СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 901
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм за "До Чикаго и назад" на тезата. Не се е падало май никога.
Също така тази година се навършват 130 години от първото издание на "До Чикаго и назад".

# 76
"Заточеници" ми се върти на мен на дъното на чашата... Simple Smile

# 77
Някой да напомни- При преразказа пишеше ли се заглавието и автора?

Писах на нашия учител от школата и отговорът му беше, че няма нужда. Някой да има друга информация? Отнемат ли се точки ако не се запише заглавие, автор, дидактическа задача?

Тезата дано да е от “ Неразделни”

# 78
Някой да напомни- При преразказа пишеше ли се заглавието и автора?

Писах на нашия учител от школата и отговорът му беше, че няма нужда. Някой да има друга информация? Отнемат ли се точки ако не се запише заглавие, автор, дидактическа задача?

Тезата дано да е от “ Неразделни”

И да се напише заглавието и автора не е грешно. Не се санкционира.

# 79
Филмът е пълен. Аз съм повече в него, отколкото детето, разбира се. Тя вече мечтае за море и лагери. Аз съм за теза върху "Неразделни". Тя се моли само да не е от "На прощаване". Да се свършва тая мъка вече!
Късмет и спокойствие на вдички деца!

# 80
Моят няма претенции за тезата. Обаче не мисля, че ще повторят миналогодишната. Залагам на Опълченците или На прощаване. Обаче не съм добра в прогнозите, защото и за матурите на големия си мислихме за някои от класиците, ама се оказа Дубарова.
Някой спомена Серафим, не помня нашите да са правили тези на него...

Успех и късмет на всички деца!

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 18:56 от Radina

# 81
Получихме “заветната бележка” Simple Smile и да има и вх. Номер и код.

До колкото разбрах утре отиват с бележката и ученическа карта.

Няма да ги учи наизуст ще ли да ги гледат от бележката цифрите на ЕГН и вх. Номер🙃

Кода за достъп може ли да се коригира в “инфоприем”?

# 82
Аз залагам на вариант 2. Simple Smile

Серафим им беше възможен вариант за ОЛВ  на националния кръг. Падналият се ОЛВ беше върху откъс до Чикаго и назад.

Успех на всички деца на пишещи и само четящи в темата. И на тези, чиито родителки ни приписват до социални. Спокойно да премине всичко около НВО и проверяващите да бъдат добри хора.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 10:33 от рони

# 83
Наминавам от осмокласната тема да пожелая успех утре и в петък на всички деца. Да покажат най-доброто от себе си. Вижда му се края и на вашата одисея. Успех!

# 84
Аз гласувам за "по жътва" или "по жицата".

Аз също залагам на "По жътва" или "Една българка"

# 85
Здравейте, успех на всички седмокласници утре. Имам такъв въпрос- влязох на сайта прием ( от служебната  бележка ) и не намирам къде да се влезе в профила на ученика. Вероятно още не активен... Така ли е и при вас?

# 86
  • София
Успех и от мен, да са спокойни, уверени и концентрирани децата! Аз чакам петък повече от обикновено, подозирам, че ще се напия Joy

Вкъщи е леееко напрегнато, на пръв поглед сме много дзен, а всъщност детето място не може да си намери, на мен ми се сви стомаха на топка. Имаше онлайн урок по български при любимия учител и след като свършиха го изпратих навън, да се разсее, да не гледа в една точка и да се навива колко е страшно.

Ами успех на децата и нека силата бъде с нас и тях! Simple Smile

# 87
Здравейте и от мен от шестокласната тема ! Минавам  само да пожелая на децата ви спокойствие и късмет.

# 88
Успех утре на всички деца!!!
 🍀🍀🍀
Ейй, цяла година изкарахме с някои майки тук, та и за техните деца се вълнувам!

# 89
  • София
Дано са спокойни децата утре и да покажат наученото!

У нас девойката и аз сме доста притеснени, като аз се опитвам да се крия, а младежът днес установи, че не знае къде му е ученическата карта. Ще ходи с изтекъл задграничен паспорт, ако не я открие. Той е сравнително спокоен, защото разчита повече на изпитите по рисуване, та очаквам да се напрегне за тях.

Общи условия

Активация на акаунт