ДЕКЕМВРИйче в коремчето расте, мама вече ще го води на море – ТЕМА 7 (2023)

• 34 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
ЛейдиРоуз, аз съм 15+3, също с предна плацента и АГ вчера ми каза, че е рано да го усещам. Аз я питах точно за усещане подобно на пърхане/леко пукане и тя каза, че вероятно е било контракцийка.

# 316
Лейди Роуз,благодаря ти за отговора❤
А т.к.сега съм в 30 дневен и искат да ми издадат друг за 15 дни(до ЖК),дали с този 15 дневен няма да се получи някакво прекъсване?
Аз също от вчера имам пробождания в ляво и сега за секунди в центъра на матката,но аз съм едва 12+4 гс,задна плацента 🙄

# 317
  • София
Моля 😊 Не, няма да има прекъсване. Правят ти го 15 дневен, защото след това ще имаш нов 30-дневен по ЖК.

# 318
maria докторката се казва Йозджан.Не съм я проучвала,както правя обикновенно 😁просто тя се падна. Честно казани два пъти вече ми се налага да ходя до девата (предния път като бях с много висока температура ) и двата пъти бяха много сърдечни и подробни доктори.Бях приятно изненадана ,че докторите са малко кът в Бургас.

# 319
Моля 😊 Не, няма да има прекъсване. Правят ти го 15 дневен, защото след това ще имаш нов 30-дневен по ЖК.
И моята логика от прочита на норм уредба е,че не трябва да се види прекъсване(реално няма и такова),но исках експертно мнение,за което ти благодаря отново🙏🏼

# 320
Мамчета, по повод компресиращите чорапи можете ли да сподели какви точно сте купили за себе си! Може и линкове дори

# 321
Момичетата от Бургас, при кого ще правите ФМ?

# 322
Момичетата от Бургас, при кого ще правите ФМ?
При д-р Мануелян

# 323
Здравейте, мина и моята фетална най-после. По измервания съм в 12+ седмица, по ПРМ в 14та. Късна овулация. Всичко е наред с малчо 2, има си всичко, което трябва да има. Този път съм със задна плацента 😂 та ще чакам да усетя нещо. Аз усещам де, но не съм сигурна.
Термин 29.12 и док каза секциото към 15.12, но ще си го обсъдя с моето АГ. Абе за Коледа трябва да са ни изписали 🥰
Нарочно питах за пола, без да казвам, че го знам. Е, видя го. Вижда се атрибутът, чак аз го видях 🤣

# 324
Мамчета, по повод компресиращите чорапи можете ли да сподели какви точно сте купили за себе си! Може и линкове дори

https://galen.bg/aparati-testove-sanitaria/med-konsumativi/kompresivni-chorapi От тези взех аз, сините кутийки, избираш размер и си ти

# 325
Говорейки за секцио, малко ме наведохте в едни мисли. От години съм винаги с по-високо от нормалното очно налягане (не нося очила и не слагам капки). Четох, че често е предпоставка за секцио. Като цяло нямам желание за секцио, дори леко ме плаши и се чудя дали е вариант да отида на очен още от сега, ако има варианти за някакви капки, които да слагам предварително, за да се избегне риска?

# 326
Говорейки за секцио, малко ме наведохте в едни мисли. От години съм винаги с по-високо от нормалното очно налягане (не нося очила и не слагам капки). Четох, че често е предпоставка за секцио. Като цяло нямам желание за секцио, дори леко ме плаши и се чудя дали е вариант да отида на очен още от сега, ако има варианти за някакви капки, които да слагам предварително, за да се избегне риска?
Най-добре е да посетиш добър очен лекар и след обстоен преглед да каже дали е добре да раждаш нормално. С предната бременност моят аг ме беше пратил, защото съм с диоптър, но на прегледа се установи, че няма опасност.

# 327
  • София
Да, измерва се налгането и ще си каже становище лекаря, в 99.9% от случаите до колкото знам няма никакъв проблем са нормално раждане.

# 328
Аз в Бургас на лекарите вече нямам вяра за фетална. Първата я правих в Пловдив при доктор Стоилов , втората пак ще е там живот и здраве.

# 329
От запознатите,може ли някой да каже при високо кръвно, задължително ли е секцио? и има ли някоя,което е раждала естествено с високо кръвно?

Общи условия

Активация на акаунт