СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 008
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 125
Моята девойка каза,че на първи модул първоначално е пропуснала 5 задачи.Направила го до края и се върнала да си ги решава отново,но две е играла на тото!19 задача каза че е била гадна и не е много сигурна дали е вярна!На втори модул 21 частично е решена 22 цитирам:"Писах някакви пълни глупости" 23 е направила чертеж и две от подточките! Абе разстроена си излезе!Каза,че ако има 50т. ще било чудо!
Ако трябва да съм честна и аз съм разстроена,реве ми се! Разочарована съм и то от това,че си мислех,че двете години уроци ще дадат по добър резултат! Абе трябва ми време да си го преживея! Казах на момата,че въпреки всичко я обичам и важно е да сме живи и здрави!

# 1 126
  • София
22 задача - работниците в първата бригада са 8, във втората - 6

И дъщеря ми толкова е получила, ох, а аз в момента съм блокирала и мозъкът ми отказва да смята.

# 1 127
Излезе спокойна и уверена. Няма да казвам какво каза, че съм суеверна. Каза, че като трудност не било нищо особено, същото като миналата година и като повечето пробни изпити.

# 1 128
  • около Варна
Гледам ги тези задачи и съм сигурна, че по-скоро китайски ще проговаря, отколкото да разбера нещо. Чакам МОН да пуснат отговорите. Седмокласникът решил първи модул, дали е вярно, вече е друг въпрос. Втори модул му се видял много труден, задачата с работниците пълна мъгла. По другите решавал нещо. Никак не съм оптимистична относно резултатите и по двата изпита, но каквото такова. Заминаха да се черпят по повод края на изпитите. Дето се вика и да паднем, и да бием, все ще се напием 😁

# 1 129
На този изпит няма да проверява сина ми задачите, решил е да живее в блаженство, че ще има 100 точки 😂😂😂.
Хахаха, казах го на дъщерята и тя: И аз така!:blush:

# 1 130
Девойката е въодушевена,  всичко е решила, ще видим колко е вярно. Като трудност било "средна работа, пробното в пмг беше доста по-трудно". 
За нея това е добре,  защото точно лесните задачи омазва.  Концентрацията и се вдига при задачи със средна или по-голяма трудност. Не знам какво е направила и няма да проверявам/дано удържа/. Живеем в неголям град, 80т ни стигат, та се надявам да е изкарала поне 75. Каквото - такова.
Онези, които си мислят,  че са се провалили - не са! Никой не знае кое би било най-добро за детето. По-важното е да имат късмет и да попаднат в добра среда. 
Сега да си прегърнем децата и да продължаваме напред. ❤

# 1 131
  • София
Ако съм сигурна, че всички са излезли вече, мога да кача решенията на 2 модул. Би трябвало или?

# 1 132
  • Sofia
biberona, и аз съм в същото състояние. Две учителки по мат, очаквания за над 90 т., бил почти най-добрият ученик на едната учителка. 100 т. на един пробен. И сега не е решил последните две, ама изобщо.

# 1 133
  • Пловдив
Ако съм сигурна, че всички са излезли вече, мога да кача решенията на 2 модул. Би трябвало или?

излезли са Wink

# 1 134
Нали на втори модул може на да пише на гърба на листа, т.е. сканира се двустранно? Квесторката не е разрешила да си откъсне листата по пунктира... Голямо въртяне е било за писането...

# 1 135
  • София
Нали на втори модул може на да пише на гърба на листа, т.е. сканира се двустранно? Квесторката не е разрешила да си откъсне листата по пунктира... Голямо въртяне е било за писането...

При нас са го накарали да пренесе задачите на другия лист, не трябвало да се пише двустранно.

# 1 136
  • София

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 13:29 от пенсионирана русалка

# 1 137
  • София
Отговорът на подточка б) на 22 зад. 4 и 5 дни ли е?

# 1 138
  • София
biberona, и аз съм в същото състояние. Две учителки по мат, очаквания за над 90 т., бил почти най-добрият ученик на едната учителка. 100 т. на един пробен. И сега не е решил последните две, ама изобщо.
С големия ми син преди 3 години беше сходна ситуацията. Доста време по-късно разбрахме, че по време на изпита е получил паник атака. Резултатът му беше доста под очакваното, но влезе  по второ желание и беше на 1.5т от първото си желание.
Днес ми се обади супер радостен да се похвали, че е много доволен от НВО по математика в 10 клас. Щял да може да си погледне учителката в очите.
Ще си намери място детето, дори и да не е първоначално желаното, за което няма как да сте сигурни преди да излязат резултатите.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 16:01 от green_dawn

# 1 139
Ако свитъкът за свободни отговори е като миналогодишния, а предполагам че е така, следващият лист е за следващата задача. Има номер на задачата, за която е предназначен листът. Когато на гърба не може да се пише, там има голям изричен надпис " на тази страница не се пише!".

Общи условия

Активация на акаунт