За четенето - 2

• 47 676
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз нямах  предвид трупане на камари книги. Аз лично  си пазя любимите ми, такива , които  толкова са ми  харесали,че  мога да ги прочета 100 пъти.

# 601
Има книги, които е удоволствие да прелистваш и препрочиташ отново.
“Властелинът на пръстените” ще преиздават скоро в луксозен формат (и много неприятно впечатление ми направи коментар на един прекупвач, но не си заслужава вниманието да го обсъждаме).

# 602
  • София
... (и много неприятно впечатление ми направи коментар на един прекупвач, но не си заслужава вниманието да го обсъждаме).

Защо? Дай да го обсъдим? Simple Smile
Какво казва този прекупвач?

# 603
Защото такъв тип персони не мисля, че заслужават такова внимание и затова.
Скрит текст:
Иначе може да де видят неколкократните му излияния на страницата във Фб на издателството - накратко, как това издание е само за ценители и видиш ли умните трябвало да се възползват от възможностите в по-далечен времеви хоризонт  (е, не точно с тези думи казано, само предавам смисъла,  да го цитирам дословно не е нужно).

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 17:08 от fenyx

# 604
Ами като не заслужават такова внимание, просто не ги споменавай, но след като си решила да изкоментираш все пак, поне от уважение към събеседниците си не пиши с недомлъвки.

# 605
  • на последния етаж
Наскоро пренареждах книгите у дома, тъй като правихме нова библиотека. Уплаших се от броя на книгите - над 400, а непрекъснато разменям, подарявам. Ще трябва да правя нова чистка в най-скоро време.

# 606
# 607
  • София
Не е нужно да се публикува във всяка тема. Simple Smile

# 608
Здравейте, има ли български онлайн книжарници, доставящи в чужбина?

# 609
  • Berlin
От Сиела съм поръчвала и “Българска книга зад граница”.

# 610
И Колибри доставят, но само техни книги!

# 611
"Български книги зад граница" отдавна не работи. "Книжарници Англия" имат сравнително богат каталог и редовно пускат нови заглавия.

# 612
Благодаря, намерих всичко в Сиела, а Книжарници Англия на тези цени, да си ги четат сами книгите... Хеликон пък, доставят на много места по света, но не и в ЕС, чудя се защо Thinking

# 613
  • София
Знаете ли какво забелязвам напоследък?
Аналогично както книгите при мен, постоянно се увеличават въдиците и такъмите на мъжа ми. Отнякъде мистериозно се появяват все нови и нови...но аз като една добра съпруга си мълча Joy

# 614
Знаете ли какво забелязвам напоследък?
Аналогично както книгите при мен, постоянно се увеличават въдиците и такъмите на мъжа ми. Отнякъде мистериозно се появяват все нови и нови...но аз като една добра съпруга си мълча Joy
Миж Simple Smile))) Моята ситуация вкъщи! Книгите преливат, а мъж ми мълчи и се прави на невидял и неразбрал Wink))

Общи условия

Активация на акаунт