сме там  да не кажже някой нещо.  Ще слагам ПБМС

# 478
Днес бях в Надежда.Информацията работи до 17 часа

Благодаря ти. Днес си взех документи и удължих срока на съхранение.

# 479
Момичета защо сменяте Надежда ?
Обаждаш се и казваш, че искаш етапна епикриза. Така се казва. Получих моята миналата седмица, защото и ние сменихме, заявих я неделя, вторник беше готова. Simple Smile Но не очаквай подробна информация, точно една страница е.

При мен причините са доста..

Общи условия

Активация на акаунт