Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 47 500
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Windows 8 home има ли опцията да се шифрира?

# 211
Ако изключите интернета могат ли да виждат какво правите на компютъра ви, ако имате вирус, кейлогър или използват някакъв друг начин за следене?

# 212
Ако изключите интернета могат ли да виждат какво правите на компютъра ви, ако имате вирус, кейлогър или използват някакъв друг начин за следене?
Не. И все пак не е гаранция, че не се правят скрийншоти, докато няма интернет, които да се качат в последствие в интернет.

# 213
Някой има ли 128 gb microsd карта, бавна ли е?

# 214
  • София
Трябва ми нещо като аварийно осветление - като спре тока, веднага да се включи някаква лампа / крушка. Фенери имам - не вършат работа в този случай.
Имам малко птиче с темпрамент на двегодишно на стероиди и постоянно хвърчи из стаята с огромна скорост. Не искам да си представям какво може да стане ако спре тока, а той е в полет. Снощи тока спира внезапно, добре, че се беше прибрал в клетката да похапне.
Дайте идея да сглобя нещо.

# 215
Ако разбираш от електротехника ще знаеш какво да сглобиш, ако не разбираш по-добре викни електротехник, те ще знаят какво да направят.

# 216
  • в сърцата на децата <3
Трябва ми нещо като аварийно осветление - като спре тока, веднага да се включи някаква лампа / крушка. Фенери имам - не вършат работа в този случай.
Имам малко птиче с темпрамент на двегодишно на стероиди и постоянно хвърчи из стаята с огромна скорост. Не искам да си представям какво може да стане ако спре тока, а той е в полет. Снощи тока спира внезапно, добре, че се беше прибрал в клетката да похапне.
Може някаква лед лампа на ups, но не е работа за човек, който не знае какво прави.

# 217
Защо да сглобяваш...лампите които сами се включват като мръкне, не стават ли? Или са ти недостатъчно светли?

Имам такава в коридора...свети си нощем слабичко...на ток е.

# 218
Има готови такива лампи, виж в Икея или в някой от строителните хипермаркети.

# 219
  • София
Тета, целта е да се включи когато токът спре.
Представям си някакво малко ups колкото за крушка за нощна лампа, включено в контакт. Като спре тока включва крушката.
Не разбрам от електроника, но мога да сменя щепсел или прекъсвач.

# 220
За същото говоря и аз.
https://www.masterhaus.bg/bg/product/213958-noshtna-lampa-za-kon … k-bjala-paris-lux
Тоя папагал в килера ли е...нали има дневна светлина..какви лампи денем? Не разбирам нещо....

При сумрак си свети моята, в контакта е постоянно включена...сега не свети, защото е светло, от слънцето..включва си се вечер. В коридора е.

# 221
  • София
Тета тази лампа е за контакт. На мен ми трябва нещо да започне да свети когато спре токът вечер.
Папагалът живее в стаята, има си клетка в която спи през нощта, но през будните часове е свободно хвърчащ.

# 222
Не те разбирам аз, честно.
Последен опит - включваш тази вечер/нощем  успоредно с другата , ако токът спре, тази ще остане и ще свети.

# 223
  • София
Нещо като аварийното осветление в сградите или ups за компютър - включват се когато главното захранване спре. Такова ми трябва, но да включва само една крушка с мощността на нощна лампа.

# 224
Тета тази лампа е за контакт. На мен ми трябва нещо да започне да свети когато спре токът вечер.
Има лампи на батерии и сензори за светлина.

Общи условия

Активация на акаунт