НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 849
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Skiorche, да не наливам масло в огъня, ама ако е за 1 АЕГ бая отдавна им искаха снимкоте. Поне преди 10-ина дни.
Ама аз съм убедена, че е така. Просто някой винаги се сеща в последния момент, а останалите покрай него волю-неволю участваме в истерията, за да спасяваме положението. (Сега ми каза, че чакал класната да ги извика за снимките и проверка на данните до края на седмицата, т.е. до вчера, ама не ги била извикала)😂

# 451
  • Варна
Момичета записвам се за срещата в Амстердам и аз. Вероятно след 20.08 ще сме в Ротердам да настаним отрочето 😉
Дипломите ще ги дават на 20.06, а снимките им ги искаха още след НГ.
Малката Сахара този път я видях - красавица голяма! Тъй като гледам форумско дете, грозно няма - всички са ни и умни и красиви. Дано са и късметлии 🤞

# 452
  • София
И аз там някъде ще съм в Айндховен, предполагам. Joy
Хубавица е малката Сахара, като майка си! 🥰

# 453
  • Хасково
Може ли някой да сподели линк на задачите от изпита по математика на 17.06.2023 в ТУ. Не ги откривам никъде.

# 454
# 455
  • В светлината на слънцето
Нашите дипломи са на 22-ри.
Някой може ли да ми припомни кога беше крайният срок за здравните осигуровки?

# 456
Нашите дипломи са на 22-ри.
Някой може ли да ми припомни кога беше крайният срок за здравните осигуровки?
Задължението започва да тече от 1 юли, самото плащане е от месеца, следващ задължението, т.е. през август трябва да се плати за юли. Освен това до 25 август в НАП трябва да се подаде и Декларация 7

# 457
  • # супернатурална #
Дипломите в на дъщеря ни училището  ще ги раздаваат на 21-ри. За сега  не споделя да има някакво официално раздаване, сигурно за не планирам присъствие 😁 Но пък съм поласкана и приятно изненадана, че сама предложи да отидем на другия ден заедно да си подаде документите. Обикновено сме изолирани и сама се бута навсякъде. Може би малко се притеснява от шофирането в София. Не питам- все пак, когато наборката ти подаде пръст, се радваш  мълчаливо, да не вземе да го дръпне.

# 458
  • София
Къде се подават документи за кандидатстване на място? Мислех, че навсякъде е онлайн.

# 459
  • Cobrs
Момичета, някой беше препоръчал преди време инструктор в София. Много ще съм благодарна за контакти, може и на лични. 🙂

# 460
  • Варна
Дипломирането ще е на 20 ти , в Археологическия музей .Аз смятам да се замъкна , за последно да се нарадвам на страхотния му клас ! ❤

# 461
  • # супернатурална #
Къде се подават документи за кандидатстване на място? Мислех, че навсякъде е онлайн.

УАСГ. Може и онлайн, но ще използваме случая да разгледаме.
Сега се зачетох, може и да няма опция "на място",  посочено е някакво гише 7, но май е само за заявления за изпити. Нищо, така и така сме планирали, ще пиша с информация след като отидем. Някой друг за там?

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 10:10 от Г. Краули

# 462
  • Sofiа
И в ТУ може на място или онлайн.

# 463
УНСС също.

# 464
В УНСС и мисля в НБУ също може на място и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт