Въпроси за TBI Bank

• 79 303
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Куриер на Спиди ще дойде до теб и ще ти предаде картата срещу подпис.
За шопинг лимита не мога да помогна, не ползвам. Нямаш никакви такси. За прводи сигурно има, но още не съм правила. Но теглене, плащане на ПОС, по интернет, поддръжка сметки и карта, теглене до 2 пъти от банкомат, всичко е без такси.

Гледам, че ми предлагам 20к кредит. Аз не им исках по-малкия, но гледам щедри го дават.

# 736
Шопинг лимитът си е точно това, което описват. Аз го използвах и си връщам 6 месеца без оскъпяване. Картата ми я донесе куриер до вкъщи

# 737
Понеже много мразя да се връзвам  да чакам куриер на адреса цял ден, когато ми пристигне съобщение, че имам пратка от Спиди, просто я пренасочвам  до най-близкия офис през приложението им ( има линк в съобщението). Безплатно е. Така направих и с картата и в удобно за мен време минах да си я взема.

# 738
Моята карта дойде много бързо. Един четвъртък (преди година) беше късно вечерта, когато направих регистрация и не повярвах в събота сутринта, дойде един огромен бус (все едно джакузи ми доставяха).  на СПИДИ и ми донесе картата - подаде ми я през прозореца на буса.

# 739
И аз от офис я взех. Не мога да чакам куриери.

# 740
И аз от офис я взех. Не мога да чакам куриери.
Е като не ти доставят джакузи с картата, по лесно е от офис.

# 741
А вие ли си активирайте картата или тя сама ?

Аз си създадох сметка през приложението и заявих да ми изпратят карта. Докато чаках да пристигне картата, в приложението имах опция активирай карта.
Картата пристигна след 2 дни (в четвъртък) но понеже ни ми беше добре, реших че няма да се занимавам сега с нея. Преди малко я извадих от плика за да я активирам но установих пе вече е активирана. На мен ми остана само да изпратя SMS за да получа пин.

При вас така ли беше?

# 742
При мен за да активирам Неон картата в апа на банката, беше нужно да въведа номера изписан на дебитната карта в апа, но аз пристъпих към активация веднага щом получих картата. Ако от банката някак знаят точният номер на твоята карта, явно могат да ти я активират в приложението. А може и процедурата по активация да е опростена, все пак моят Неон е от първите, може би вече 1 година го ползвам, а може и повече. Simple Smile

# 743
За сега всичко е добре но някак си приложението не ми се струва достатъчно добре защитено. Само един шестцифрен код и нищо друго.

# 744
За сега всичко е добре но някак си приложението не ми се струва достатъчно добре защитено. Само един шестцифрен код и нищо друго.
А какво друго очакваш?

# 745
Приложението е на лично устройство все пак, което също има защита - дали с ПИН, с пръстов отпечатък или там каквото. И отделно още за него ПИН или отпечатък. Какво още наистина?

# 746
  • Асеновград
Можеш и пръстов да активираш .
Скрит текст:

# 747

Револют е с четири цифрен.

# 748
Можеш и пръстов да активираш .
Скрит текст:

Благодаря, това не го бях видял.

# 749
  • София
Днес минах до офис Красно село София. Сложена бележка, че офисът временно няма да работи. Да посетим друг. В приложението се седи като работещ.

Общи условия

Активация на акаунт