Достатъчно ли правя за детето си ?

• 9 961
  • 361
  •   1
Отговори
# 90
Леле, аз как съм се "минала", как не съм се сетила  навремето да сръчквам ММ в 4 през нощта, да става за млякото.
Направо ще си обърна хастара от яд. Wink
Честно, такова поведение не го разбирам, не би ми минало през ума да будя дълбоко спящият баща за приготвяне на среднощното мляко на детето / вече не съвсем малко бебе/ , при положение, че аз вече съм будна.
Някак такова поведение ми говори за търсене на " отмъщение" , тоест жената е недоволна от новата за нея роля на майка и понеже мъжа е " виновен" за появата на детето, то той трябва да си понесе наказанието за това.

# 91
  • Далечният изток
А може и в някакви други грехове да го обвинява, или хайде да кажем да е недоволна за нещо от него, а авторът в същото време въобще да не подозира. Определено му е набрала за нещо, и на мен така ми се струва - вид отмъщение.

# 92
Страшно е да се чете тук.

# 93
Хъркането не е нормално. ММ ми 3 пъти щеше да умре от задавяне на сън, поради сънна апнея. В този момент неможе да си поемеш въздух, неможе дори да мислиш. Единственно спасение е, някой да те удари в областа между гърдите. Първият път, когато се случи само аз си знам, какъв страх, брах. Удрях го по гърба (това задавя още повече), виках, ревах... Той хуква навън... трябва да се вземат мерки. Задължително.

# 94
Детето е на 1 г и 7 месеца, нали така? Какви са тези хранения през нощта и защо се мият играчки и работи по 100 пъти? Авторът да прекрати някои от дейностите и да сложи някакъв ред. А жената да се държи повече като майка, а не като мързелана.

# 95
  • Paris, France
За миенето на играчки - стига да не са много големи, като колело, примерно, се измиват идеално в миялната. Аз колелета на колички и детски колела не миех (всеки месец 🌞). Държахме ги в килера или на балкона.

# 96
На мен ми изглежда, че тя му се цупи защото той й е направил дете, но не се е оженил за нея и сега мантрата е стандартното "ти не се грижиш достатъчно за твоето дете".  Няма оправия в такава ситуация освен да се оженят.

# 97
А , бабите искат ли да гледат детето , хубаво е да общува и с други хора , освен с вас , а и на вас ви трябва почивка . Или наемете някоя жена за 2ч след работа да гледа детето .

# 98
На мен ми изглежда, че тя му се цупи защото той й е направил дете, но не се е оженил за нея и сега мантрата е стандартното "ти не се грижиш достатъчно за твоето дете".  Няма оправия в такава ситуация освен да се оженят.

И аз бих му го "върнала", ако след бебето не е бил предложен брак. За мен точно като вендета звучи - искаше бебе, ама се пазиш да не разпишем, на ти сега.
Проблема е, че докато тя го тероризира така без да му каже къде е точно е сгафил на него да не му издържат нервите и да си тръгне.

# 99
Интересно, че мисли, че не е вързан с брак, докато детето е още по-голямо връзване (за мъжа). Майката може да си вземе детето и да си ходи, бащата до голяма степен зависи от благоволението й колко ще вижда детето (ако не е такъв човек, който да ползва ЧСИ-та и полиции, като не му го дават).
Та... връзката е налице, много повече от просто подпис без деца.

Като имаме предвид отношението й сега, след раздялата би била мнооого крива.

# 100
Авторът казал ли е, че не са женени?

# 101
Авторът казал ли е, че не са женени?
Ами не помня да е споменавал дали са семейство с или без брак.
Да не се бъркат съфорумците с другата тема за тъщата- лекарка , която прекарва по 2 седмици всеки месец при дъщерята, за да дава съвети за бебето?

# 102
И този е без брак.

# 103
Наистина изглежда като да му отмъщава за нещо.
Ако тя държи много на брака е възможно това да е проблема.

# 104
А и да си каже честно какъв й е проблемът в прав текст, а не да прави номера напук. По мои наблюдения мъжете хич не се кефят на тънки номерца.

Общи условия

Активация на акаунт