Преждевременна яйчникова недостатъчност / ранна менопауза

• 21 421
  • 421
  •   1
Отговори
# 420
Всъщност хормоните ми никога не са били нормални, откакто ги изследвам. За първи път го направих като бях на 34 и тогавах ФСХ беше 20. След това се въртеше около 11, 12. Сега последните изследвания нямам обяснение защо изглеждат нормални.
Антрални никога не са ми броени на 2,3 ден, но са ми казвали в други дни, че имам 3,4 фоликула. С една дума - зле.

# 421
Всъщност хормоните ми никога не са били нормални, откакто ги изследвам. За първи път го направих като бях на 34 и тогавах ФСХ беше 20. След това се въртеше около 11, 12. Сега последните изследвания нямам обяснение защо изглеждат нормални.
Антрални никога не са ми броени на 2,3 ден, но са ми казвали в други дни, че имам 3,4 фоликула. С една дума - зле.
Да, разбирам. И аз имам един случаен месец, в който имах добри изследвания( не чак толкова ниски, но все пак).
По принцип ви препоръчвам да видите към края на цикъла, след овулация дали няма случайно някой ЗФ и при вас, защото при мен точно това се случва редовно, когато имам висок естрадиол.
Правила съм и поредни месеци, проследяване и все едно и също става - уж се очаква овулация, след това отивам да проверим какво се е случило и все съм със ЗФ.
Този месец при мен е по-различен с този естрадиол, затова ми е ясно че няма да имам никакви фоликули и не мисля само да ходя да давам пари на вятъра, за да ми кажат същото.

Общи условия

Активация на акаунт