НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 857
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Bunova +1 такъв седмокласник. Disappointed Relieved

# 406
  • София
Bunova, ако всичко друго е решил, няма да са много отнетите точки. Ние много песимистично (по разкази на девойката под стрес) миналата година бяхме прогнозирали точките, а после се оказа, че имаме още 5,5 отгоре. Не забравяй, че за всеки междинен етап от решението се получават точки.
Стискам палци! Къде иска да учи?
JanaKrasi, същото важи и за теб!🤗

# 407
  • София
Бунова и  JanaKrasi, да не униват, накрая нещата ще изглеждат по добре, отзивите са май за трудна математика, стискам палци за удовлетворяващ краен резултат да им стигне, където искат! И ние навремето се бяхме скапали след математиката, пък нещата се оказаха не такива мрачни като в деня на НВО, напротив и резултатът накрая беше точно толкова, колкото е необходим, както каза тогава наборът. Добре, че беше и прогнозата на безценната ни Дидева!
Късметче, мамин златен как е!?

# 408
Ще видим, какви ще са точките, но иначе гимназия с немски, защото той до сега това е учил или паралелка с математика и език .....нещо такова. Много е важно и как ще се движи балът като цяло.Благодаря за подкрепата

# 409
Благодаря и аз, сметна си точките, две глупави грешки. И една от втори модул не стигнало време.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 18:59 от janakrasi

# 410
  • София
Много е важно и как ще се движи балът като цяло
Хубавото е, че момчетата са по-облагодетелствани по отношение на бала.
Без да съм много веща в прогнозите, си мисля, че по БЕЛ резултатите ще са по-ниски от миналогодишните и за доста деца  тезата и преразказа ще се окажат препъни-камък. Като гледам в седмокласната тема, доста са децата, които са пооплескали и задачите. Щом иска немски, ще стискам палци да стане съучечик на малкото Скиорче!

# 411
Все едно съм в машина на времето и ме върнахте 5 години назад.
  Санчо, повлечи крак,дай да видим тогите!
  Момичета, сори че развалям хубавия момент, но в съседна тема има дете в критично състояние, Джони, и нужда от средства.От тел не мога да споделя линка.

# 412
  • София
Бунова, със сигурност ще сметнем.

Отчайващо зле съм се справила като фотограф - най-хубавите снимки са размазани. Хвърлените шапки изобщо не съм ги хванала. Размазани снимки, лош ъгъл, трагично осветяване... Еми, казах му на ММ, че не мога да снимам с този професионален апарат, ама той пак си замина на когресен туризъм. Smirk Ето все пак 3 снимки с много лошо качество:
Скрит текст:
[ изтрих

Марулета, коя е съседната тема?

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 00:29 от sanaka

# 413
  • София
Коя е темата?
О, много е хубава настоящата дипломирана и бъдещата магистърка, пожелавам й, на МУ!

# 414
  • София
Санака, много красиво и лъчезарно дете! Успех и стиснати палци на предстоящите тежки изпити!
Не се кахъри за снимките, екстра са си.
Стана ми мило като видях надписа на училището, в което баба ми цял живот беше учителка по БЕЛ:)
(Марулета, какво се е случило?)

# 415
И аз в отчета с един брой разплакана седмокласничка. На първи модул решила една задача вярно, решила, че не е вярно и... я решила грешно. Втори модул, нерешени последните две подточки на 23 и грешна сметка на 22. Но като гледам най-големите отличници в класа ѝ се похвалиха с по 84-85 т., явно нивото няма да е на ниво тази година. Здрави да са, свърши!

# 416
  • Варна
Мда, и у нас същото. Много е паднал гарда. А аз съм доволна, сме на финала.

# 417
Санака, супер са си снимките! Успех на изпитите и като я гледам на лекарка ми прилича.

# 418
Мамин златен, се е справил. Всичко му е вярно.  Остава и да му харесат разписването. Абе,  имат си значение изпратените положителни мисли и стиснати палчета. Най - хубавото е,че свърши това НВО и оцеляхме, т е не го убих и не получих инфаркт.  Сега и ако намерим квартира в Амстердам на наборката, ще се живее.
Най-накрая да я видя малката Сахара, все я изпусках. Просто е прелестна. Хубавото и на размазани снимки си е хубаво

# 419
  • тук-там
Мале колко е хубава малката Санака Simple Smile Браво на испанската и тази трогателна традиция!

Общи условия

Активация на акаунт