НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 848
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Не е излязла статистика. Защо реши, че Марулета са в Испанската?
   Е що , МА, недостойна ли съм за испанската? 
Шегувам се  , Санчо!
   Не съм в Испанската, не съм в столицата дори.На един друг "център " на света съм.

# 391
stanislavovamarina, ми прав е бил човекът

Да, въпросният канадски вълк  беше овчарка, просто черна, и наистина му беше тесничко в апартамент. Ще видим докъде ще ме докара липсата на отрочета..[/spoiler]
[/quote]
Русалче, давай смело!
Моята първа овчарка и голямата ми любов Макс..беше също канадски вълк-черна немска овчарка. Живееше и той в апартамент. Барс, сегашният овчар е дете на черни немски овчарки, аз намерих баща му който се беше изгубил и си взех русо бебе от него, защото още не мога да преодолеят липсата на Макс. Невероятни кучета са черните овчарки, невероятни.

# 392
  • София
Не е излязла статистика. Защо реши, че Марулета са в Испанската?
   Е що , МА, недостойна ли съм за испанската? 
Joy
Просто се чудех кое в поста ти навява на тази мисъл.

# 393
Хайде да минава и второто оценяване на десетокласника, че да почнем да чакаме и тези, никому ненужни резултати.

Клеми..и аз съм като теб...

# 394
  • София
   Не съм в Испанската, не съм в столицата дори.На един друг "център " на света съм.

Не го ли “побратимихте” тоз център с едноименния, по-голям по площ, но пък далеч по-млад американски щат? Или като ще сме Швейцария на Балканите, поне с Кранс …..?😜

# 395

Не го ли “побратимихте” тоз център с едноименния, по-голям по площ, но пък далеч по-млад американски щат? Или като ще сме Швейцария на Балканите, поне с Кранс …..?😜
    Ох , смилете се , нищо не разбрах.
  Ние сме побратимени с Инчуан / Китай, Житомир /Украйна , Дзержинский /Русия , Враня / Сърбия , общ.Медияна /Сърбия , Пирот /Сърбия , Каракал / Румъния , Бялогард/Полша , Храдец Кралове /ЧЕхия , Банска Бистрица / Словакия , Алпиняно/ Италия , Фонтен-Веркор /Фрация , Шмалкалден /Германия.
   Скиорче, както виждаш, с три сръбски града - сръбско и тва е!!!!

# 396
  • София
Малко като “развален телефон” стана цялата работа:))). Ама реших да дам подсказка на Bory Ana със щата Монтана и швейцарския курорт Кранс Монтана, пък ти да помагаш…Да не си събрала вече мамите-приятелки на бело, розе и други релаксиращи течности?🤗

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 14:26 от Skiorche

# 397
  • тук-там
Аз веднага се сетих за швейцарския курорт Wink Но явно всеки различно е интерпретирал Wink

# 398
Малко като “развален телефон” стана цялата работа:))). Ама реших да дам подсказка на Bory Ana със щата Монтана и швейцарския курорт Кранс Монтана, пък ти да помагаш…Да не си събрала вече мамите-приятелки на бело, розе и други релаксиращи течности?🤗
  Ееее, рано ни е да се подкарваме от днес, другия петък е дипломирането.

# 399
  • София
Аз съм пред Испанската и снимам класа с тоги. Много са готини!

# 400
  • София
Ех, Санака...
Зачитам се по малко в седмокласната тема и като на лента пред очите ми минава цялата наша седмокласна тема, личните ни преживявания, щастливи емоции и тревоги...
И бамммм... ти снимаш децата ни, вече в тоги и с дипломи в ръце!
Какъв безкраен водовъртеж е животът, а най-хубавото винаги предстои!
Обещавам си никога да не го забравям това!

# 401
  • София
Мъдра Слънчева, тъкмо защото е кръговрат и винаги идва нещо ново - най-хубавото предстои, нали!
Ако може и малко снимки от дипломирането да си споделим, ще е много приятно за четене в темата Smiley
Нашите седмокласници, как е, отдъхват ли вече?

# 402
Бутнали са план-приема във ВУЗ.
👨‍🎓Министърът на образованието и науката проф. Галин Цоков разпореди спешни действия за частично преструктуриране на план-приема на студенти в държавните висши училища за следващата академична година, за да се отговори на нуждите на пазара на труда. 🧑‍💻През последните два дни, в комуникация с висшите училища в страната, се подготви разкриването на допълнителни 125 места за специалности от професионално направление „Информатика и компютърни науки“.
📍За сметка на това ще бъде намален приемът по професионални направления, „Психология“ (с 5%), „Администрация и управление“ (с 6%) и „Икономика“ (с 2%).

# 403
Аз мисля, че ще има голяма нужда от психолози..😃😃

# 404
Седмокласникът не е доволен от днешната  матурата по математика и по-специално от втори модул, но от БЕЛ уж е доволен. Аз съм щастлива, че това мина, пък каквото стане. На едната задача от втори модул съставил уравненията и не съобразил , че са равни и решил, че не е така и.....да. Нещастен е много, защото е положил усилия, но стрес.. време .Та  чакаме 28и ще смятаме. Санака, Динева, разчитам на вас.

Общи условия

Активация на акаунт