RYANAIR - 23

• 51 990
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Сега проверих : до Задар е 8€

# 76
Задар в момента

# 77
  • на малък остров в океана
Това са цените за места при закупен приоритет. Ако отидете на по-задните редове дори са безплатни, нали?

Ето как изглеждат без приоритет

# 78
Да,това са билети Плюс,с багаж 20 кг.Ясно откъде идва разликата.

# 79
Как да разпечатам бордната карта, така че да е само тя? Сега , след като я сваля, излиза в единият ъгъл реклама, в другият - бордн.карта, в третия - план на пътуването...

# 80
ами сигурно няма как, ама така или иначе после листа го хвърляш
може и да редактираш файла с редактор за пдф, ама аз не бих се занимавал, предвид горното

# 81
  • ПЛОВДИВ
Как да разпечатам бордната карта, така че да е само тя? Сега , след като я сваля, излиза в единият ъгъл реклама, в другият - бордн.карта, в третия - план на пътуването...
Това е бордна карта. След разпечатване може да згънете листа на половина по хоризонтла и след това пак на половина по вертикала да се вижда баркода. Аз  така я згъвам когато съм на летището, тъй като не заема място.

# 82
Привет, имам питане.
Планирам семейно пътуване до някоя дестинация (в зависимост от цените на билетите) за края на октомври. В момента не са много вариантите, които ме устройват.
Кога да очакваме зимното разписание? Има ли шанс при обявяването му да се отрази и на цените за октомври, или ще е само за полети и цени след ноември?
Благодаря!

# 83
  • София
Не знам за къде търсиш билети.
Там, където аз пътувам редовно вече е налично зимното разписание.
По мои наблюдения го няма за там, за където полетите са сезонни.
То не, че не може и на редовна линия да намалят полетите в последствие.

# 84
Благодаря, това ми помогна. Явно съм гледала сезонни. Щом всичко е налично - време е да купувам Simple Smile

https://
Не знам за къде търсиш билети.
Там, където аз пътувам редовно вече е налично зимното разписание.
По мои наблюдения го няма за там, за където полетите са сезонни.
То не, че не може и на редовна линия да намалят полетите в последствие.

# 85
  • София
Лично аз не бих купила веднага билети за края на октомври, освен ако по някаква причина конкретната дестинация не е натоварена точно в този период. Като цяло в края на октомври  и ноември месец не се пътува много и тогава цените на билетите са най-евтини. Бих наблюдавала известно време как вървят цените. Според мен ще поевтинеят в един момент.

# 86
Лично аз не бих купила веднага билети за края на октомври, освен ако по някаква причина конкретната дестинация не е натоварена точно в този период. Като цяло в края на октомври  и ноември месец не се пътува много и тогава цените на билетите са най-евтини. Бих наблюдавала известно време как вървят цените. Според мен ще поевтинеят в един момент.

Благодаря за съвета, ще го последвам.

# 87
Как стои въпросът с валидността на личната карта при пътуване? Ако изтича след около 7-10 дни , дали ще е проблем ? Уточнявам, че по време на самото пътуване  е валидна.

# 88
Не зависи ли от страната, в която отивате? Обикновено пише "да имате валиден документ за самоличност, валиден не по-малко от 30/60/90/180 дни от датата на пътуване". За 7-10 дни... това си е голям риск, аз лично бих си сменил документите преди полета.

# 89
За ЕС няма проблем да се прибере дори в последния ден на валидност на картата.

Общи условия

Активация на акаунт