За новите маниери в свалките

• 22 705
  • 558
  •   1
Отговори
# 405
При сексуален контакт с мъжа ми е важно да получавам не единствено оргазъм, а усещането за човека, кожата, допира, присъствието, очите, мириса му.
Може ли и малко косми?
За един приятел питам.
Може, секси са мъжки гърди с косми. Стига да няма под мишниците и по гърба. Кьосета не харесвам аз.

# 406
При сексуален контакт с мъжа ми е важно да получавам не единствено оргазъм, а усещането за човека, кожата, допира, присъствието, очите, мириса му.
Може ли и малко косми?
За един приятел питам.
Може, секси са мъжки гърди с косми. Стига да няма под мишниците и по гърба. Кьосета не харесвам аз.
До определена възраст и без брада! Състарява😑

# 407
А после като в песента - "На тая възраст вече всичко е изгубено?!" Grinning

# 408
  • По света и у нас
Нищо против нямам космати мъже - като меченца. Епилирани по-добре да не ми се показват.

# 409
Има конкуренция, има и всякакви модели хора - вкл. ИТ, който тренира.
Съгласен, единия от синовете ми е много успешен програмист, но редовно ходи на фитнес и никак не се вписва в представите ни за ИТ.

# 410
  • София
А, помня аз, че Стрейнджъра беше пуснал веднъж снимка на синчето, супер беше Laughing

# 411
  • Paris, France
Може ли и малко косми?
За един приятел питам.

Ако прЕателят е урангутан или котарак, може.

# 412
Здравейте ! Не искам да отварям нова тема за това ще си задам въпроса в тази ,защото ми се стори подходяща .Преди време срещнах един мъж с който се познаваме бегло от много години покрай мой братовчед .Само на здравей бяхме .Та аз видях ,че ме заглежда,намерих го в социалните мрежи и той веднага ми писа.Проблема е ,че сме обвързани и двамата .Това беше преди две години близо ,и нищо не се получи . Писахме си да се видим тайно някой път ,но той после спря да пише ,явно се отказа ,не разбрах поради каква причина .Та наскоро идва няколко поредни дни в парка до нас (и той живее наблизо ) и постоянно ме гледа,но така и не ми е писал .Чудя се дали ще изглежда тъпо ,ако му пиша пак .

# 413
  • София
Да.
Ако искаше нещо - да си го е взел

# 414
щом сте обвързани, защо искаш да му пишеш? Кръшка ли то се или какво…

# 415
Здравейте ! Не искам да отварям нова тема за това ще си задам въпроса в тази ,защото ми се стори подходяща .Преди време срещнах един мъж с който се познаваме бегло от много години покрай мой братовчед .Само на здравей бяхме .Та аз видях ,че ме заглежда,намерих го в социалните мрежи и той веднага ми писа.Проблема е ,че сме обвързани и двамата .Това беше преди две години близо ,и нищо не се получи . Писахме си да се видим тайно някой път ,но той после спря да пише ,явно се отказа ,не разбрах поради каква причина .Та наскоро идва няколко поредни дни в парка до нас (и той живее наблизо ) и постоянно ме гледа,но така и не ми е писал .Чудя се дали ще изглежда тъпо ,ако му пиша пак .
Тогава или сега сте обвързани? Ако е сега, по-добре помисли да оставиш човека до теб и се зачуди дали трябва да му пишеш.

# 416
предложила си му веднъж да му се пуснеш като тайна любовница, той е дал на заден и питаш дали пак да му се навираш?
човека може да те гледа от притеснение да не му се нахвърлиш на публично място, примерно..

# 417
Е какво да се притеснява .Той сам идва до мен наблизо и ме гледа .Според мен щеше да ме отбягва ,ако му е неприятно .

# 418
а смига ли ти като те гледа или само те гледа? къде те гледа? и защо не си говорите?
сериозно, не го кефиш достатъчно явно..
ти ако искаш се унизявай да му се навираш и да си доказваш, че може да си легнеш с него..

# 419
Да уточним, гледането не е свалка 😁

Общи условия

Активация на акаунт