Booking.com /Тема 5/

• 38 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
👋🏻
Рискувам да стана досадна🙄
Но все още не съм намерила код.
Ако е удобно някой да сподели ще съм много благодарна☺
Весела ваканция!🦀

# 361
Пробвайте този, който съм споделила четири поста назад- никой не е писал или отметнал, че е ползван...

# 362
Пробвайте този, който съм споделила четири поста назад- никой не е писал или отметнал, че е ползван...

Пробвах го още снощи☺Използван е-просто не е отбелязал,който се е възползвал.

Благодаря!🍀

# 363
  • Софето
Изключително не култура постъпка, да вземеш код и едно “Благодаря” да не напишеш.
Аз съм Genius 3 и нито един код не са ми изпратили, нищо. Най-добре, ако някой има излишен код да предложи изпращане на ЛС.

# 364
  • София

Пробвах го още снощи☺Използван е-просто не е отбелязал,който се е възползвал.

Благодаря!🍀

Да, и аз го пробвах веднага след поста, но беше използван. Много невъзпитано, можеше поне да се благодари!
И аз от години резервирам, никога не са ми пращали код.
Ако някой предлага, моля да ми прати.

# 365
Аз почвам да се съмнявам, че някои кодове са невалидни. Иначе все си мисля, че хората щяха поне един like да сложат.

# 366
  • София
Много са си валидни. Simple Smile
Просто тук четат много хора - включително и нерегстрирани, които не могат да се обозначат, че са ползвали кода. Грабят и бягат. Егоистично, но факт.

# 367
  • София
Здравейте може ли  свободен код за booking, ако може на лични!

# 368
  • София
Изключително не култура постъпка, да вземеш код и едно “Благодаря” да не напишеш.
Аз съм Genius 3 и нито един код не са ми изпратили, нищо.
Ниво 3 с 20 % отстъпка ли е? Ако е така, само по себе си е добра отстъпка.

# 369
  • София / Виена
Здравейте! Все още търся код на лични ако няма да го използва?

# 370
  • Софето
Аз съм Genius 3 и нито един код не са ми изпратили, нищо.
Ниво 3 с 20 % отстъпка ли е? Ако е така, само по себе си е добра отстъпка.
Така пише за ниво 3, но след това ти обясняват, че е само за някои хотели, като отстъпката никога не е 20%. Пътуваме доста и основно резервирам, през Букинг, за 12 месеца с Genius съм спестила 155€ (така ми пише в профила), сега правя резервации за САЩ, получих един код от приятел и  за три нощувки в Бостън спестих 100€, а имам да резервирам още 5 хотела и ако за всички имам кодове ще спестя над 500€, това е за едно пътуване. А за цяла година ниво 3 Genius ми е спестило 155€.  Разликата е голяма, за мене тези нива са само реклама, реално можеш да спестиш само с код.

# 371
Здравейте!
Ако някой има излишен код, ще помоля да сподели на лични. Ще съм много благодарна.

# 372
  • Софето
regina di cuori, много приятна изненада, благодаря от сърце. Hug
Да имам нужда, веднага ще го ползвам. Много ще ми помогне.
Весело лято от мене! Flowers Hibiscus
Исках да пиша ЛС, но си забранила личните съобщения.

# 373
Ето ме и мен за код, дойде време Simple Smile

# 374
Имам код, пращам на ЛС тоя път( въпреки, че съм на почивка и не ми е ок да вися на нет-а, вместо да се забавлявам.....ама явно няма друг начин. Един палец, да сложиш под поста с код-а, отнеча точно половин секунда).

Редактирам се: Подарен е вече.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 12:22 от =-=-=-=

Общи условия

Активация на акаунт