НАБОР 2004 - новите пътища

• 58 201
  • 774
  •   1
Отговори
# 105
  • София
марулетка, клавиатурна грешка, имах предвид изпита по математика на МаНдаринчо, не МаРуЛетчо, не че и на него не стискам палци за УНСС, стискам я, а защо не и Стопанското управление в СУ, знам, че е добре там? Даже има и на немски.
В Школо са нанесли оценките от ДЗИ, последни раздвижвания там. Ехх, вече и по линия на електронен дневник не са ни подопечни.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 15:26 от bora

# 106
  • Варна
Вале, 99 е той. Щото Право , та Право искаше и на Историята на изпита се окъка на предварителния , щото на любимата му тема за Симеон изписа 10 страници . Ама кой да прочете  темата внимателно ,че не му търсят всичко за Симеон . Та 2 ка и там му падна и мерак и всичко , трудно го преживя , той по принцип е с по слаба психика . Май месец след бала си замина на Слънчака да бачка като готвач и познай колко е учил до изпита юни , където вече нямаше късмета с темата и затвърди двойката . 😅 И оттам Айде на Публична администрация , разгледа дисциплините които се учат , каза че са окей и че са му интересни и влезе с матурите мисля . От обучението си беше впечатлен най много от  Симеон Петров , който бил най “ страшния “ там . 😅 Негов много добър приятел влезе Право с 3 и нещо и после като са говорели по разни студентски запои хаха , Симеон вече беше твърдо убеден че не е било за него . Аз даже го знаех това , той няма характер за Право и емоциите му не са за там . Та съдбата си знае работата . Каквото трябва,това се случва!

Хах, сега като се прочетох … Синът ми големия се казва Симеон Петров . На изпита за Право му се пада темата която знаеше наизуст именно за любимия му Цар Симеон. И след това в специалността в която завърши беше впечатлен и респектиран не от кой да е , а от Симеон Петров . 😂
Нищо случайно хора, нищичко!

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 15:38 от Деска

# 107
И аз съм чувала за Симеон Петров. Аз кандърдисвах наборът за право, ама ми затвори устата бързо.
  Бора, той ще реди всички от икономическите, айде почти всички. Но си има едно две най -  на сърце. Съпругът на сестра ми работи нещото, което влече и моят син.Когато говори с вуйчо си , направо попива всяка дума от него, като " облъчен ".

# 108
  • София
И аз се нервех на у-щето за дипломите, но те са почти готови. Проблемът е, че някои мамини-сладуранини го дават лежерно и не са си направили труда да занесат снимки в определения срок, та и от такова естество има проблеми.
Sad

# 109
  • Варна
Утре ще се разглеждат матурите при нас, а дипломите ще ги раздавали на 25.06 Ама как на 25, трябва до 23 да са ги дали - много грешки имали и ще ходят отново да ги разписват.
Белинде, и ние не сме получили финансово писмо и не сме платили такса, а от Юнифай го успокояват, че до август е плащането. И такса за кандидатстване не му поискаха от унито, може да са решили да е про Боно 🤣

# 110
  • София
Нас директорката ни покани през Школо за тържествено връчване на дипломите на 16-ти. Юни. 🤓

# 111
  • Варна
Савова, сериозно ли на 25ти ще дават дипломите? Това вече е прекалено.  Беше 21, после 23 😠🤬🤬

# 112
Марулетке, наздраве за някогашния студентски живот в Свищов! Не съм учила, а съм работила там пет години и ми остава един от неповторимите периоди в живота ми.

Това, което пък на нас всички не пропускат да кажат по повод следването в Холандия е как половината българчета се отказвали и прибирали след няколко месеца."На втория ми братовчед племенницата, на вуйчото на съседката детето, на една жена от входа познати, на учинайка ми балдъзата..."..все едни мъгляви обстоятелства, идещи да докажат, че Холандията не струва и що не си изкара детето едно бакалавърство тука, пък после където си реши.

# 113
Мда, пък ако беше останал тук щеше да е що не отиде някъде. Joy И обратното.

# 114
  • София
Това, което пък на нас всички не пропускат да кажат по повод следването в Холандия е как половината българчета се отказвали и прибирали след няколко месеца."На втория ми братовчед племенницата, на вуйчото на съседката детето, на една жена от входа познати, на учинайка ми балдъзата..."

Или пък "какво ще прави в тая Холандия, бе, да я вали дъжда, оставете...".  А баба не може да запомни Нидерландия 😂 и й вика Норвегия-  "Мале, какво ще прави детето в тоя студ там, леле, леле" 😅

# 115
  • София
Нас директорката ни покани през Школо за тържествено връчване на дипломите на 16-ти. Юни. 🤓
Ами аз писах още в предходната тема, че е на 16-ти, ама не четете, бе!  Joy То и в сайта си го пише.

Ми, и аз съм ги замислила тези деца как ще ги отвее вятърът в Нидерландия, к'во. Синузит ще хванат! Joy

# 116
  • София
Тебе си те влече към топлото, Сахара!😂
Четох, че писа 16-ти и от детето знам тази дата, ама докат' не получИМ официална покана, не вЕрвах.

# 117
  • Варна
Отдавна не ми дреме кой какво говорел . Искам да е каквото той иска и съм му казала никога нищо да не е на всяка цена . Това си е мой урок от живота !
 Ако му е добре там и му харесва да остава , ако не - да се прибира без да мисли ама сега на тати парите, ама на леля клюкарка приказките и т н

# 118
Значи, утре всички със стиснати палци и само положителни мисли за форумните седмокласници.

# 119
Ми отговори ми директорката, на 23ти дипломи. Ей значи!
А, да, седмия клас! Нещо ми се видя спечен... Преди старта.

Общи условия

Активация на акаунт