НАБОР 2004 - новите пътища

• 57 878
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте. Въпросът ми е малко "предварителен", но ме притискат някои срокове и обстоятелства. Синът ми работи на морето. Ще получа дипломата му с пълномощно. Възможно ли е да го запиша в Софийски университет също с пълномощно.
Прочетох документите, които са се изисквали миналата година. Заплащането на такси може ли да се извърши в деня на записването с пос терминал в Софийски университет или трябва да се носят платежни нареждания от преводи по сметка или в изипей.

# 301
  • София
От правна гледна точка е напълно възможно с пълномощно. Съвсем отделен въпрос е, че примерно МУ София са решили, че не може. Joy Но мисля, че в СУ няма такъв проблем. Най-добре пишете мейл с този въпрос на отдел Образователни дейности - agrigorova@admin.uni-sofia.bg Може и на гл. юристконсулт - tpavlova@admin.uni-sofia.bg , както и на самия факултет.

# 302
  • тук-там
Абе ще ми липсва тази тема и дамите тук. Не може ли да си формираме студентска тема за нашия набор?

# 303
  • София
Ами то темата набор 2004 ще си върви докато пишем в нея и с различни тематични издания, нали!?

# 304
От правна гледна точка е напълно възможно с пълномощно. Съвсем отделен въпрос е, че примерно МУ София са решили, че не може. Joy Но мисля, че в СУ няма такъв проблем. Най-добре пишете мейл с този въпрос на отдел Образователни дейности - agrigorova@admin.uni-sofia.bg Може и на гл. юристконсулт - tpavlova@admin.uni-sofia.bg , както и на самия факултет.
Звънях на телефона, който е определен за въпроси на страницата на СУ. Отговориха ми, че може. Нотариусите знаели как се пише пълномощно, относно текста. Момичето на телефона попита някой друг и ми отговори това. Като цяло били на етап кандидатстване...
Трябва да запазвам билети и ми е малко притеснено.
За да няма въпроси...Синът ми е със 100 точки на ДЗИ математика. Ще кандидатства, но го считам за приет Simple Smile

# 305
Въпрос с неповишена трудност... В балообразуването участва ДЗИ, но ако не е упоменато точно кой ДЗИ как трябва да го разбираме? Задължителният БЕЛ, втори ДЗИ по избор или от третите ДЗИ-та?

# 306
За професионалните гимназии второто ДЗИ беше Държавен изпит за професионална квалификация. Тази оценка влиза ли някъде в балообразуването?

# 307

За да няма въпроси...Синът ми е със 100 точки на ДЗИ математика. Ще кандидатства, но го считам за приет Simple Smile

Ама аз все пак имам въпрос. Как се изкарват 100 точки по математика? Щото моят, големият, си спомням как гордо ми носи шестица на едно контролно по математика (което не му се случваше често). Задачите - верни. А на първа страница с 2 червени черти госпожата му подчертала името - вместо Тома, написал Тоба. Дето се вика, ако не друго, поне името да си обърка...А ти, 100 точки...

# 308

Ама аз все пак имам въпрос. Как се изкарват 100 точки по математика? Щото моят, големият, си спомням как гордо ми носи шестица на едно контролно по математика (което не му се случваше често). Задачите - верни. А на първа страница с 2 червени черти госпожата му подчертала името - вместо Тома, написал Тоба. Дето се вика, ако не друго, поне името да си обърка...А ти, 100 точки...
С учене. Обучение в Математическа гимназия от 5 клас. Ежедневно решаване на задачи по математика, включително през ваканциите. Частни уроци, школи в училище и също частни. Участие в абсолютно всички състезания по математика през тези години, национални олимпиади и т.н. От моя страна също много труд до 9 клас. След това вече не можех да му по могна в състезателната математика. Семейството ни се занимава с математика , учители и т.н.
Не мога да отрека, че предмета му се отдава.
И отново, много учене, много години.

# 309
Шегата настрана. Браво на момчето ти, рибенце!!!

# 310
  • тук-там
Санака, давай розмарина - да си го мерим Wink

И един жасминов храст от мен:

# 311
  • София
Въпрос с неповишена трудност... В балообразуването участва ДЗИ, но ако не е упоменато точно кой ДЗИ как трябва да го разбираме? Задължителният БЕЛ, втори ДЗИ по избор или от третите ДЗИ-та?
Е, трябва поне да е упоменато по кой предмет. Joy Иначе, ако няма уточнение ДЗИ1, ДЗИ2, ДЗИ ПП... всяко ДЗИ би трябвало да влиза в балообразуването с упоменатия коефициент.

За професионалните гимназии второто ДЗИ беше Държавен изпит за професионална квалификация. Тази оценка влиза ли някъде в балообразуването?
Не. Освен ако някъде не е изрично упоменато.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 11:58 от sanaka

# 312
  Това къде? Не са ли изброени поне ДЗИ АЕ, ,или ДЗИ НЕ, ДЗИ География? Нещичко?

Според мен само където изрично е посочено.
   Егати, аз се опитвам да дам компетентно мнение?! ЖДНБ!
  Санчо , да , в нашия конкретен случай е в наша полза. Даже специалност му харесах, ама той не знае. Бившата риятелка я учи, втора година ще завършва. Ще ме отреже, сигурно.
   MTZ , ти нямаш милост!!! Не стига редишната потребителка със 100 точки на ДЗИ мат, тва ми е като фантазия, ами сега и жасмин!!!
   Ще пращаш корени, да знаеш!!!

# 313
MTZ, не казвай адреса, че рискуваш в събота  да ти звъннат на вратата десетина развеселени женички, подрънкващи бутилки в торбички. Много хубаво и зенено у вас.

# 314
  • София
Ма кв'о правиш с толкоз розмарин, mtz?! Да не го продаваш на пазарЯ? Joy

Общи условия

Активация на акаунт