Въпроси за TBI Bank

• 82 034
  • 1 149
  •   1
Отговори
# 630
Има нови игри. Но май само за 50 лв. Ще видя, като ги пуснат.
Имам сметки от 7 години в ТБИ. Не ходя всяка година за актуализация на данните. Нито веднъж не съм ходила по тяхно искане.
Доколкото разбрах от това, което ми обясниха - става въпрос само за тези, които са си открили сметка онлайн, през приложението.

# 631
Имам сметки от 7 години в ТБИ. Не ходя всяка година за актуализация на данните. Нито веднъж не съм ходила по тяхно искане.
Доколкото разбрах от това, което ми обясниха - става въпрос само за тези, които са си открили сметка онлайн, през приложението.
Няма такова условие поне в сторитата. Кой ти го обясни това?

# 632
  • София
Аз пък да споделя какво се случи на мъжа ми, нали бях писала, че беше отказал да му издадат карта, но в последствие размисли за да може да ползва приложението за другите сметки които има, та няколко пъти им писа в чата без никакъв резултат, накрая отиде в офис и от там служителката заяви въпросната карта.
Та миналта събота получава известие от Спиди, че ще доставят картата обаче нищо не донесоха, в един момент от приложението получи известие, че вече има карта и да я активира, влиза в Спиди и гледа картата доставена, че и подпис има, само първото име съвпадаше, той не се трогна много щото Спиди си правят каквото искат и според него куриера си е спестил идването, обаче аз взех да дудна и той им писа в чата, че не е получил нищо, а пише, че е доставена, служителката праща някакви кодове на смс той да им ги пише в чата и блокираха картата, уж ще изпратят друга.
В понеделник звъни тоя от Спиди и почна, той бил нов колегата в събота и се объркал... ала-бала, но той отказа да му я носят защото вече е блокирана.
По интересното беше, че след няколко дена му звънят от ТБИ да го питат що не си активира картата Scream, той обяснява, въпреки, че би трябвало да имат тази информация, а патицата му вика ами заявете  нова през приложението, той се развикал, че колко пъти заявявал и нищо и няма намерение да ходи пак в офис и ето заявява картата на нея, а тя - ами ще видя, ще кажа на колегите и така... най-вероятно нищо няма да пратят пак.
Та мъжа ми  вика много са зле, взема да ходя да тегля парите.

# 633
Вече не получавам известия за постъпили суми. Аз ли съм направила нещо? Мога ли да си включа известия? Само да уточня,че съм си блокирала картата от приложението, за да не изтегли някои нещо

# 634
Няма такова условие поне в сторитата. Кой ти го обясни това?
Аз говорех за блокирането на сметката, не за игрите.

# 635
Вече не получавам известия за постъпили суми. Аз ли съм направила нещо? Мога ли да си включа известия? Само да уточня,че съм си блокирала картата от приложението, за да не изтегли някои нещо

Може би затова.
Аз получавам, днес имам.

# 636
В приложението от доста време ми седи, че съм одобрена за дадена сума кредит. Искат само поща, по която да пратят договора. Толкова ли лесно става реално? Имала съм две покупки на изплащане и съм си внасяла редовно, но дали ще ме преглеждат за одобрение...

# 637
Щом в приложението ти пише, че си одобрена и искат само имейл адрес, значи най-вероятно е така. TBI лесно дават кредити Simple Smile

# 638
Всъщност ей сега зададох сумата, която ми трябва, избрах си за колко време да я връщам и наистина получих буквално веднага договора по пощата си и надпис в приложението да си харча парите с кеф. То за един кеф. 😅 Пишеше, че утре след 11ч мога да взема парите си от Изи Пей. Дано не ми звънят за някакви досадни уточнения или да ме зарибяват за нещо друго. И без туй ми е в повече това, че опрях, но до тук не съм имала проблеми или неуредици с тях, затова разчитам.

# 639
Ей ама колко бързо отпускат кредити, когато им е за печалба, а колко трудно си оправят другите неуредици. Иначе браво, поне това става бързо. Аз пак не разбрах, защо си взимате (с такса) парите от Easy Pay. Щом имате приложение, нямате ли карта НЕОН и да си теглите парите от банкомат например (безплатно), т.е. да преведат сумата по сметката на НЕОН-а? Или пък направо да си пазарувате безконтактно или онлайн с картата, безкешово.

# 640
Мен пък ме отрязаха за кредит Simple Smile Хем с високи доходи и само една кредитна карта към друга банка.. А исках да активирам тоя шопинг лимит, за да се включа в томболите за MacBook и iPhone 15.

# 641
Защото аз нямам карта Неон и това е първият кеш, който взимам на заем...
А как са те отрязали? То всичко става автоматично през приложението.

# 642
Ами цъкнах на бутончето за проверка на кредитния лимит, попълних малко данни и след известно време получих нотификация, че не може да ми отпуснат кредит..

# 643
Марти, много странно? Thinking

# 644
Марти, много странно? Thinking

Да, и аз се учудих.. За първи път банка ми отказва кредит 🤔

Общи условия

Активация на акаунт