НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 867
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
  • тук-там
С много таланти си, Русалка! Поклон!

# 346
  • София
Ето ги! Малкият разбойник и двамата на НГ:
Скрит текст:

# 347
  • София
Ох, рязко ми се подобри настроението с тези убавци и убавици...Heart

# 348
  • тук-там
Сладки шоколадчета Simple Smile

# 349
По-нагоре с матурите и аз така го разбирам, както Санчо.
   Кучетата на MTZ , отдавана съм влюбена в тях! От скоро и в на Санака.
   Наборът днес звъни -като няма кво да правиш,търси ми квартира. Та така,още не е кандидатствал,но търсим нещо "сгодно" до УНСС,или с удобен транспорт.
   Ще припадна с него.

# 350
Русалче, ние живеем в апартамент и пак може куче, присвиваш очите и не обръщаш внимание на космите😃😃

# 351
По-нагоре с матурите и аз така го разбирам, както Санчо.
   Кучетата на MTZ , отдавана съм влюбена в тях! От скоро и в на Санака.
   Наборът днес звъни -като няма кво да правиш,търси ми квартира. Та така,още не е кандидатствал,но търсим нещо "сгодно" до УНСС,или с удобен транспорт.
   Ще припадна с него.

Ако търсиш квартира сериозно - Студентски град, Мусагеница, Младост 1 или 2 са най-удобни откъм транспорт (аз живея в Мл2 и има директен рейс за 4 спирки, който спира отпред Simple Smile ). Цените обаче не знам как вървят. Отделно като квартали си имат абсолютно всичко.

# 352
  • София
Бивш съученик на наборката /после в СМГ/ е приет в Харвард, Йейл и Колумбия. Ей на това му се вика избор. Браво на детето!

# 353
Ех, Дидева, къде ме върна да чета! Joy
Гледайки последното ти мнение в темата за неелитните виждам как си израснала до една много образована млада дама. Joy

# 354
  • София
Аааа, от малка съм си образована! Joy

Ох, сетих се за една от многото ни кучешки истории. Малкият бандит /който си остава такъв и до ден днешен/ беше на 3 месеца, когато го оставихме на наборката да го гледа за няколко дни. Описаното върху снимката е свършено в рамките на 15 минути Joy :

# 355
  • София
Ами то нали в БГ да си завършил Харвард е равносилно на Библиотекарския,😉 така че да се ориентира към Йейл преди да са го омаскарили и него;). Шегата настрана, Браво на момчето!
Скрит текст:
Аз съм споменавала тук, че моя съученичка от НЕГ завърши Йейл и сега преподава наказателно право. Миналата седмица се беше върнала в БГ (след 18 години) и беше много мила среща. Мъжът й, неин състудент е Representative of Texas, а баща му - Сенатор;)
Чудни са кучовците и на Санака и и mtz! Аз отказвам да приема дом. любимец на 85 кв.м. Опитахме с коте, задържа се близо седмица и трябваше да избирам между него и половинката. Щеше да се задуши от алергичен пристъп и опитът ни с животинка приключи безславно.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 18:28 от Skiorche

# 356
Не мога да смогна, да ви прочета. Санака, прекрасна градина, като от списание, че и по-хубава. Ама изобщо няма да се вписват доматите там, направо ще е престъпление.
Моят хубавец вече си има диплома. Днес баща му ходи да я вземе с пълномощно. Много хубава книга са им дали, със снимки, спомени, една за всички класове, на всеки ученик е отделено място. Сега чакаме 20ти, за да кандидатства. Иначе си работи човека, много е доволен. Има и бакшиши, въпреки, че не е почнал сезона. Апартамента, който са им дали е страхотен, хранят ги в хотела, плащат им тока и водата, спазват си работното време, а всичко допълнително заработено им се плаща. Радвам се, да чуя, че има такива хотели, така да се отнасят към персонала.

# 357
  • София
Моите кучовци си отидоха всичките 3-ма през последните 2 години и миналата седмица 4-тото (Голдън ретрийвър- на село при родителите). Много е тъжно като остареят.
НО, за сметка на това си имам две кокошки (аватарът ми е чисто съвпадение).
 И от една седмица едната илюпи 6 пиленца.

# 358
  • София
Децата завършиха и усещате ли как минаваме на градини, домати, розмарин, пилета, кучета.... Мила пенсионерска картинка!😄
На шега го пиша, да не се засегне някой.

Перуанка, завиждам за пиленцата. По време на Ковида си живяхме една година в селската къща. Гледах и кокошки. Чудно беше. Но аз съм си селянче по сърце.
Сега само летния сезон съм тук, 3 месеца, и освен зеленчукова градина, няма как да гледам животни.
Засега!
Тая вечер чакам и наборката да дойде, че утре ще се черпим във Враца с бабите за бала и студентството.

Ние имаме кученце, померан, от една година. Преди това е бил цирков артист във Финландия 5 г. И участник в кучешки изложби . Поне някой от семейството е печелил конкурси за красота.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 20:20 от Валенцето

# 359
  • София
С тези мадами се сдобихме в изпълнение на обещание след седмокласната сага на щерката миналата година. Обаче май наборът им стана най-голям фен. 

Общи условия

Активация на акаунт