Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 90

• 42 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Ст Загора
За Стаменов не знам,но ние специално искахме Чапанова и записахма при нея

# 631
Чапанова излиза в отпуск от 14.08. до 27.08.

То не е само до отпуската, заместват се д-р Чапанова с д-р Тихомирова (и с д-р Стаменов)
Пък д-р Цветков с Персенска и Илиев.

# 632
Доволни ли сте от нея и за след колко време ви записаха?

# 633
  • Ст Загора

ами след няколко седмици.

# 634
Ще изчакам техния отговор да видя за кога ще ни определят ден.

ами след няколко седмици.

# 635
Момичета,
Наблюдение от д-р Илиев имате ли?Персенска и Цветков излизат отпуска и трябва следващите две седмици да се примиря с мисълта ,че ще съм при него

Д-р Петко Илиев ме подготви за ЗЕТ когато веднъж заместваше д-р Персенска за няколко седмици. Резултатът беше положителен Simple Smile Останах с впечатление, че следва написаното в досието. Много ме подкрепи в желанието ми да се върне само едно ембрионче, а не две. Дано да Ви е на късмет.

# 636
Момичета, от тази година от службата сключиха договор с друга компания за здравно осигуряване. Има възможност да представя фактура и те да осребрят част от медикаментите или от определени процедури, които не са в пряка зависимост с репродуктивни проблеми. Всеизвестно е, че болница Надежда е инвитро център, та има ли някоя от вас опит, дали като видят болницата и ще ме отрежат? Има ли смисъл да пробвам, защото пък на всяка фактура, която имам все има освен медикаменти и прегледи и манипулация, свързана с инвитро?

# 637
Момичета, от тази година от службата сключиха договор с друга компания за здравно осигуряване. Има възможност да представя фактура и те да осребрят част от медикаментите или от определени процедури, които не са в пряка зависимост с репродуктивни проблеми. Всеизвестно е, че болница Надежда е инвитро център, та има ли някоя от вас опит, дали като видят болницата и ще ме отрежат? Има ли смисъл да пробвам, защото пък на всяка фактура, която имам все има освен медикаменти и прегледи и манипулация, свързана с инвитро?

Ако е амбулаторния лист пише “женско безплодие” няма да плати застрахователа нищо . Поне ДЗИ са така . Питах дали може да не пишат , отказаха ми .

# 638
  • София
Питайте застрохователя може при вас да е различно.
Аз съм към Доверие и то с най-хубавия възможен пакет, разбира се си пуснах разход за цветна снимка - отказът беше мотивиран от това, че не възстановяват разходи свързани с репродуктивно здраве, ин витро процедури и ми цитираха някакви точки от правилата им. Simple Smile

# 639
Аз съм със застраховка на ОЗОК Инс и на нас ни възстановиха цялата процедура до стотинка! На всякъде си пишеш "инвитро процедура" и "безплодие"... Не съм имала проблем 🤗 Зависи какъв пакет ползвате и към коя застрахователна
В момента очаквам изплащане и от пренатален тест, в сайта изписва "одобрено"

# 640
Аз съм със застраховка на ОЗОК Инс и на нас ни възстановиха цялата процедура до стотинка! На всякъде си пишеш "инвитро процедура" и "безплодие"... Не съм имала проблем 🤗 Зависи какъв пакет ползвате и към коя застрахователна

Инвитро процедура ли възстановиха или изследвания ?

# 641
Проверете какво пише в пакета и е важно как е формулирано на лист. Аз съм възстановявала прегледи, хормони, МБ, цито, престой в болницата, заради спукана киста. Изследвания след това. Към булстрад живот съм. В моя пакет покриват ЦС, Лапаро и подобни, но се пуска първо заявка, това е за да не платиш, с фактура всичко са ми покривали без разни добавки и хомеопатия. Но там имам самоучастие 10%.

# 642
Цялата процедура ми изплатиха на два пъти 3039+2505, останалите изследваноя също са въстановени

Инвитро процедура ли възстановиха или изследвания ?

# 643
IvanovaLub, а знаеш ли какъв е пакета към застрахователите?

# 644
Пиша ви на лично, да ме затормозяваме останалата аудитория
IvanovaLub, а знаеш ли какъв е пакета към застрахователите?

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 13:26 от IvanovaLub

Общи условия

Активация на акаунт