НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 841
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, някой беше препоръчал преди време инструктор в София. Много ще съм благодарна за контакти, може и на лични. 🙂

Не съм била аз, но ще ти пиша за контактите на инструктор. Много симпатичен и разбран, дъщеря ми и нейна приятелка взеха книжки при него, без никакви допълнителни "стимули". Беше им препоръчан от друга девойка.

# 466
На нашия набор на 22 ще им раздават дипломите, но не ни иска. Нямало да бъде с родители. И на изпращането беше само за ученици. Иначе за университетите, мисля, че почти всички приемат документи и онлайн, и на място. Поне тези, които сме гледали ние - СУ, ТУ и НБУ

# 467
  • София
Дами, нахълтвам с молба за помощ.
Дали някоя от вас може да ми снима отговорите на Тема 4 от този сборник на Просвета?

Намерих нужната информация.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 23:20 от Спунк

# 468
  • София
Връчването на дипломите беше трогателно, вдъхновяващо и малко тъжно, че отмина този по безгрижен етап за децата! На добър час! И времето беше с тях! Да вярваме, че най-доброто предстои!

За Али, която също беше някъде при балоните и синьото небе!

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 10:26 от bora

# 469
Честито на получилите вече диплома. Фигурира ли оценка обща от дипломирането, както беше при нас?

# 470
  • София
Да, има обща оценка. Средно аритметично от всички оценки 11-ти и 12-ти клас. На другите страници има по предмети средно. И хорариум.

# 471
Моля ви,ако някой ходи да подава лично в УНСС ,да ми драсне на ЛС! Имам въпрос.

# 472
  • В светлината на слънцето
Много мило ми стана от емоциите на всички. И някак носталгично. И тъжно. И хубаво. И изобщо си поревах тук с вас. Не знам дали ще е с родители при нас. Може би, защото май е във Военноисторическия музей. Ще видим.
В УНСС има на място създаден център за прием на документи и всякакви въпроси. И добре, че го има, защото при наборката се беше сериозно бъгнал профила и доста зор видяха, докато го оправят.
Марулетке, пиши ми, ако с нещо мога да помогна. Не планираме ходене, но може и да се отвори път натам.

# 473
Благодаря!Ще пиша,малко да избистря мислите.
  Една от приятелките ми родителки стегна бойните редици и каза" Облечени и напудрени, отиваме на дипломиране!После напиване!" Едната ще си дойде от  Нидерландия.Ние слушаме, щ отидем.Да им се порадваме.Тогава ще дават и немските дипломи, която наборът не взе, но аз се радвам и вълнувам за другите ми момчета.С майките им ни свързва 12 годишно другарство и приятелство.

# 474
Бутнали са план-приема във ВУЗ.
👨🎓Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков разпореди спешни действия за частично преструктуриране на план-приема на студенти в държавните висши училища за следващата академична година, за да се отговори на нуждите на пазара на труда. 🧑💻През последните два дни, в комуникация с висшите училища в страната, се подготви разкриването на допълнителни 125 места за специалности от професионално направление „Информатика и компютърни науки“.
📍За сметка на това ще бъде намален приемът по професионални направления, „Психология“ (с 5%), „Администрация и управление“ (с 6%) и „Икономика“ (с 2%).
Аз с въпрос, кога според вас ще бъде приет план - приема? И дали ще бъде в тези параметри? Медицината като цяло е нагоре и много ме вълнува. То изпитите почнаха а бройките не се знаят.

# 475
  • София
Изпуснах розите, изпуснах шапките, ама пихме, ядохме, танцувахме и се веселихме с приятели 3 дни, че по-добрата ми половинка навърши половин век.
Вчера бяхме на дипломирането на щерките в СМГ. Много емоционално ми беше, носталгично-оптимистично едновременно. Почувствахме се горди родители и горди българи, че имаме такива умни, будни, одухотворени и красиви българчета! Много се изкефих на децата и техните учители! В СМГ наистина има особен дух!
Директорът спомена статистиката от ДЗИ. Не помня стотните, но ок. 81% по БЕЛ и 77-78 % по МАТ, по информатика е над 90, но май само 1 дете се е явило. Simple Smile

# 476
  • 1st floor
Жив и здрав да ти е половинът, Биби!

Да кажа, че току що заредих за последен път на ученическа тарифа картата за градския транспорт (София) на младежа. Следва студентска или младежка.

# 477
  • София
Няма късмет детето с тази Психология, как пък точно нея ще намалят с 5%?

# 478
  • Бургас
Няма късмет детето с тази Психология, как пък точно нея ще намалят с 5%?
Клеми, не се отказвайте. 5% са 5 човека от 100 прием, вие не сте во това число, вие сте от 95% приети Smile

# 479
  • София
Bora, bibi, честито дипломиране и много късмет и успехи на тези прекрасни деца!
Аз днес още в 8:00, полуумряла от срам, отидох да занеса в училище снимките за дипломата на набора, защото той е на работа. И тъкмо щях да започна с оправданията и изчервяването, класната ми казва: “А, браво! Рано-рано идвате. Днес очаквам и другите деца да ги донесат”.😶
(в петък не му повярвах, че голяма част от класа не са занесли снимки…Ще му се извинявам, но няма да го оправдая, че се снима в последния момент:)))
Иначе вчера удари два нурофена и отиде на изпит по география в СУ без никаква подготовка и без големи очаквания.
Върна се много ентусиазиран, не от изпита, а че в залата е бил Георги Бърдаров, който им раздал изпитните работи  (чете с интерес миналата година Absolvo te) и даже са разменили няколко думи. После пък се появил и проф. Христо Пимпирев (арктическият изследовател) да им пожелае успех и нашият човек беше предоволен и впечатлен от отношението на тези известни хора, най-вече. Изпитът е бил тест с доста трудни 100 въпроса. Писал е на някои каквото му е дошло на акъла.
Накрая го попитах. Добре, какво правим все пак, ако те приемат право, географските системи, пък и АУБГ (три различни специалности)? Ухили ми се и каза: “Ами теглим чоп”.🙈

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 11:58 от Skiorche

Общи условия

Активация на акаунт