НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 859
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сахара, този младеж с приема в  трите университета от  Бръшляна не е ли същият,чиято майка пише тук във форума, май четох неин пост в темата за образование в САЩ? Респект!

Страхотни кучета, котки, пиленца.. Heart

Stanislavovamarina, да, може, аз имах куче  до малко преди да се появят децата..После, имайки три "маймунки", забравих дълго за кучета при такава гъстота на населението. Но сега пак съм на тая вълна нещо, понеже маймуните трайно ги няма.

# 361
  • София
О, не знам, не познавам майката.

# 362
  • София
Не става ли въпрос за този младеж Наистина впечатляващо!

# 363
  • София
Същият!

# 364
  • София
И майката е тази  дама явно :
https://bg-mam.ma/p/1255394/46443873

# 365
  • София

Belinda,  кажи с какво го лекуваше гърлото, че на всяко преглъщане ми текат сълзи? Няма такава гадост - бонбони, гаргари със сода и лайка, тантум верде и едно голямо ни-що.

Тантумът е гола вода, мащай го. Една приятелка ми препоръча и взех спрей Орофар - пръсках през 2-3 часа, а в промеждутъка смучех Трахизан. Отделно гаргара с подсолена вода, вода със сода или просто вода за уста поне сутрин и вечер. Много течности, лукчета - абе, нещо постоянно да овлажнява лигавицата, да не изсъхва, че боли нечовешки. И пак го влачих няколко дни! А наборът още го влачи и мисля, че е направил ангина, защото сливиците му са с размер на кивита. Което не му попречи снощи да отиде на купон с термос чай с мед Laughing

Перуанка, имаш заявка от малчо да ти идваме на гости, да гушкал пиленцата Heart Eyes

# 366
  • В светлината на слънцето
mtz, ехаа, това се казва розмарин! То цяла гора! Heart Eyes
Санчо, жестока градина! Влюбих се! Heart Eyes
Много се впечатлих от момчето с топ университетите.
Браво и на момчето със 100 точки на мат! Hug
Да ви кажа честно, домати и на мен ми се гледат. И други зеленчуци също. И животинки (стопански, не любимци). Бе живее ми се на село. Ама ще е в друг живот. Иначе татко, докато беше жив, с мама изкарваха цяло лято на селската къща. Хоби им беше да си сеят и отглеждат какво ли не. А там е раят на зеленчуците - каквото боднеш, расте като щуро. И вино се научиха да правят (имаме 2 декара мерло - баш на баир). Сега дворът е основно с плодни дръвчета. Ще садим маслина като идем. Моите и за палма напират (там растат, защото климатът е друг), ама на мен не ми се връзва с визията на къщата (над 150-годишна, с чардак). Blush
Айде, и аз с един куч. Противно на пакостливата порода, нашият една беля не е направил.

# 367
  • тук-там
Розмаринът ще ми събори къщата. Няма такъв саморасляк.
Русалка, ние ще си останем с кучетата и са голяма утеха. На Нъки му търсим италианска булка, ако му намерим - да те броя ли за бебе Wink
Вале, права си! Бързо префокусираме Simple Smile

# 368
Аз няма да си споделям ягодите и зеления фасул, обаче искам да ви покажа едни други деца(едното го познавам лично и в епизода е показано много малко от всичко, което умее, сигурно и с другите е така). Страхотни
https://youtu.be/V1Sp_nK6wIs

# 369
  • София
Розмаринът ще ми събори къщата. Няма такъв саморасляк.
Русалка, ние ще си останем с кучетата и са голяма утеха. На Нъки му търсим италианска булка, ако му намерим - да те броя ли за бебе Wink
Вале, права си! Бързо префокусираме Simple Smile
айййййй, загубих дар слово..Heart

# 370
  • София
А аз като предлагах бебета, нищо не каза. Joy

След като свали 2 кутии с огризки от пица от плота /изяде огризките и разкъса кутиите/ и хапна доволно количество халапеньо от една купа, недалновидно оставена в края на плота, се отдаде на заслужена почивка Smirk :
Скрит текст:

# 371
  • София
А аз като предлагах бебета, нищо не каза. Joy

След като свали 2 кутии с огризки от пица от плота /изяде огризките и разкъса кутиите/ и хапна доволно количество халапеньо от една купа, недалновидно оставена в края на плота, се отдаде на заслужена почивка Smirk :
Скрит текст:

Скрит текст:
Лъжеш се...Мислех си аз и тогава, но не набрах смелост..Аз и сега я нямам напълно (просто се усещам все по-често как из НДК гледам засега само кучетата на хората, не внучетата им, а може би ми е време и вторите да позагледам, но това е друга тема), понеже все смятам, че кучето, което мъжът ми гледаше в Гърция дълго време, канадски вълк,  макар и не негово, се мъчеше  в апартамента. Когато баш собственикът му се върна, друго си беше в градина като вашата до сами морето..Кеф ти в двора, кеф ти по  крайбрежната алея на разходка. Кучето, което аз някога имах, беше  малко ала улична превъзходна, с изправени уши на немска овчарка, с нейната разцветка, но малко дребно на ръст за такава порода. Та дори и за него беше малко тесничко, какво остава за  вашите бонбони...

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 23:32 от пенсионирана русалка

# 372
Болен е кучко от днес...Затова махам снимките. Хич не е за смях горкият.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 14:34 от 3littlepigs

# 373
  • София
Ето още неслучайни прилики /кучето на голямата/:
Скрит текст:

# 374
Да допълня , че освен този младеж с приема в 3те американски университета,  негов съученик е приет в 10 или 11, като добавя MIT, Станфорт и още няколко.  Наистина (е малко съм пристрастна),  набор 2004 на СМГ има с какво да се похвали!
Четирима в Оксфорд, двама в Кеймбридж и още един младеж в бръшляновата лига.
Респект към тези деца!

Общи условия

Активация на акаунт