Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?
та
моля се всичко да е наред след това. 
(ама нали се оплаквах ,че нямам 
), благодаря за успокоенията
Знам от опит колко е гадно. Досега съм имала две шефки, и двете с деца, мислиш си, че ще проявят съчувствие, но...
Мога само да ти кажа да не й се връзваш (знам, че е трудно, особено в сегашното ти положение, ама си мисли само хубави неща)
Това е нещо, което трябваше отдавна да направя!!!! 
Ааа и момичета най важното не съм ви казала.На 12.01 станах леля.На брат ми му се роди момче.Какво да ви кажа цели 54см. и 4.550кг.Вижте какво голямо момче.На снаха ми също й бяха казли,че не отговаря на седмицата в която е,а сега вижте какъв голям бебок си имат.Много съм щастлива.На 17.01 евентуално ще ги изпишат.Чакам ги с нетърпение,защото са ми наблизо(само 5 етажа по-надолу)
тоооолкова много се развълнувах, а колко е пораснало само за една седмица... истински гигант направо
, но както казах и на док явно добре го храня
ама по-добре късно отколкото никога
Радвам се за теб, за прекрасния звук, който си чула
наистина съм палечка. Да се надяваме, че всичко ще е наред при вас
!
,но не се отчаих защото миналия път имах 9 отрицателни теста и чак след закъснението видях двете чертички на два теста Home test.Снощи имах някакво усещане,а и от наколко дена гърдите ми са напрегнати и много болезнени при допир,боли ме и кръста.Днес нещо ме накара да изтичам до аптеката и си купих Clear test-и най-накрая ги видях-така желаните две чертички
.Втората чертичка е малко по-бледа,но я има.Много съм щастлива,макар и страха който изпитвам.Мисля да изчакам няколко дни и да отида на лекар.
!
!
!