Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 43 185
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Така препоръча докторът . Като за начало на ЕЦ. В по следващ етап ще правим със стимулация, може би

eli.ilieva22
В случая въпросът ми бе към Sunshine033. Абсолютно съм запозната Simple Smile, но има доста случаи с извадени яйцеклетки. Естествено всичко е организъм.

# 526
Уж от  хроничен ендометрит беше.  Ще мислим ...

Според мен колкото и да са скъпи изследванията ги направете. В крайна сметка се търси проблема и пет аборта не са малко. Ако имате съмнения за надежда посетете  Майчин дом генетици знам че са доста добри там. Направете си консултация

# 527
  • На изток от Ада
Ще милим имам час за др док. Аз можех да ги пусна . Но мм се заинати . 4600хсамн пари . Чапанова каза нещо за 2600 общо . А не ощо 4600  ние не знехме клко лв са

# 528
Ще милим имам час за др док. Аз можех да ги пусна . Но мм се заинати . 4600хсамн пари . Чапанова каза нещо за 2600 общо . А не ощо 4600  ние не знехме клко лв са
Наси, отиваш в Майчин Дом на последния етаж, намира се Националната Генетична Лаборатория. Търсиш професор Иванка Димова, тя е завеждащ. Консултацията е безплатна винаги. А изследванията, които тя ще ти препоръча със сигурност не са хиляди лева. През миналата ми бременност, Панайотова в Надежда на феталната морфология ме подтикваше да пращаме материала ми от хорионбиопсията в Германия, да се изследвало защо бебето било по-дребно, дрън, дрън...това щяло са ми струва между 3-5 хиляди лева. Попитах я няма ли друг начин, гя каза ами не. Толкова съм разочарована от този лекар, че не мога и да опиша. Освен това и доста неща ме излъга, но да не влизам в друга тема. Та още на другия ден отидох в МД при професор Димова, изследваха ми пълен микрочипов анализ и всички възможни аномалии, та сумата беше по-малко от 400 лв. Еми правете си сметка. Бизнес... Благодарна съм от все сърце на доктора ми в болница Надежда, но има и лекари, които предлагат скъпи изследвания, защото предполагам взимат комисионни. Ако искаш мога да ти дам и нейн мейл. Професор Димова отговаря, човечна е, лекар по призвание не по бизнес. Общо взето тя и екипа и бяха шокирани как са искали такива пари от мен за нещо, което се прави тук в България и то за сумата, която ти написах.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 00:55 от Sivona

# 529
Здравейте, имам Заповед по Фонда за инвитро със стимулация. Но към този момент правим с лекаря на ЕЦ. Разбрах, че нямам право да ползвам заповедтта на ЕЦ.
Някой знае ли, дали ако кандидатствам отново, този път без стимулация ще загубя правото на старата Заповед?

Обади се или пиши по имейл на ЦАР дали можете да промените заповедта щом не е използвана, защото иначе трябва да направите стимулацията или да чакате да изтече. На мен винаги са ми отговаряли много бързо и подробно на пощата.

# 530
  • На изток от Ада
Ще милим имам час за др док. Аз можех да ги пусна . Но мм се заинати . 4600хсамн пари . Чапанова каза нещо за 2600 общо . А не ощо 4600  ние не знехме клко лв са
Наси, отиваш в Майчин Дом на последния етаж, намира се Националната Генетична Лаборатория. Търсиш професор Иванка Димова, тя е завеждащ. Консултацията е безплатна винаги. А изследванията, които тя ще ти препоръча със сигурност не са хиляди лева. През миналата ми бременност, Панайотова в Надежда на феталната морфология ме подтикваше да пращаме материала ми от хорионбиопсията в Германия, да се изследвало защо бебето било по-дребно, дрън, дрън...това щяло са ми струва между 3-5 хиляди лева. Попитах я няма ли друг начин, гя каза ами не. Толкова съм разочарована от този лекар, че не мога и да опиша. Освен това и доста неща ме излъга, но да не влизам в друга тема. Та още на другия ден отидох в МД при професор Димова, изследваха ми пълен микрочипов анализ и всички възможни аномалии, та сумата беше по-малко от 400 лв. Еми правете си сметка. Бизнес... Благодарна съм от все сърце на доктора ми в болница Надежда, но има и лекари, които предлагат скъпи изследвания, защото предполагам взимат комисионни. Ако искаш мога да ти дам и нейн мейл. Професор Димова отговаря, човечна е, лекар по призвание не по бизнес. Общо взето тя и екипа и бяха шокирани как са искали такива пари от мен за нещо, което се прави тук в България и то за сумата, която ти написах.
пратете ми имейл

# 531
Момичета, някой може ли да помогне с разчитането? Докторката ми е в отпуск и не искам да я притеснявам

# 532
Момичета, някой може ли да помогне с разчитането? Докторката ми е в отпуск и не искам да я притеснявам

Имала си полип. Моя след като беше премахнат пишеше същото, аденоматозен полип

# 533

Имала си полип. Моя след като беше премахнат пишеше същото, аденоматозен полип

А какво означава "фрагментиран"

# 534
  • София
Момичета, мога ли и аз да помоля за разчитане, ако някоя от вас е по-запозната. Днес си получих епикризата, моят доктор е в отпуск и ще мога да се допитам до него другата седмица

# 535
момичета 10 ден на два тридневни.Ще откача от този отрицателен резултат.

# 536
С три двевни особено ако сте вад 40 трудна работа

# 537
Абсолютно същия резултат при мен, на 11-ти ден, на два три дневни ембриона. Отрицателен за съжаление.

# 538
Кakijuli,фрагментиран,означава,че е премахнат парче по парче.

# 539
Благодаря ви ❤️

Общи условия

Активация на акаунт