НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 826
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Скиорче, много ме кефи твоят син!! !
   Я кажете, ако някой знае , да не ровя в статистики, вЕрно ли има само едни 100 точки на матурата по БЕЛ?

# 481
  • София
Да, даже гледах по телевизията девойката от класа на сина ти (гостуваше при Лора Крумова)
Скрит текст:
малко странна ми се видя

# 482
Е как само една пълна шестица????
   Браво на Мария, на родителите ,които са плащали уроците!
  Обаче ако тя има единствена 100 точки, това е срамота!

# 483
  • тук-там
Пълно 6 от 95 нагоре.

# 484
  • Пловдив
Е как само една пълна шестица????
   Браво на Мария, на родителите ,които са плащали уроците!
  Обаче ако тя има единствена 100 точки, това е срамота!

Да, официално така обявиха. Само едни 100 точки на матурата по Бел в 12 клас. Иначе над 95 гочки за Отличен 6 има, но не и други 100 точки.

# 485
  • София
И на мен ми се стори странна девойката.

# 486
Има резултати от математиката в УАСГ, който го интересува.

# 487
  • София, Младост
Загубих се в сайта на СУ. Има ли някъде график за записване на новоприети студенти след 1-во, 2-ро класиране и т.н?
Редактирам: намерих веднага щом попитах Grin

# 488
  • София
Скиорче, на сайта на СУ - КСК 2023 - са публикували отговорите на теста по география. Но при положение, че не разполагаш със самия тест, не виждам много смисъл от тази публикация. Не знам кой би могъл да помни на всеки от 100-те въпроса дали е отбелязал отговор А/, Б/, В/ или Г/. Rolling Eyes

# 489
  • София
Нашето училище покани по един родител на дипломирането (през школо), че мястото било ограничено. На 22 ще е.

# 490
  • София
Мерси, Санчо! А за майтап не е имало А, Б, В и Г, а празни квадратчета😮😮😮, в които да напишеш вместо “Х” съответната буква. И наборът на всяка задача е внимавал да не размени някоя буква…Много малоумно ми се видя.

# 491
  • София
Няма късмет детето с тази Психология, как пък точно нея ще намалят с 5%?
Клеми, не се отказвайте. 5% са 5 човека от 100 прием, вие не сте во това число, вие сте от 95% приети Smile
За отказали, не сме, но нещата седят по друг начин. 5 места са 5 места. Това са 5 човека по-малко.

# 492
  • Бургас
[

За отказали, не сме, но нещата седят по друг начин. 5 места са 5 места. Това са 5 човека по-малко.
Клеми, чашата е почти пълна, не бъди песимист. Успех на девойката Heart

# 493
  • София
Аз с въпрос, кога според вас ще бъде приет план - приема? И дали ще бъде в тези параметри? Медицината като цяло е нагоре и много ме вълнува. То изпитите почнаха а бройките не се знаят.
Не са много нагоре за Медицина - общо 41 бройки за цялата страна /по 20 на пол/, като 30 от тях са в МУ Варна. В София, Пловдив и Плевен няма разлика с миналата година. Миналата година нямаше разлики в бройките между проекта и окончателното РМС, предполагам, че и тази година няма да има. Дидева е писала в кои специалности се очаква някаква промяна в проекта.

Няма късмет детето с тази Психология, как пък точно нея ще намалят с 5%?
Клеми, не се отказвайте. 5% са 5 човека от 100 прием, вие не сте во това число, вие сте от 95% приети Smile
Не се знае в кои университети ще са тези 5%, не е задължително да са по равно във всички. Може в СУ да не пипнат бройките.

# 494
Хайде и аз да се разпиша https://haskovo.info/194846/180-%d1%81%d0%b5-%d0%b4%d0%b8%d0%bf% … GhStzAmUKP58S1Hk4
Гледам че е имало и родители майка му е на работа ама аз почивах ако ме беше поканил щях да отида да го излагам 🤣

Общи условия

Активация на акаунт