Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
Как мога да напиша града при термините за среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с тревожността след преживяна миомектомия?
-
Как мога да остана продуктивен на работа, когато съм уморен и не ми се ходи?
-
Как мога да напиша града при термините за среща?
-
Как мога да преодолея чувството на умора и лошо настроение?
-
Как мога да се подготвя за преглед при гинеколог, ако нямам направление?

на финала! Цвети стискам палци всичко да е наред при теб. Не се тревожи, я виж какъв страхотен резултат си имаш от предишната бременност!
И сега ще е така, сигурна съм! matsa80, electra86 и вие да се пазите! Вече сте се присъединили към нас и никъде не ви пускаме да ходите, тук оставата и трите до края 
! Страхотна новина! Продължавай в същия дух и все така добре да расте бебока! Btw ще се радвам наистина ако можеш да ми дадеш повече инфо за самоосигуряването. Аз мисля да се регистрирам като свободна професия и да си плащам сама осигуровките. За да не занимаваме народа, ако искаш ми пиши на лични!
Явно това е нещо почти неизббежно за повечето майчета. Аз ви казах да внимавате с пожеланията, ама не слушате!
Така че чака те наистина нещо вълшебно!
след малко ше се просна
това детенце явно всичко в мен изсмуква
ям много плодове и мляко, абе общо взето гледам по-полезни неща да хапвам (покрай другото дето ми се хапва
), ама явно не ми стигат витамините, знам ли
A mejdu drugoto niakoi ima li info za dok Rizova pri neia sam na pregled kazvat 4e e dosta dobra
Толкова приятно ми стана.Аз днес направих още 3 тестчета-и трите са
,макар че вторите чертички са по-бледи,но ги има!По принцип утре ми е денят на лелката затова не смея да се зарадвам много,но ЧЕТИРИ 

в осем и половина съм заспала 

така че ще трябва да постискам зъбки
, дано да съм му дала кураж и сили за живот с тази новина
Колкото до бродирането и плетенето, никога не съм имала влечение към тези дейности