Кратки въпроси – бързи отговори (Техника и електроника, компютри, програми)

• 40 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Ако има друг плейър, могат да се пробват дисковете и на него, че доста често самите дискове от дълга употреба се скапват. Но по принцип ако плейърът започне да става капризен, т.е да пее едни дискове, а други не - най-често това е проблем с оптиката. За това няма оправия, само със смяна. FM трансмитер, който чете флашки според мен е най-добрият заместител на заминаващ си CD плейър.

# 721
  • Mediterraneo
Китайска андроид навигация сложи ММ на стария Хюндай на щерката, дали излезе и 50 евро цялата философия. Ама си я монтира той, заедно с камера за задно виждане. От всички екстри, детето най- много се кефи точно на възможността да слуша музика през флашка.

# 722
  • Португалия
аз преди  дни купих една такава
MM я харесал в чужда кола

като я инсталира, най- доволни ще са тийнките- да ми надуват главата сутрин Imp

# 723
  • София
Има ли къде да се върне стар лаптоп ( за София питам)? Не ми се занимава с продаване, защото няма и да му взема кой знае колко.

# 724
Има ли къде да се върне стар лаптоп ( за София питам)? Не ми се занимава с продаване, защото няма и да му взема кой знае колко.
Плащането веднага означава още по-малко пари. Във всяка заложна къща ще ти дадат някакви пари за него, но едва ли ще си доволна от сумата.

# 725
Колко е стар?

# 726
  • София
Ами Lenovo G580. Дърт си е.

# 727
  • Бургас
По добре го подари на някой или някъде.

# 728
В магазините за техника би трябвало да го приемат за рециклиране. Длъжни са ама може малко да се опъват.
Иначе има и фирми за рециклиране, които имат договори с общините и събират от домовете като им се обадиш, но по техен си график. Търсят се на сайта на съответната община.
Може и в някой малък магазин или сервиз да им го оставиш за резервни части, едва ли ще се възпротивят.

# 729
Ами Lenovo G580. Дърт си е.
Да ама недостатъчно. Blush Ако не е с Core i3 може да обмисля да те отърва от него

# 730
  • София
Не съм толкова навътре в нещата, че да знам какво има😁
Иначе нямам на кой да го подаря. По групи са ми доста съмнителни нещата.

# 731
  • Португалия
Здравейте, за усилвател на wifi идвам да питам - какви характеристики да търся, трябва да усили на около 50метра от рутера

# 732
Втора точка близо до мястото Blush

# 733
Нещо се случи с Ytube на Huawei.... Някакви идеи как да продължа да гледам?
Както и Evrotrust има ли вариант да проработи на  Huawei?

# 734
  • Португалия
Втора точка близо до мястото Blush
Какво значи това? втори рутер?
няма как да стане

Общи условия

Активация на акаунт