Достатъчно ли правя за детето си ?

• 9 959
  • 361
  •   1
Отговори
# 75
Айде сега и да я клати ли Joy
Ту на работа, после като се върне да си играе с детето, да се занимава с храната и какво ли още не, че и клатене.
Може да му спада от толкоз много задължения.
Аз оставам с впечатление, че тя много не е майка.
Не знам, ама да си буден и да събудиш спящ човек е отврат.
Хубаво, трябва редуване, ама това ми е гадно поведение.

# 76
На четирите магистъра ме загуби автора ….

# 77
Оле чак си го предстсвих, милия Joy след цял ден работа, играене, ставане нощем, осигуряване на храна,пазаруване, миене и тн. и накра де трупясва на спалнята исе сеща "олееее, ама аз забравих да я клатя" Joy Joy

# 78
Хаха.
А всъщност сме чели толкова пъти, че всяка една жена трябва да може. Разбира се също така и да се поддържа, ако не иска мъжът да си хване любовница.
Разберете, че жените са различни, т.е това, че вие не можете да си позволите дадено поведение означава, че не трябва да си го позволявате, а не че никоя друга не трябва.
Епитети като отровна, невротичка, лигла, мързелива, не трогват изобщо такива жени.
Ако помагат да други, това е доста интересно.

# 79
По-леко, дами, все пак не сме изслушали и другата страна. Не се знае там версията каква е.

Тръпна в очакване на следващата тема, в която баща на бебе се оплаква от жена си, тъщата, балдъзата и цялата вселена. В БГ-Мамма... Simple Smile

# 80
Аз тръпна за коментарите.

# 81
Това за дипломите всеки реагира така като го кажа... Аз не мисля,че има нещо лошо в това. Ако трябва да съм честен , аз я подкрепям в това да учи докато гледа детето , стига това да не и пречи, за жалост това което бяхме говорили преди да запише отново не е точно това което очаквах.  Да когато имаш бакалавър икономика, после можеш да запишеш доста магистри директно , без да се налага да минаваш през бакалавър отново. Има и такива които са за по година , какъвто е сегашният. В интерес на истината тя вече ги имаше когато се запознахме. Това обаче не е от значение. Отново за пореден път благодаря на всички и смятам темата за приключена. Целта ми не е някой да каже , ти си прав тя е кривата или обратното.... Целта ми беше да разбера къде е границата и какво е нормалното. Лично на мен не ми е приятно убидите които се изръсиха и смятам темата за приключена.

# 82
Има една граница само и тя си е във вашият дом.
Не можеш да прилагаш това, което Къна, Пепа и Цонка ти кажат спрямо твоята жена, защото не си ги взел тях за жени.
И забрави за удрянето по масата.

# 83
От битова гледна точка, при положение, че работите, правите повече от достатъчно, но! Занимавате ли се с детето, играете ли с него развиващи игри, създавате ли връзка и близост? Може би това има предвид жена Ви.

# 84
Изискването за 'качествено време' и куп други модерности за родители могат да скапят много неща, защото човек се чувства под натиск да прави нещо 'правилно'. Общуването с децата може да е много приятно и разтоварващо, не е нужно постоянно да му дуднеш цифри, букви и лекции по околен свят. Със сина ми на тая възраст (1,5 г.) ходех в парка с тротинетката, носех малка топка, 2 лопатки за пясък и няколко колички. С часове си откарвахме. Понякога го оставях да си върви и да си изследва, а аз само ходех отзад.

# 85
Вместо да повтаряш, че темата е приключена, помоли да я заключат. Направо ми е дразнещо това непродуктивно повтаряне.

# 86
  • Paris, France
Авторе, иди на лекар! Не е нормално да хъркаш толкова нощем, че жена ти да трябва да спи в друга стая. Изморяването от половин час игра на пода с детето също насочва към здравословен проблем. Наднормено тегло имаш ли?

Излишно си усложнявате живота с жена ти. От 4-5 часа сън всяка вечер най-много да получиш инфаркт и край с миенето на апартамента и бибероните.

Сядаш с лист и молив или на компютъра и правиш лист с това, което искаш и не искаш да правиш. Връчваш го на жена ти и толкоз. Едното ни дете се роди недоносено и трябваше да се храни през 2 часа, а другото сука до 3.5г нощем, но не сме спали по 5 часа на нощ.

2 дена или 3 баба, ясла, детегледачка и няма искам, няма не искам. Обясняваш, че толкова можеш. Ти вадиш по-голямата част от парите. Ако нещо се случи с тебе, жена ти ще си хапе задните части с прахосмукачката.

Включете и бабите в разговорите!

Сега е топло и можете да ходите да тичате в парка заедно с детето. Много успокоява.

Кураж и щастие ти желая.

# 87
Абее то и моя мъж хърка като дъскорезница и го побутвам през 5 минути,но за едното хъркане няма да го накарам да спи в друга стая ,такаче за мен това е само вид оправдание
Авторе, иди на лекар! Не е нормално да хъркаш толкова нощем, че жена ти да трябва да спи в друга стая. Изморяването от половин час игра на пода с детето също насочва към здравословен проблем. Наднормено тегло имаш ли?

Излишно си усложнявате живота с жена ти. От 4-5 часа сън всяка вечер най-много да получиш инфаркт и край с миенето на апартамента и бибероните.

Сядаш с лист и молив или на компютъра и правиш лист с това, което искаш и не искаш да правиш. Връчваш го на жена ти и толкоз. Едното ни дете се роди недоносено и трябваше да се храни през 2 часа, а другото сука до 3.5г нощем, но не сме спали по 5 часа на нощ.

2 дена или 3 баба, ясла, детегледачка и няма искам, няма не искам. Обясняваш, че толкова можеш. Ти вадиш по-голямата част от парите. Ако нещо се случи с тебе, жена ти ще си хапе задните части с прахосмукачката.

Включете и бабите в разговорите!

Сега е топло и можете да ходите да тичате в парка заедно с детето. Много успокоява.

Кураж и щастие ти желая.

# 88
  • Paris, France
Еженощното хъркане е признак на сънна апнея, която повишава рисковете от диабет, високо кръвно, затлъстяване, сърдечен инфаркт, някои видове рак и спиране на сърцето. Може да се дължи на синузит, проблеми в носа, но трябва да се лекува. Не пиша за подхъркване 2 дена, докато е с грип или хрема. Системното хъркане е болест.

Не се виждам да спя с хъркало в апартамента. Хващам го за ушите и на доктор.

Авторът се изморява от 30 мин игра с детето, а не е чак толкова стар.

Мръсните чинии и прането няма да избягат, а да си оправя здравето  може да е късно. Да иде на лекар веднага щом може! Не вдругиден, не след седмица, не след месец, защото може да не ги доживее.

# 89
Моя мъж не прави и половината на това ,но аз и не искам единсвено спорим за обръщането на внимание,аз също бих искала поне 1 час да си играе с него ,а той и това не прави предпочита на лаптопа да играе,такаче не знам твойта жена какво иска ,че даже и те буди посред нощ да правиш млякото
Извинявай но за теб това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт