НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 849
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Ей, няма сън с това НВО днес и с тоя дъжд.

# 376
Момичета, Добро утро! Стискам палци за днес на матуристите!Да им върви по вода, но водата да спира вече,че при нас е страхотия.Евакуират още едно село заради язовир.
  Кучета -ако някой ми е казал,че ще гледам купе вътре,мнееее.Не ама да.Щерката доведе едно сладко бебе, което сега е 50 кила и е голяма.Но е най-лошото същественце на света, а колко е внимателна с бебето.....Имаме и заек,който наборът подари на бившата приятелка,а тя му върна .Ние с ММ си го гледаме,двамата са си голяма любов.
   РЕСПЕКТ И ОГРОМНО БРАВО на децата ,които са приети в Бръшляна и други такива.
   И в противовес на това, нашите даскали се разбиха да споделят интервю с момичето от класа на сина ми, което е със 100 точки на ДЗИ БЕЛ, в което тя казва ,че успехът се дължи на частни уроци от 6 клас и една немалка сума за тях.Дори благодари на частната си учителка. Не знам на кой му бяха четене с разбиране.

# 377
  • Отвъд алеята зад шкафа
Точно ми излезе едно момче във фейса, явно е от групата на приетите смг-ци. Събира пари за таксата в Кеймбридж.

# 378
Мдааа, и едно момче от Търново, единственият българин приет в не помня  къде, свързано с НАСА, събира пари за таксата.Събираме капачки за детски линейки, събираме за лечение на дечица в чужбина, а ония ..........в парламента вземат хиляди лева заплата.
   Спирам,че ще ме пратят да ям банани

# 379
Добро утро! Хайде и днес стиснати палци и добри мисли за седмокласниците!

# 380
  • София
Успех на математиката на нашите седмокласници днес! Да бъдат спокойни и уверени в знанията си, да решават точно и бързо и да се похвалят с верни отговори на всички задачи!  Довечера вече ще дишате по- спокойно!

# 381
[quote author=пенсионирана русалка link=topic=1563532.msg46577820#msg46577820 date=168685100

Stanislavovamarina, да, може, аз имах куче  до малко преди да се появят децата..После, имайки три "маймунки", забравих дълго за кучета при такава гъстота на населението. Но сега пак съм на тая вълна нещо, понеже маймуните трайно ги няма.

Русалче, то овчарката си я взех, защото моя мъж не се нави за трето!Каза, че с този късмет най-вероятно ще са близнаци.Той самия има трима братя. Много се надявам да доживея и мойте хубавци да си хванат пътя и да са самостоятелни  и успешни като твойте. Иначе не е много добре баш овчарка в апартамент, но аз като млада бях силно пристрастена към породата.Това ми е трета овчарка. Малките породи са екстра. Пинчерът е на десетокласника, той си го закупи със собствени средства в пети клас. Много лесен за отглеждане, без косми, но мнногооо проклет😃😃Познайте кой е шефа😃😃😃😃
[/quote]

# 382
  • София
Официално съм поканена в Школо да присъствам на дипломирането на випуск 2023, на 21.06 в аулата на СУ. 😊
Мисля да отида и с това да затворя страницата с емоции около завършването. Ще отворя нова, с емоциите по поемането на новия път.

# 383
  • София
stanislavovamarina, ми прав е бил човекът Laughing
Скрит текст:
Чакаш второ, те вземат, че станат 3. Купонът би бил още по-голям, ако чакаш трето, пък се окажат 4 - страшничка е най-вече изненадата, моментът, в който го чуеш за първи път, после се свиква, даже е една забава без край, винаги някой се грижи за "добруването" ти  Simple Smile

Да, въпросният канадски вълк  беше овчарка, просто черна, и наистина му беше тесничко в апартамент. Ще видим докъде ще ме докара липсата на отрочета..

# 384
Браво на тези ученици от СМГ, които са приети в Ivy Leagues. Надявам се да успеят да платят безбожните такси на тези университети...

# 385
  • София
Хайде да минава и второто оценяване на десетокласника, че да почнем да чакаме и тези, никому ненужни резултати. Тази пролет само резултати чакам. Наборката неделя е на изпит по немски в СУ, мен ако питате напълно ненужен, надали ще изкара повече точки, но като иска да ходи. Може пък да ме изненада.
На раздаване на дипломите сме и ние в СУ, но на 22-ри. Ще отида вероятно и аз, да споделим момента. И да си пожелая след 5 години да присъствам на получаването на диплома за магистър в същата зала.

# 386
Успех на матурчетата, най-вече на 7мокласниците!!! Че тяхната битка тепърва почва, а за мамите е направо ........война!!!
  Ние сме официално поканени във ФБ, след като вчера звънях два пъти и ги помолих да направят официално съобщение.
   С мамите -приятелки ще ходим, после ще се напиваме. Официално да кажем Сбогом на елитното училище.

# 387
Извинявам се ако е коментирано....чета в 7 класната тема..излезе ли статистика за успеваемост та на ДЗИ бел по училища?  Марулета, да не сте в Испанската

# 388
  • София
Не е излязла статистика. Защо реши, че Марулета са в Испанската?

# 389
  • София
Не става ли въпрос за този младеж Наистина впечатляващо!
И не е само той от СМГ, но някои не обичат прожекторите, че са й са с пълни стипендии.
А, mivan ме е изпреварила.
Само аз ли изпуснах градината Санчова? Sad

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 12:35 от bibi

Общи условия

Активация на акаунт