КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 3 (сезон 2)

• 78 189
  • 742
  •   3
Отговори
# 135
Доволна съм засега от предаването, нямам кой знае какви забележки. За дългата завръзка също не съм против, защото първите дни много интензивно минават, с много материал и като направят повече епизоди сама се ориентирам за симпатии и антипатии между участниците, а не като в други формати глас зад кадър да ми внушава какво е станало и как е станало. Радвам се, че никой не отпадна, защото в тази четворка всички ми бяха интересни, а и моят фаворит беше сред тях. Ако друг отбор беше на пангара, нямаше да имам против да отпадне някой. Но целта беше да ги конфронтират очи в очи и добре се видя как повечето хора отстъпват от позицията си, когато не е анонимно гласуване или в отсъствие на засегнатите от общото решение. Не мисля, че Габи ще извлече позитив от твърдата си позиция и очаквам да си понесе последиците в първите номинации. От гл.т.на ситуацията Дидо в най-голяма степен, но и другите червени ги разбирам защо отстъпиха - някои поддадоха на заплахите на Митко, а други наистина го харесват и не искат да са срещу него. Според мен печеливши в ситуацията са зелените, защото незабавно подкрепиха застрашените и вероятно се спасяват от номинации по тяхна линия.

# 136
И при вече сто души гласували в анкетата, да кажа и някакво временно класиране, или поне челната петорка:

Дидо: 15.2%, Кумбата: 14.7%, Александра: 13.7%, Ивка и Ронси по 11.8%. Останалото го виждате. Надявам се анкетата да достигне поне избирателната активност на тази в Тема 1, с над 250 гласували

# 137
Пуснах да видя Ронси що за инфлуенсър е… Мъжът й е по-активен и отворен. Да бяха поканили него. Ронси е по-свита и възпитана за средата в Къщата.

# 138
# 139
# 140
Моят фаворит е Ивка, за нея и гласувах. Има простовато поведение и речник, ама поне не е заядлива скандалджийка (засега). Мисля, че има шанс да спечели (знам ли).

# 141
Ивка, първото нещо, което каза във визитката е "много обичам с**са" и сто пъти обяснява на всички колко пристрастена била към с**са. E смятайте кое за нея е ценност номер 1...

# 142
  • София
Засега добре се държи в къщата Ивка, моите очаквания за нея бяха ниски, предвид образа, с който е известна - най-голямата фенка на Галена и секса. В подкаста ѝ с Ицака ми направи впечатление как въобще не може да го разбере и не му вярва, че не е правил никога секс за една нощ, не се е забивал по дискотеките с момичета, не изневерява, не си вдига скандали с гаджетата. Не е глупаво момиче Ивка, но чалга средата много ѝ е повлияла.

# 143
Аз си мисля, че Марианов хич не е душко-добродушко, а си е точно такъв, какъвто иска да се представи чрез мисия. Демек иска мисията, за да може хем да си каже нещата на хората, хем да не го намразят, защото ще се окаже мисия. С тия заплахи за разправии, ако не отпадне се показа кво човече е.
А иначе много глупави гласуващите - хич не помислиха, че хем останаха с по-малко кредити, разпределени на много хора, хем следващия на пангара може да е точно някой от тях, а тези дето ги "спасиха" могат да изкарат до край.

# 144
  • София
Пуснах си да слушам последния подкаст на Ивка с Моника Валериева, бяха го похвалили в Звездната тема. Моника казва и истини, но голямо впечатление ми направи признанието ѝ, че не познавала млада жена без силикон. Ивка не пропусна да си вдигне блузата да покаже, че и тя има. Такава им в средата. А Ивка се е срастнала с този вейп. Разбирам реклама, ама то нейното е антиреклама вече, гнусно ми е как не го оставя и за 5 минути.

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 18:11 от Niya-

# 145
  • София
Тези вейпове всъщност са вредни. Доказано. Стига с тези легенди, че не били толкова опасни като класическите цигари. Отделно, смърдят ужасно. Изобщо като видя някой захапал пръчката и ми става противно веднага на подсъзнателно ниво.

Между другото има някаква нова мода. По-точно не е мода, ама нещо ново. Ама май го няма у нас в България. Същото е, само дето са натурални продукти и наистина безвредни. Само не знам как е на миризма.
Füm (Фюм трябва да се произнася на български)
The Good Habit

Ето сайт:
https://tryfum.com/

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 15:01 от Diavolo

# 146
Повръщам от тия миризми ,честно. Половината ми колеги пушат електронни цигари вътре, без да излизат навън и направо откачам от тази смрад. А онзи ден една девойка пушеше в метрото, седнала до мен. Говореше силно по телефона и в същото време димеше с гадната си електронна цигара. Не знам дали е разрешено или не, затова не й казах нищо. После питах същите тези колеги, дето димят нонстоп, казаха, че в градския транспорт са забранени електронните цигари.

Виждам ги, че всички в къщата пушат нонстоп. Явно са им казали предварително... който иска с обикновени цигари, да излиза навън. Който е с електронна, може и вътре.

# 147
Ето това бих критикувала. В брадърите също бях против да се излъчва пушене, още повече в национален ефир. Макар че съм пушач, съм против да се показва.
Перси в неговия канал също много дими. И ми изглежда много нервен.

# 148
  • София
Аз съм непушач, така че не съм таргет за рекламата. Струва ми се, че като не ги вади от устата, излиза все едно, ако човек пуши иначе по час на ден нормална цигара, вейпът е толкова пристрастяващ, че от една страна харчиш пари, от друга се тровиш цял ден. Доколкото знам тя им стои зад маркетинга и младежите се връзват, така че може и да се справя, мен обаче ме отблъсква.

За Марианов и аз не мисля, че е хрисим, имаше вече няколко избухвания, уж лежерни. А ситуацията с Дидо беше безумна, но се посмях за Черното тото.

Четох ви коментари и в темата за Ергенът относно "Никога не съм", въобще не ме изненадаха отговорите на Алекс. По-скоро очаквах да излъже, но явно алкохолът си каза думата и реши да си признава.

П.п. Ако ни четате (Павката и Ицака), пускайте повече съдържание за мембъри, в началото беше екстра, но последната седмица е само индийският сериал (а той е скука). 😁

# 149
Слушах Александра в подкаста на Дениз Хайрула
Скрит текст:
и по това, което говори, ясно си личи, че Анджела е отпаднала рано и Александра е превзела кухнята.

Не съм окей с това да си пусна нормален подкаст и да ме плесне в лицето спойлер само защото някой иска да се хвали 🙄

Общи условия

Активация на акаунт